Svaka ti je na mjestu.fera je napisao/la:sto se tice alberta on je mlad i kao sto rece jimmy ima vremena za njega. al nek jimmy i ostali pogledaju ako se ne sjecaju koliko su ljudi i hendersona pljuvali i svakog igraca u liverpoolu nakon par losih utakmica. to kod nas nije nista novo nazalost.
aspas je po meni dosta lose odradio vecinu vremena koje je proveo na terenu. mozda i on dođe sebi nikad se ne zna al kad neko kaze da je ovo do sad odigrao dobro ja mogu pomisliti samo dvije stvari il da je ta osoba previse subjektivna ili da ne zna mnogo o fudbalu.
umjesto da se radujete sto je liverpool u vrhu vi samo kontate kako ce te provocirati jedni druge. ne kontam sta je problem ako neko ne voli rodgersa, ne volim ni ja rafu pa nisam nikad prestajao navijati za liverpool i radovao sam se svakoj pobjedi nema veze sto je on sjedio na klupi.
I usput, ja mislim da Lucas neće imati mjesta kada se vrati Coutinho. Henderson je pravi majstor, čovjek može igrati svaku poziciju. Samo me još interesuje kako bi se snašao u napadu