FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

TvBHT
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la TvBHT » 06 okt 2013, 21:33

aleksandar_veliki je napisao/la:Realno, Zeljo nema ekipu i doista je jadno kriviti Đurbuzovića za bilo sta. Mozemo se nekad malo i zahebavati, malo loziti nekog naseg sagovornika, ali ako cemo biti do bola realni, onda se moramo sloziti da je ova momcad limitirana. Ne bih mnogo ulazio u neke analize, u krajnjem slucaju ja sam covjek koji samo voli fudbal, ali zaprdim ekipi u kojoj igraju Urdinov i slicni igraci, a takva je vecina. Napravljena je velika greska u prelaznom roku, odnosno isti se odradio na kriminalan nacin, no mozda za to postoje i objektivni razlozi, besparica. Uglavnom, liga nikad losija, Zeljo nikad losiji.
Situacije je vjerovatno takva, ali to se znalo odmah u startu i trebao se napravit presjek neki, podmladiti ekipu a ne da gledamo Hasanovica, Kerlu, Urdinova, Loncarica, Skaljica, Zeljkovica. Trebali su staviti ovu djecu nek igraju tipa Sadikovic, Bajic dok se ne vrate Zola, Kvesa. Niko ne bi rekao ni rijec.
Nego Amar je rastjero sve, jos se pravi nesto hoce nece da trenira doveo nam neke pogane igrace da ljudi gube zivce. Kriv je za sve, razapinjali vi mene ili ne!!!

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 06 okt 2013, 21:34

TvBHT je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Realno, Zeljo nema ekipu i doista je jadno kriviti Đurbuzovića za bilo sta. Mozemo se nekad malo i zahebavati, malo loziti nekog naseg sagovornika, ali ako cemo biti do bola realni, onda se moramo sloziti da je ova momcad limitirana. Ne bih mnogo ulazio u neke analize, u krajnjem slucaju ja sam covjek koji samo voli fudbal, ali zaprdim ekipi u kojoj igraju Urdinov i slicni igraci, a takva je vecina. Napravljena je velika greska u prelaznom roku, odnosno isti se odradio na kriminalan nacin, no mozda za to postoje i objektivni razlozi, besparica. Uglavnom, liga nikad losija, Zeljo nikad losiji.
Situacije je vjerovatno takva, ali to se znalo odmah u startu i trebao se napravit presjek neki, podmladiti ekipu a ne da gledamo Hasanovica, Kerlu, Urdinova, Loncarica, Skaljica, Zeljkovica. Trebali su staviti ovu djecu nek igraju tipa Sadikovic, Bajic dok se ne vrate Zola, Kvesa. Niko ne bi rekao ni rijec.
Nego Amar je rastjero sve, jos se pravi nesto hoce nece da trenira doveo nam neke pogane igrace da ljudi gube zivce. Kriv je za sve, razapinjali vi mene ili ne!!!
Je li Amar kriv što nemamo feninga u klubu nakon 4 sjajne godine?
Je li kriv što sad mora tjerati žohare iz kluba i praviti pitu od govana?

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 06 okt 2013, 21:38

Prošlu sezonu (2012/13) smo počinjali sa slijedećih 11:

-----------------------------Antolović--------------------------

B. Čolić---------Vasilić-------------Bogičević---------Kvesić

---------------Svraka------------------Zolotić----------------

Bešlija--------------------Bekrić------------------------Zeba

--------------------------Adilović-----------------------------

Rezerve: Bukvić, Selimović, Jamak, Stanić, Ćutuk, Kerla, Tomić, ....

Večeras ni jedan, iz startne postave sa početka prošle sezone nije bio u prvih 11, ali su navijači svima osim Antoloviću, Kvesiću i Zolotiću hebavala mater i prozivali ih krampama.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 06 okt 2013, 21:41

Pogledaj ko je prvi na tabeli. Ekipa sa 5-6 juniora, par prosječnih igrača i jednog odličnog golmana za ovu ligu. Ne kažem da Đurbuzović loše radi, već svi u Želji loše rade. Odavno. Uključujući i Amara.
NAPRIJED NARODE!

mulumbu1921
Kontakt:

Post Postao/la mulumbu1921 » 06 okt 2013, 21:42

ma realno mi smo jedna **** od ekipe,fuj eto,kako vas nije stid alkoholicari jedni,daBogda ispali
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 06 okt 2013, 21:42

old school:možda ste vi pravi zeljovci neke stvari bolje vidjeli na tv nego sto se vidjelo na stadionu. Ono što sam ja vidio je borbenost i želja s jedne, i neznanje, s druge strane. Ekipa nam je limitirana, neuigrana ali to je najbolje sto imamo . Način na koji vi pljuvaci to vidite nemoze nnikako pomoći da se bilo sta popravi
Jrdini nacin je ono dto radi jug, aplauz. Klub se tako voli i podržava.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 06 okt 2013, 21:43

pare su 98% razloga što zeba i bekrić više nisu u klubu, a sve ostalo 2%. nemojte biti naivni.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 06 okt 2013, 21:44

ChWilla je napisao/la:pare su 98% razloga što zeba i bekrić više nisu u klubu, a sve ostalo 2%. nemojte biti naivni.
bravo.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 06 okt 2013, 21:46

ChWilla je napisao/la:pare su 98% razloga što zeba i bekrić više nisu u klubu, a sve ostalo 2%. nemojte biti naivni.
kakve pare bolan, Zeba imao 5000 platu, au Splitu sigurno nije imao vecu
FKŽ !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 06 okt 2013, 21:48

mislim eto neko kome je to posao ne konta da su oni baje za našu ligu, pa ih otjerao jer mu je ćejf.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 okt 2013, 21:51

Molio bih da ako neko ima veze u Ministarstvu za boračka pitanja u Kantonu Sarajevo, da urgira za Muamera Svraku rođenog 14.02.1988. i Semira Kerlu rođenog 26.09.1987. jer su momci definitivno zaslužili invalidninu.
Budite humani i pomozite !!!
DRUG NEBI TI PUNCA

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 06 okt 2013, 21:51

ChWilla je napisao/la:mislim eto neko kome je to posao ne konta da su oni baje za našu ligu, pa ih otjerao jer mu je ćejf.
jesi li ti zaboravio da je Amar ters i da ne trpi ni jednog balavca u timu, i da tjera igrace i zbog svake sitnice, u pravo zbog tih, a i ostalih Amarovih postupaka smo u vrhu bh fudbala zadnjih godina
FKŽ !

