NK Široki Brijeg
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Moram se i ja sloziti, desila su se dva velika previda i po mom sudu, sad jel namjerno, nenamjerno ne ulazim u to, ali nebitno.
Ja cu ponoviti sto sam sto puta rekao na Pecari u vezi stotinu utakmica, a rekao i kevin gore, dabogda mi bilo gdje u bilo kojem momentu imali onakvo sudjenje kao protiv Zrinjskog ili uopceno kao nasi gosti na Pecari.
Ja cu ponoviti sto sam sto puta rekao na Pecari u vezi stotinu utakmica, a rekao i kevin gore, dabogda mi bilo gdje u bilo kojem momentu imali onakvo sudjenje kao protiv Zrinjskog ili uopceno kao nasi gosti na Pecari.
...Život za Široki...
Kako su mi papanska i **** ova priopćenja nakon nečega čime ništa ne dobivaju nego eto baš sramote se. Postavite se jednom prije utakmice prema tim seronjama od sudaca kao i svi ostali, nek se igrači na terenu postave kao lavovi a ne kao balerine (dopuštaju sve i svašta protivničkim igračima jer su **** jer nisu ekipa, jer nisu svi za jednoga jedan za sve da ne govorim u odnosu sa sudcima njima sve svejedno ili ih nije briga) pa ćemo vidjeti kako će se suditi u narednim utakmicama i kako će se svi odnositi prema Pecari. Uvijek glumite neku gospodu dok svi jedva čekaju da vas "naguze". Na Pecaru se dolazi na ugodnu utakmicu, sudjenje 50-50, sve opušteno, kada tako bude na ostalim stadionima može i kod nas a do tada zajebi to višeee.
to je to..ljutinar je napisao/la:Kako su mi papanska i **** ova priopćenja nakon nečega čime ništa ne dobivaju nego eto baš sramote se. Postavite se jednom prije utakmice prema tim seronjama od sudaca kao i svi ostali, nek se igrači na terenu postave kao lavovi a ne kao balerine (dopuštaju sve i svašta protivničkim igračima jer su **** jer nisu ekipa, jer nisu svi za jednoga jedan za sve da ne govorim u odnosu sa sudcima njima sve svejedno ili ih nije briga) pa ćemo vidjeti kako će se suditi u narednim utakmicama i kako će se svi odnositi prema Pecari. Uvijek glumite neku gospodu dok svi jedva čekaju da vas "naguze". Na Pecaru se dolazi na ugodnu utakmicu, sudjenje 50-50, sve opušteno, kada tako bude na ostalim stadionima može i kod nas a do tada zajebi to višeee.
kome glumiti gospodu..
kod nas mogu igrat i Rudar, i Slavij i Leotar i uzet bod(ove), a obrnuto nam šanse da mi uzmemo išta(svaka čast ovim ekipama, nabrajam ih onako nevezano sad za njih konkretno)
svaki sudac dođe na Pecaru dijeliti pravedno, suditi, a onda kad ti isti taj sudi negdje drugo zakine te gdje god stigne..
nekad imam osjećaj kao da smo i tu gostujući, naš igrač, kapetan, ne smije prigovoriti, ništa..automatski dobije žuti..dok drugi domaćini vrše nevjerojatne pritiske na suce..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
jučer smo igrali sa Kamešnicom i dobili 2:0 (Šilić, Kožul)
eo izvjestaja odlicnog..
prema sansama Široki puno bolji..
penal na Kordiću se ovdje fino vidi:
" onclick="window.open(this.href);return false;
pni izvjestaj:
[youtube][/youtube]
Široki-Zrinjski od 3:50
pni izvjestaj:
[youtube][/youtube]
Kevin je napisao/la:eo izvjestaja odlicnog..
pni izvjestaj:
[youtube][/youtube]
Kakav pacerski gol prima Bilobrk, lopta putuje dan vremena. Čovjek je totalno nespreman i on nas je koštao željene pozicije ove sezone, nije mu ovo prvi glupi gol ove sezone.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
Moze li se sutra uzeti 3 ili bar bod?
Lištica
Lištica
- Sportfanatik
- Kontakt:
Bez 3 nema ništamaxmore je napisao/la:Moze li se sutra uzeti 3 ili bar bod?
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Ja se nadam bodumaxmore je napisao/la:Moze li se sutra uzeti 3 ili bar bod?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Da igramo na npr. koševu ili protiv neke ekipe iz samog vrha, nadao bih se sva 3 boda...maxmore je napisao/la:Moze li se sutra uzeti 3 ili bar bod?
Ali opet nije Slavija na samom dnu, tako da možemo uzeti bod

