LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
http://www.nbaserbia.com/vesti/5103/hak ... ost-genije" onclick="window.open(this.href);return false;
Odličan komentar Olejdžuona, na lou post igru Kobija. Zanima me šta bi Vilt Čembrlejn imao reći na haj post igru Džoša Smita. Žao mi je što nije ko dao komentar, kakav su rebilding napravili Neci dovođenjem igrača poput Džeta, Pirsa, Garneta, Mejsona Plamlija, Šona Livingstona itd.
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
-
- Kontakt:
Pa dobro, Kobe je poznat kao nevjerovatno inteligentan igrac. Stizu ga godine i slabe mu fizicke predispozicije, a on to tako vjesto i kvalitetno kompenzira jacanjem suta, igre iz pika, igrom ledjima ka kosu, navlacenjem protivnickih igraca na faul...itd itd... Koju god manu da je imo, radio je na njoj, smisleno, ciljano. Zato moze "proizvest" kos iz nicega, bez da ima ikakvu fizicku prednost u brzini ili snazi nad igracem koji ga cuva. Cista inteligencija...
A ove hajvane danas ne mozes naucit 2-3 poteza na postu, uzmi samo Dwighta, u Hakeemu je imo najboljeg ucitelja u galaksiji ovoj, a opet ga ni on nije mogo naucit ni loptu u rukama da zadrzi... Niko ne radi na sebi, al svi znaju kukat, daj mi loptu, sto ja nisam glavni igrac.
Evo malo sjecanja....
[youtube][/youtube]
A ove hajvane danas ne mozes naucit 2-3 poteza na postu, uzmi samo Dwighta, u Hakeemu je imo najboljeg ucitelja u galaksiji ovoj, a opet ga ni on nije mogo naucit ni loptu u rukama da zadrzi... Niko ne radi na sebi, al svi znaju kukat, daj mi loptu, sto ja nisam glavni igrac.
Evo malo sjecanja....

[youtube][/youtube]
Potpisali smo Marcus-a Landry-a i time zvanicno kompletirali roster za narednu sezonu...
S obzirom da se radi o tzv. prelaznoj sezoni ja sam licno zadovoljan uradjenim od strane FO-a.
S obzirom da se radi o tzv. prelaznoj sezoni ja sam licno zadovoljan uradjenim od strane FO-a.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Meni tu nekako fali jos jedan backup za unutrasnju liniju ali sve u svemu, sasvim dobar posao uprave s obzirom da smo doveli iskljucivo igrace za minimalac.

Hollywood nights

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Da se prikljucim ekipi 
Gledam roster, jedino mi poznati Kobe, Gasol i Nash ovo ostalo sve nepoznato

Gledam roster, jedino mi poznati Kobe, Gasol i Nash ovo ostalo sve nepoznato

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- majestic24
- Kontakt:
I na kraju osvajamo prsten
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Kobe on people saying the Lakers will miss the playoffs this year, "They also said we'd win a championship last year."
http://www.nbaserbia.com/vesti/5369/kob ... aze-receno" onclick="window.open(this.href);return false;
Kakvo pljuvanje?
Koliko smaraju novinari sa Howardom, nenormalno. Pa koji je ovo put da pitaju Kobea o odlasku Howardu, pa kome ne bi dopizdilo!

Koliko smaraju novinari sa Howardom, nenormalno. Pa koji je ovo put da pitaju Kobea o odlasku Howardu, pa kome ne bi dopizdilo!

http://nbacro.com/vijesti/los-angeles-l ... vaka-18812" onclick="window.open(this.href);return false;
Jel ko gledao tekmicu?
Na kraju pobjeda 104-95, nas bez Gasola, Kobea, Nasha protiv potpunih Warriorsa.
Po box scoreu daleko najbolji naš Xavier Henry 29 pts i 7 rebs. Ako ko ima da je gledao, nek napiše dojmove kakvi smo
Na kraju pobjeda 104-95, nas bez Gasola, Kobea, Nasha protiv potpunih Warriorsa.
Po box scoreu daleko najbolji naš Xavier Henry 29 pts i 7 rebs. Ako ko ima da je gledao, nek napiše dojmove kakvi smo

Nisam gledao utakmicu, no lijepo je da smo pobjedili, ali ostajem pri svojoj tvrdnji iz protekle godine da ove pripremne utakmice nista ne znace i ovoj sezoni ne treba puno toga ocekivati, i ja licno tek u sezoni 14/15 ocekujem prave Lakerse nakon sto pokupe nekog igraca sa FA trzista.kokuz je napisao/la:Jel ko gledao tekmicu?
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Kako vidim, Farmar proigrao odmah..Bice on veliko pojacanje za nas..Nismo imali back-up playa dok on nije dosao..Samo se bojim da ce Blake opet imati vecu minutazu..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ma njihova minutaza ce biti tu negdje, i jedan i drugi mogu igrati 1 i 2 tako da tu nece biti previse problema. Vjerovatno ce i Kobe nerijetko ici na 3-cu tako da tu ostaje prostor za mnogo kombinacija. Po meni najveci kandidat za ispadanje iz rotacije je Meeks, stvarno je lose igrao prosle sezone.
Od Farmara i Younga se svakako i ocekuje veliki doprinos sljedece sezone i sinoc su obojica odigrali dosta dobro. Veliko iznenadjenje je Xavier koji je bio najbolji na parketu...
Fino mi izgleda ova centarska linija...Gasol ce se napokon vratiti u reket a Kaman i Hill ce raditi "prljavi posao" i nece kukati da nemaju dovoljno lopti.
Veceras igramo sa Denverom...
Fino mi izgleda ova centarska linija...Gasol ce se napokon vratiti u reket a Kaman i Hill ce raditi "prljavi posao" i nece kukati da nemaju dovoljno lopti.
-
- Kontakt:
U kolko se igra tekma, jel kasni termin ili je prilagodjena za radni narod?adnan24 je napisao/la:Od Farmara i Younga se svakako i ocekuje veliki doprinos sljedece sezone i sinoc su obojica odigrali dosta dobro. Veliko iznenadjenje je Xavier koji je bio najbolji na parketu...

3:30 ujutro???
3:30 ujutro, ako me alarm uspije probuditi ja vam ispricam kakvi ste bilisundancekid je napisao/la:U kolko se igra tekma, jel kasni termin ili je prilagodjena za radni narod?adnan24 je napisao/la:Od Farmara i Younga se svakako i ocekuje veliki doprinos sljedece sezone i sinoc su obojica odigrali dosta dobro. Veliko iznenadjenje je Xavier koji je bio najbolji na parketu...
3:30 ujutro???

-
- Kontakt:
Henry odličan, Young isto, Kaman će biti vrlo zahvalan. Meeks a i Hill su ....'nako.

Poznati sicilijanski odvjetnik tvrdi da je to sve samo plod policijske mašte.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.