honka mi tu smrdi, imaju do sada sve pobjede protiv kupusaSimke934 je napisao/la:Šta mislite hoće li doći ove utakmice što čekam još?

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
honka mi tu smrdi, imaju do sada sve pobjede protiv kupusaSimke934 je napisao/la:Šta mislite hoće li doći ove utakmice što čekam još?
kad vec postavljas postavi sliku uplacenog tiketafanatic1991 je napisao/la:za danas
kad dodjem kuciHaHu1x2 je napisao/la:kad vec postavljas postavi sliku uplacenog tiketafanatic1991 je napisao/la:za danas
Sto moras bas tu tekmu igrati ako se ne razumijes ? -.-handballman je napisao/la:Eh ovako ljudi da se sa vama konsultujem oko meča Barcelona-Genil (rukomet)
Da li ću igrati hendikep 16,5 na pobjedu Barcelone ili ću ipak staviti z2 margina je 62,5 ??
Inace tekma se igra u 12:30..
po meni ako je margina 62.5 ide under a sad jbg ne znam kakvi su ovi, koliko će dati ajd ga znaj, izaberi sam to ti je najboljehandballman je napisao/la:Eh ovako ljudi da se sa vama konsultujem oko meča Barcelona-Genil (rukomet)
Da li ću igrati hendikep 16,5 na pobjedu Barcelone ili ću ipak staviti z2 margina je 62,5 ??
Odaklen ti znaš da se ja ne razumijem molim te lijepo ??HaHu1x2 je napisao/la:Sto moras bas tu tekmu igrati ako se ne razumijes ? -.-handballman je napisao/la:Eh ovako ljudi da se sa vama konsultujem oko meča Barcelona-Genil (rukomet)
handballman je napisao/la:Eh ovako ljudi da se sa vama konsultujem oko meča Barcelona-Genil (rukomet)
E hvala ti kralju jedan od normalni na forumuzgmiky je napisao/la:po meni ako je margina 62.5 ide under a sad jbg ne znam kakvi su ovi, koliko će dati ajd ga znaj, izaberi sam to ti je najboljehandballman je napisao/la:Eh ovako ljudi da se sa vama konsultujem oko meča Barcelona-Genil (rukomet)
ne govorim oko uplate nego oko parova, kad vec postavljas stavi uplacen tiket ..fanatic1991 je napisao/la:@HaHu1x2 ko da je 10 KM velika uplata :/ pa se cudis da li cu uplatiti il' ne xD
Pa eto da se primjetiti, cim se dvoumis sta da igras, a bas navalio da igras nesto taj mec -.-handballman je napisao/la:Odaklen ti znaš da se ja ne razumijem molim te lijepo ??HaHu1x2 je napisao/la:Sto moras bas tu tekmu igrati ako se ne razumijes ? -.-handballman je napisao/la:Eh ovako ljudi da se sa vama konsultujem oko meča Barcelona-Genil (rukomet)
Samo pitam za mišljenje.
sad sam kralj a poslije tekme će biti j... li ti hahahandballman je napisao/la:E hvala ti kralju jedan od normalni na forumuzgmiky je napisao/la:po meni ako je margina 62.5 ide under a sad jbg ne znam kakvi su ovi, koliko će dati ajd ga znaj, izaberi sam to ti je najboljehandballman je napisao/la:Eh ovako ljudi da se sa vama konsultujem oko meča Barcelona-Genil (rukomet)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.