TvBHT
Kontakt:

Post Postao/la TvBHT » 06 okt 2013, 21:59

pinki je napisao/la:
TvBHT je napisao/la:
Je li Amar kriv što nemamo feninga u klubu nakon 4 sjajne godine?
Je li kriv što sad mora tjerati žohare iz kluba i praviti pitu od govana?
Jeste, naravno da je kriv sto nema para jer sve imao u svojim rukama za te cetiri godine, gdje je sve on radio, dovodio igrace, prodavao ih je, pravio ekipu oko sebe. Sam prvi put kad je dosao da nece uci u Zelju bez Zuje, pa sve ostale.
Sve je bilo u njegovim rukama, a to sto nije bio sposoban da napravi oko sebe ekipu ljudi to je druga stvar. Sve ih rastjero od Zuje, Cvike, Guse, onda onog prvo kondicionog trenera itd.
Sta meni ima ko pricati gdje su pare, ako je Amar dovodio igrace u Zelju i on ih prodavao, nije ni Zujo a ni Cviko.
Sehic, Visca, Bekric itd.
Manite te price kriv Dino lik uvaljen, a glup je sto je pristao da bude trener, a sad ce ispast neznalica a sta ce Amar ispasti, zanima me ????/

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 06 okt 2013, 21:59

Jadno i tuzno ali ne moze bolje. Dino nije kriv sekunde,kakvi igraci takav tim. Nek oni cugaju i zmare cigare boli njih taki za Zeljom. Ne ide na dobro nikako .Neko mora odgovarat za ovako lose rezultate . Nije sramno podijelit bodove sa olimpikom ali je sramota da se ne trudi vecina igraca .
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 06 okt 2013, 21:59

amare preuzmi u cijelosti klub i postavi svoje ljude, koji znaju da rade!!! izbaci sve od cistatice do predsjednika ako treba!!! uradi sve kao sto si uradio 2009. promjeni ekipu, kupi polovnjace iz regije, samo se vrati... ja ne mogu vise da gledam ovu tugu od fudbala, ali ipak gledacu i dalje jer previse volim ovaj klub... amare, uredi klub!!! imas odoborenje da bilo sta ucinis samo za dobrobit kluba!!!
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

plavalokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la plavalokomotiva » 06 okt 2013, 21:59

Moze li neko pojasniti sta je Svraka na kraju radio sa navijacima?
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 06 okt 2013, 22:00

Sto se tice sam utakmice, odigrali smo vrlo lose i remi je najrealniji ishod ovog meca. Igra, standardno za ovu sezonu, jako losa. Primamo go iz prekida, za kojeg ja krivim Kerlu jer je cistu loptu dirao rukom, sam stoji, ide mu lopta na nogu i on je rukom dira... Ovo je 5. utakmica u kojoj je Kerla kriv za go. Mi nista necemo moci dok je nama Jamak glavni kreator igre, jednostavno je prespor, svaku akciju uspori, a i slab je na alkohol. Prolaznu ocjenu jedino mogu dobiti Urdinov i Hasanovic, ostalo sve jako lose.

Kako smo ocekivali, posjeta je solidna bila, standardnih 3-4000 ljudi. Navijanje odlicno bilo sve do kraja utakmice i pljuvanja igraca, ono je bruka i sramota.

Jedini covjek kojeg mozemo smatrati krivcem za ove lose rezultate je Amar Osim. On je najbolji i najdrazi mi je, ali na stranu sve. Otisao na mjesto sprtskog direktora, na kojem, budimo realni, nista nije uradio. Na klupu je postavio Đurbuzovica koji bi i Barcelonu sjebo. Stavio je Đurbuzovica jer nad njim moze imat autoriteta i moze mu govoriti sta i kako ce i dok je takav sistem u klubu mi necemo imati rezultate. Siguran sam da bi sad u klub dosli i Capljic i Odovic,a i Meša da mogu, ali Amar to nece jer nad njima ne bi imao autoriteta. Nama je spas ili da se Amar vrati na klupu ili da dodje neko od pomenute trojice.

Amar je kriv za ovo, ali ne treba ga tjerati, jer znamo sta nam se prosli put desilo.
FKŽ !

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 06 okt 2013, 22:05

Dobro smo i prosli, cist penal za Olimpic ponisten
NO PYRO NO PARTY

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 06 okt 2013, 22:05

Igramo kao i prije, samo sto sad nema bodova i nema odbrane iz prosle sezone. Kerla napravi do bola glup slobodnjak iz kojeg primimo gol. Svaku utakmicu bar jedan dobijemo zbog njeg. Nije ovo toliko lose koliko vi svi pricate, ali odbrana nam je kriza, povrede su nas dodatno razmontirale, bit ce ovo bolje, sigurno.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 06 okt 2013, 22:06

Ovaj Urdinov je nidje veze, jedino sto kod vas valja su Bucan i Tomic.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.