S-Y-L-A-R je napisao/la:Da pitam je li se samo čeka crack?To jest, da li se može instalirati igra ako sad skinem pa samo to da čekam ili to nije samo crack ?
Igra je instalirana odmah, samo sačekaj crack da izađe i zalijepiš ga ovdje GAME/FIFA14
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
S-Y-L-A-R je napisao/la:Da pitam je li se samo čeka crack?To jest, da li se može instalirati igra ako sad skinem pa samo to da čekam ili to nije samo crack ?
Joj sretnice,u mene bili skraceni casovi u petak.Bruka.Nepostovanje profesora.bazeni je napisao/la:ja ne idem u školu u ponedjeljak(dan profesora),da hoće sutra izaći i da prelazim samo čitav ponedljeak
darker10 je napisao/la:Ako nisu danas ne moraju ni sutra,imam kontrolni iz matke u pon.
bazeni je napisao/la:ja ne idem u školu u ponedjeljak(dan profesora),da hoće sutra izaći i da prelazim samo čitav ponedljeak
Hajmo zadnja klupa napolje.VGS je napisao/la:Kod mene nisu ni skraceni ccc
Iz tvojih usta u bozije usi..darker10 je napisao/la:Danas sigurno izlazi,sigurno su cekali ovaj prvi update.
Kakvo postovanje,samo bili skraceni casovi.Jad.Unofficialpage je napisao/la:Necu se igrat, kod mene nema ni skraceno ni da se ne ideizgleda samo moja skola radi dok sve ostale to postuju
![]()
Kod vas je barem to bilo, kod nas nista. Vise volim taj jedan dan na kraju nadoknadit, tad se vecinom i ne ide, pustajudarker10 je napisao/la:Kakvo postovanje,samo bili skraceni casovi.Jad.Unofficialpage je napisao/la:Necu se igrat, kod mene nema ni skraceno ni da se ne ideizgleda samo moja skola radi dok sve ostale to postuju
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.