Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Sagna majka.
Hvala,ziv biorio_Ferdy88 je napisao/la:http://www.feed2all.eu/watch/212779/1/w ... senal.html" onclick="window.open(this.href);return false;nime_tm87 je napisao/la:A u pm, dajte linkova dobrih
-
- Kontakt:
ne fali jenkiju nista osim par dasaka u glavi. MIslim ok momak al nekad jednostavno covjek ne razumije sta on zeli.
wilshere pod hitno napolje, najgore poluvrijeme u njegovoj karijeri
wilshere pod hitno napolje, najgore poluvrijeme u njegovoj karijeri
Jenkinson je kriv za gol. Covjek stoji 2 metra od igraca koji postize pogodak umjesto da ga markira kako to treba kada slijedi centarsut.
ramiza na sredinu, vadi wilshera i artetu. igramo ko qrac.
Znaci ovaj WBA opasan pravo. Ipak mislim da ce Arsenal ovo okrenut u drugom..Ali ova ekipa zasluzuje postovanje, i vjerovatno Wengerovi igraci ga nisu imali, dosad...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Puse po Wilsherovoj strani nenormalno...
Mozda probat Monreala ubacit,pa Gibbsa gore na Wilsherovo mjesto,jer je ovaj danas ubjedljivo najgori na terenu
Lose stojimo,slab protok lopte na njihovoj polovini i zbog toga nismo nijednu sansu kako Bog zapovijeda kreirali,bilo je samo pitanje vremena kad ce u ovim guzvama nakon prekida nam gol zabit...

Mozda probat Monreala ubacit,pa Gibbsa gore na Wilsherovo mjesto,jer je ovaj danas ubjedljivo najgori na terenu

Lose stojimo,slab protok lopte na njihovoj polovini i zbog toga nismo nijednu sansu kako Bog zapovijeda kreirali,bilo je samo pitanje vremena kad ce u ovim guzvama nakon prekida nam gol zabit...

" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
On kao bek treba da markira igraca koji stoji na pozicij stopera. Ljudi niej vam ovo mali fudbal da ides za igracem. Ako je Gibbs izasao na ovog sto centrira, onda Kos ide tu, Per na njegovo a Jenki na Perovo. Al' **** ga sad. Mozemo kriviti ovog ili onog, a prilike nisu stvorili.
Celik!3,2,2.
- BeyKopites
- Kontakt:
Mislim da je vakat za prvi remi Arsenala, ipak ste mnogo kvalitetniji, ovo se ne može izgubiti.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Više požrtvovanosti i vršili su veći pritisak na gol Arsenala. Vezni red Arsenala se nije trudio da rano vati loptu u svoj posjed, nego su dopuštali da ih WBA sabije, a ekipe kao WBA žive od toga da što više ljudi ubace u protivnički šesnesterac i da iz gužve, na osnovu pritiska, poentiraju.tornado2009 je napisao/la:po čemu zasluženo Allahatiwork je napisao/la:Sudija odličan, zasluženo vodstvo WBA.
Arsenalov vezni red previše nonšalantan. Nema pobjede bez trke i požrtvovanosti.. da je i arsenal poveo bilo bi zasluženo
Nonšalancija košta Arsenala vodstva, nadajmo se da će promijeniti pristup.
Ukoliko se već dopušta kontrola igre od Protivnika, Arteta nije igrač za takvu utakmicu. Spor je i ne služi čemu u brzim kontrama. Koristan je kada treba zadržati loptu bez pretjerano brzih promjena strana i pretjeranih napadačkih preferenci.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Primaju 3 komada u drugom poluvremenu, probali smo na sigurno, zabili su, sad idemo sa ofanzivom....Sudija je karin.a, pogubio se u svim ovim **** pustanjima igre, ne svira faul na Voji i ne svira nam penal sad pred kraj...
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Ovaj WBA je za Napoli Bayern
Okrecemo ovo u drugom,prima WBA dva gola za 15.minuta

Okrecemo ovo u drugom,prima WBA dva gola za 15.minuta

- frankqqqqq
- Kontakt:
Ma očito je da nešto ne štima sa Jackom danas, a i puno bolje je to izgledalo sa Rosom, jednostavno čovjek je okomitiji od Jacka i ima kreativnost bolju od njega. Wilshere danas nije trebao dobiti mjesto jer je sigurno narušena njegova koncentracija sa onim incidentom sa cigarama, što je vjerovatno utjecalo na njegovu igru danas.
ono guranje gibbssa je vise bio penal nego ne, tako da nemamo sta prigovarat za penal z nas. Cinjenica je da je smoker najgori na terenu i da arteta umrtvuje igru arsenala. Od Ramseya na krilu nema hljeba, tok Jenk definitivno ne pruza dovoljno za Arsenal (trenutno). Uvesti Rosu na poluvremenu da malo dignemo tempo igre.
Mislim da nam do sada niti jedan penal nije sviran a vec 7 kolo!
A dobro sada ce se srati po Jenkinsonu. Ovde uvjek mora biti zrtveno jagnje...

A dobro sada ce se srati po Jenkinsonu. Ovde uvjek mora biti zrtveno jagnje...

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
-
- Kontakt:
ou koji penal 

- frankqqqqq
- Kontakt:
0vaj jenkinson uvijek UVIJEK **** loptu u korner pošalje kad igra 1v1, yebem ga mutava nek mu proba uzet tu yebenu loptu
Jeste ali na igrici. Prije toga je bio korner, markacija se ne mijenja dok opasan napad traje. Ispade Jenkinson nije nikoga trebao cuvati
nemoj se glupirati
U ostalom ja samo kazem kako jeste, nemam nista protiv momka.

U ostalom ja samo kazem kako jeste, nemam nista protiv momka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.