XBMC
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- samoposteno
- Kontakt:
Re: XBMC
jarane kako napravis listu da bude u ovom formatu laik sam za ovo ali uspjeo sam ubacit samo onu listu sto si stavio sa jednim pinkom i prvom tv
- supersonic83
- Kontakt:
Kad zavrsis sa editiranjem liste u notepadu samo odes na save as i odaberes all files,
te u imenu liste napises nazivliste.m3u i sacuvas. i onda je u tom formatu.
Mozes je pustiti i u xbmc, simple tv, vlc, wmp, pot...

I require a window seat and an in-flight Happy Meal…and no pickles. GOD HELP YOU IF I FIND PICKLES!
- samoposteno
- Kontakt:
hvalasupersonic83 je napisao/la:Kad zavrsis sa editiranjem liste u notepadu samo odes na save as i odaberes all files,

- supersonic83
- Kontakt:
Evo jos jedna lista (21k):
I require a window seat and an in-flight Happy Meal…and no pickles. GOD HELP YOU IF I FIND PICKLES!
- samoposteno
- Kontakt:
svaka ti cast legenda si naj vise mi je zbog domacih kanala evo ovdje ima hayat folk super radi imal sta za obicni hayatsupersonic83 je napisao/la:Evo jos jedna lista (21k):

- supersonic83
- Kontakt:
samoposteno Samo jos ovog imam:
- samoposteno
- Kontakt:
hvala ti punosupersonic83 je napisao/la:samoposteno Samo jos ovog imam:
imas jos koju listusupersonic83 je napisao/la:samoposteno Samo jos ovog imam:
Sve ove stvari,stvorene su s predumišljajem,rođene s odlučnošću,hranjenje preciznošću,vođene pravilima,usmjeravane razumom,a potom pogubljene i sahranjene na uobičajen način. I njihovi nijemi grobovi koji u duši ljudskoj leže čak su označeni i numerisani.
- supersonic83
- Kontakt:
Rtmp i rtsp linkovi meni nikad nisu radili u xbmc, samo http.Yucca je napisao/la:Evo vam Sky uk filmski paket samo napravite listu.m3u
Zato nisam ni stavljao takve linkove ovdje. Rade mi u Simple tv playeru.
- supersonic83
- Kontakt:
sve je manje filmova na IceFilms, ili se meni čini. Dosta put u zadnje vrijeme hoću da pogledam film i nađem ga al prazno. Dol na 1chanel ima još uvijek ali su lošiji snimci ili ima neki prevod nalijepljen na film.
Pustiću sunce da topi ljubav!
- samoposteno
- Kontakt:
evo dobra stranica za kanale svi kanali rade super nekom moze valjat http://balkanskikanali.weebly.com/index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
pa jesil install ovaj ko patch sto sam postavljo 3-4 stranice prijehoshafka je napisao/la:sve je manje filmova na IceFilms, ili se meni čini. Dosta put u zadnje vrijeme hoću da pogledam film i nađem ga al prazno. Dol na 1chanel ima još uvijek ali su lošiji snimci ili ima neki prevod nalijepljen na film.
tu ima mnogo vise filmova ,kakav 1chanell i ice films ,na tom vise i ne gledam
kad install ovo onda odes video addons (ispod live tv-a) pa kad izlista razne programe odes mash up i bice ovako http://www.dodaj.rs/?1s/cY/2yDkv6l1/xbm ... -09-53.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;,
ovdje imas sta hoces ,kakvih hoces filmova full hd ,720p hd ,dvd rip,sve top slika

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
bio sam instaliro al mi bilo previše nepotrebnih stvari a meni treba samo za filmove. Nekako mi prostiji ovaj stari izgled. I nisam znao da tu ima više filmova, ja konto sve ide preko IceFilms i 1chanel i da je isto svugdje. Opet ću ga instalirat, samo se kopira onaj novi XBMC folder a stari može u backup. Imam ga negdje na kompu tako da će to brzo ići. Hvala ti.barca_87 je napisao/la:pa jesil install ovaj ko patch sto sam postavljo 3-4 stranice prijehoshafka je napisao/la:sve je manje filmova na IceFilms, ili se meni čini. Dosta put u zadnje vrijeme hoću da pogledam film i nađem ga al prazno. Dol na 1chanel ima još uvijek ali su lošiji snimci ili ima neki prevod nalijepljen na film.
tu ima mnogo vise filmova ,kakav 1chanell i ice films ,na tom vise i ne gledam
kad install ovo onda odes video addons (ispod live tv-a) pa kad izlista razne programe odes mash up i bice ovako http://www.dodaj.rs/?1s/cY/2yDkv6l1/xbm ... -09-53.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;,
ovdje imas sta hoces ,kakvih hoces filmova full hd ,720p hd ,dvd rip,sve top slika,odes na vip playlist i tu ima filmova kamaru
Pustiću sunce da topi ljubav!

decki kako da rijesim ovaj okvir,kad upalim XBMC okvir stoji,nikako da namjestim full XBMC,iritira me ovaj ekran okolo.
VOLIM BAYERN
Probaj kliknuti na slovo ž na tipkovnici dok ti je upaljen xbmc
hvala to je to,ja uvjek kazem bolje pitati nego glumiti da znamAdebayor je napisao/la:Probaj kliknuti na slovo ž na tipkovnici dok ti je upaljen xbmc

VOLIM BAYERN
- HazardEden
- Kontakt:
Pajdo ne radi ti link za ovaj patch
Daj novi, da isprobam i ja ovo čudo

Daj novi, da isprobam i ja ovo čudo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.