Mene bi bod zadovoljio, obzirom kako igramo.
Lištica
Lištica
igram obez Ješe, D.Džidića, Ćorića, Wagner izišao protiv Zrinjskog zbog ozljede itd
super!
super!
Slavija ce nastupiti bez kapitena Perisica,a mali su izgledi da ce igrati i nas najbolji odbrambeni igrac Aleksic mada je poceo sa treninzima,Siroki uvjek kod nas se predstavi u najljepsem svjetlu pa tako da ti igraci sto vam fale jesu mozda kljucni ali imate vi siroku klupu pa nesumnjam da ni rezerve nisu priblizno kvalitetne.Mislim da ce biti dobra tekma ovi nasi moraju ici ofanzivno od pocetka mi moramo stvoriti minimum 5-6 sansi da bi napadaci jednu realizovali j.bi ga nemamo spica!!!!
ne brini se ti..svi špicevi prorade protiv naslovcen16 je napisao/la:Slavija ce nastupiti bez kapitena Perisica,a mali su izgledi da ce igrati i nas najbolji odbrambeni igrac Aleksic mada je poceo sa treninzima,Siroki uvjek kod nas se predstavi u najljepsem svjetlu pa tako da ti igraci sto vam fale jesu mozda kljucni ali imate vi siroku klupu pa nesumnjam da ni rezerve nisu priblizno kvalitetne.Mislim da ce biti dobra tekma ovi nasi moraju ici ofanzivno od pocetka mi moramo stvoriti minimum 5-6 sansi da bi napadaci jednu realizovali j.bi ga nemamo spica!!!!

brao balerine!

Dobra ovaAndroid je napisao/la:Pjeske kuci pizde

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Nisu kralju ovi vasi bili ko balerine,napadali su,borili su se ali sto napisa gore moralo je nekad i ove nase da procepi!!!!Siroki ovde uvjek odigra napadacki pa tako i danas dobra tekma bar za ove nase uslove,puno golova,puno trke,odavno nije bila ovako dobra tekma!!!!Kevin je napisao/la:ne brini se ti..svi špicevi prorade protiv naslovcen16 je napisao/la:Slavija ce nastupiti bez kapitena Perisica,a mali su izgledi da ce igrati i nas najbolji odbrambeni igrac Aleksic mada je poceo sa treninzima,Siroki uvjek kod nas se predstavi u najljepsem svjetlu pa tako da ti igraci sto vam fale jesu mozda kljucni ali imate vi siroku klupu pa nesumnjam da ni rezerve nisu priblizno kvalitetne.Mislim da ce biti dobra tekma ovi nasi moraju ici ofanzivno od pocetka mi moramo stvoriti minimum 5-6 sansi da bi napadaci jednu realizovali j.bi ga nemamo spica!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
brao balerine!![]()
![]()
nema panike u sirokom. kup zagarantovan 

zanimljivo je da svaku ekipu procepi, svaka ekipa proigra, svaka ekipa zabija protiv balerina sa Širokog Brijega (nogometnih, košarkaških svakako ne)..lovcen16 je napisao/la:Nisu kralju ovi vasi bili ko balerine,napadali su,borili su se ali sto napisa gore moralo je nekad i ove nase da procepi!!!!Siroki ovde uvjek odigra napadacki pa tako i danas dobra tekma bar za ove nase uslove,puno golova,puno trke,odavno nije bila ovako dobra tekma!!!!Kevin je napisao/la:ne brini se ti..svi špicevi prorade protiv naslovcen16 je napisao/la:Slavija ce nastupiti bez kapitena Perisica,a mali su izgledi da ce igrati i nas najbolji odbrambeni igrac Aleksic mada je poceo sa treninzima,Siroki uvjek kod nas se predstavi u najljepsem svjetlu pa tako da ti igraci sto vam fale jesu mozda kljucni ali imate vi siroku klupu pa nesumnjam da ni rezerve nisu priblizno kvalitetne.Mislim da ce biti dobra tekma ovi nasi moraju ici ofanzivno od pocetka mi moramo stvoriti minimum 5-6 sansi da bi napadaci jednu realizovali j.bi ga nemamo spica!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
brao balerine!![]()
![]()
tako da možete vi reći borili se igrali itd. to apsolutno ne zanima nikoga
rezultat dovoljno govori, a jedna ekipa ovakvog renomea, ovakvih imena, ovakvih uvjeta si to ne može dozvoljavati iz godine u godinu..
ne tangira me ovaj poraz ni 0,01% jer ništa od ovih levata nisam ni očekivao...
jedino što očekujem i što nemogu dočekat je nedjelja i utakmica Široki - Olimpija (ABA liga)..

Lijepo ove balerine poslati u dvoranu u nedjelju i nek vide kako se bori za svoj klub
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Cwirek, Paromlinac i 59 gostiju.