Situacije je vjerovatno takva, ali to se znalo odmah u startu i trebao se napravit presjek neki, podmladiti ekipu a ne da gledamo Hasanovica, Kerlu, Urdinova, Loncarica, Skaljica, Zeljkovica. Trebali su staviti ovu djecu nek igraju tipa Sadikovic, Bajic dok se ne vrate Zola, Kvesa. Niko ne bi rekao ni rijec.aleksandar_veliki je napisao/la:Realno, Zeljo nema ekipu i doista je jadno kriviti Đurbuzovića za bilo sta. Mozemo se nekad malo i zahebavati, malo loziti nekog naseg sagovornika, ali ako cemo biti do bola realni, onda se moramo sloziti da je ova momcad limitirana. Ne bih mnogo ulazio u neke analize, u krajnjem slucaju ja sam covjek koji samo voli fudbal, ali zaprdim ekipi u kojoj igraju Urdinov i slicni igraci, a takva je vecina. Napravljena je velika greska u prelaznom roku, odnosno isti se odradio na kriminalan nacin, no mozda za to postoje i objektivni razlozi, besparica. Uglavnom, liga nikad losija, Zeljo nikad losiji.
Nego Amar je rastjero sve, jos se pravi nesto hoce nece da trenira doveo nam neke pogane igrace da ljudi gube zivce. Kriv je za sve, razapinjali vi mene ili ne!!!