NK Zvijezda Gradačac

elf1
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la elf1 » 05 okt 2013, 17:47

terabajt je napisao/la:kako glupe faulove pravite na 16 m isto je bio jedan u prvom pol ccc
bas tako
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 05 okt 2013, 18:04

bod je dobar nakon sto se sve sabere i oduzme.sarajevo je bilo bolje i pokazalo da su ekipa koja se bori za vodece pozicije dok smo mi isto tako pokazali da smo ekipa koja se bori za sredinu tabele.steta je sto nije igrao buba bilo bi sigurno bolje,bitno je da se nije izgubilo i da se nastavi ova dobra atmosfera u ekipi.next stop je prijedor ekipa kojoj gori pod nogama.uz povratak bube i nadam se povratka susica i novakovica od prve minute mozemo ostati neporazeni sto bi bio ogroman uspjeh.danas solidna posjeta oko 2500.

sudija je bio naklonjen gostima sto je izgledalo zalosno.pogotovo kod nedosudenog cistog penala za nas gdje su i glavni i pomocni a ionaj 6. sudija bili na 3 metra i opet nece da vide.sve u svemu nije lose :)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

tulio
Kontakt:

Post Postao/la tulio » 05 okt 2013, 18:14

a sad ide tuzba RD07 prema ZVIJEZDI

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 05 okt 2013, 18:37

tulio je napisao/la:a sad ide tuzba RD07 prema ZVIJEZDI
I jel ti drago zbog toga

tulio
Kontakt:

Post Postao/la tulio » 05 okt 2013, 18:44

jest bogami

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 05 okt 2013, 18:48

tulio je napisao/la:jest bogami
Super zbog toga, toliko volite zvijezdu, ako ste vec htjelui tuzit, trebali ste tuzit pojedince a ne kompletan klub, ovako ce neko samo ismijat vasu tuzbu...... jest vas neko lijepo nasavjetovo....... ta ce tuzba bit nesto poput onog u serij Lud Zbunjen Normalan

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 05 okt 2013, 18:54

Tkanton je napisao/la:
Super zbog toga, toliko volite zvijezdu, ako ste vec htjelui tuzit, trebali ste tuzit pojedince a ne kompletan klub, ovako ce neko samo ismijat vasu tuzbu...... jest vas neko lijepo nasavjetovo....... ta ce tuzba bit nesto poput onog u serij Lud Zbunjen Normalan

Nemoj se ti sikirati kanton na što ce to ličiti, osnovno ljudsko pravo na kretanje je uskraćeno Red dragonsima i pojedinim članovima. Pa nije Nurdo, Fadil i UO SUD da sude nekome. RD je osudjen za djelo koje nije ni počinio, tako ispade. Već je to otišlo i ombudsmenu za ljudska prava.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 05 okt 2013, 18:57

ciro_ciro je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:

Nemoj se ti sikirati kanton na što ce to ličiti, osnovno ljudsko pravo na kretanje je uskraćeno Red dragonsima i pojedinim članovima. Pa nije Nurdo, Fadil i UO SUD da sude nekome. RD je osudjen za djelo koje nije ni počinio, tako ispade. Već je to otišlo i ombudsmenu za ljudska prava.
Ja sam i prije piso da ce to doc do suda za ljudska prava u Strasburu, a svi domaci sudovi ce ti ovo odbit kao neosnovano i bla bla bla......evo ti primjer Sejdic i Finci, sud u Strasburu je donio presudu u njihovu korist, i nase vlasti to jos nisu provele, zato je trebalo dignut tuzbu protiv pojedinca, clanova upravnog odbora i td a nikako protiv Kluba kao cjeline

tulio
Kontakt:

Post Postao/la tulio » 05 okt 2013, 19:13

Tkanton je napisao/la:
samo ti sekretaru misli tako, a sad ide tuzba nekadasnjeg radnika zvijezde KISKETA koi je izgubio nogu radi zvijezde pa ide tuzbe ESEFA JESAREVICA zbog toga sto mu zvijezda nije uplatila doprinose da moze otici u penziju, pa ide tuzba MORANJKICA PA RISTANICA pa onda NAVIJACKA RD07 mi netuzimo zvijezdu zato sto je nevolimo naprotiv mi je volimo al nevolimo ljude koji to vode od ovaj gradski klub a ne privatni lijep pozdrav sekretaru !!!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 05 okt 2013, 19:17

Ne vidim razlog zasto da tuzite klub kad vam za sada ide odlicno. vase je da jednom sedmicno dodjete podrzati klub i to je to a ne da se mijesate u rad uprave. Mozda tu ima neceg drugog u pitanju mozda neciji interesi. Ovo je samo moje misljenje.

tello
Kontakt:

Post Postao/la tello » 05 okt 2013, 19:23

Svaka vam čast na dočeku i veliki respect za one simpatične mališane koji su na poluvremenu skandirali Vedran Puljić, a i kada je utakmica završila krenuli su prema nama i skandirali Vedran Puljić samo ih policija nije pustila da dođu do nas.. Puno sreće u nastavku prvenstva !
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 05 okt 2013, 19:40

terabajt je napisao/la:Ne vidim razlog zasto da tuzite klub kad vam za sada ide odlicno. vase je da jednom sedmicno dodjete podrzati klub i to je to a ne da se mijesate u rad uprave. Mozda tu ima neceg drugog u pitanju mozda neciji interesi. Ovo je samo moje misljenje.
Mi bi da neko daje para a da mi radimo sta hocemo

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 05 okt 2013, 19:43

tulio je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:
samo ti sekretaru misli tako, a sad ide tuzba nekadasnjeg radnika zvijezde KISKETA koi je izgubio nogu radi zvijezde pa ide tuzbe ESEFA JESAREVICA zbog toga sto mu zvijezda nije uplatila doprinose da moze otici u penziju, pa ide tuzba MORANJKICA PA RISTANICA pa onda NAVIJACKA RD07 mi netuzimo zvijezdu zato sto je nevolimo naprotiv mi je volimo al nevolimo ljude koji to vode od ovaj gradski klub a ne privatni lijep pozdrav sekretaru !!!
Ma tuzite brate mili, meni ni iz dzepa ni u dzep, ja sam davno govorio da ova Premier liga, ovakva Zvijezda nije za nas, svi je vole dok ima para kad nema sad svi nekakve sudske sporove ganjaju, i ja bi je vjerovatno tuzio, al narod smo samo takav

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 05 okt 2013, 19:51

Ma tuzite brate mili, meni ni iz dzepa ni u dzep, ja sam davno govorio da ova Premier liga, ovakva Zvijezda nije za nas, svi je vole dok ima para kad nema sad svi nekakve sudske sporove ganjaju, i ja bi je vjerovatno tuzio, al narod smo samo takav[/quote]

AKO IKO VOLI ZVIJEZDU BEZ NOVACA TO SU NAVIJAČI PREMA TOME NEMOJ DA PIŠEŠ OVAKVE POSTOVE SUVIŠNO JE... VI STE TI KOJI IMATE KORISTI 90% VAS SIMPATIZERA NA PRSTE SE MOZE IZBROJATI KO IDE GLEDA TEKME O SVOME TROSKU.

zvijezdacom
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdacom » 05 okt 2013, 19:58

ciro_ciro je napisao/la:Ma tuzite brate mili, meni ni iz dzepa ni u dzep, ja sam davno govorio da ova Premier liga, ovakva Zvijezda nije za nas, svi je vole dok ima para kad nema sad svi nekakve sudske sporove ganjaju, i ja bi je vjerovatno tuzio, al narod smo samo takav

AKO IKO VOLI ZVIJEZDU BEZ NOVACA TO SU NAVIJAČI PREMA TOME NEMOJ DA PIŠEŠ OVAKVE POSTOVE SUVIŠNO JE... VI STE TI KOJI IMATE KORISTI 90% VAS SIMPATIZERA NA PRSTE SE MOZE IZBROJATI KO IDE GLEDA TEKME O SVOME TROSKU.[/quote]

I vas se moze na prste izbrojat koji "ne vole" Zvijezdu

zvijezdacom
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdacom » 05 okt 2013, 20:04

samo ti sekretaru misli tako, a sad ide tuzba nekadasnjeg radnika zvijezde KISKETA koi je izgubio nogu radi zvijezde pa ide tuzbe ESEFA JESAREVICA zbog toga sto mu zvijezda nije uplatila doprinose da moze otici u penziju, pa ide tuzba MORANJKICA PA RISTANICA pa onda NAVIJACKA RD07 mi netuzimo zvijezdu zato sto je nevolimo naprotiv mi je volimo al nevolimo ljude koji to vode od ovaj gradski klub a ne privatni lijep pozdrav sekretaru !!![/quote]
Ma tuzite brate mili, meni ni iz dzepa ni u dzep, ja sam davno govorio da ova Premier liga, ovakva Zvijezda nije za nas, svi je vole dok ima para kad nema sad svi nekakve sudske sporove ganjaju, i ja bi je vjerovatno tuzio, al narod smo samo takav[/quote]

CUJ IZGUBIO NOGU RADI ZVIJEZDE, EEE JBG, VI IDETE U KRAJNOST "NAVIJACI".. NAJBITNIJE DA VIDIMO TU "TUZBU" RD07

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 05 okt 2013, 20:10

zvijezdacom je napisao/la:samo ti sekretaru misli tako, a sad ide tuzba nekadasnjeg radnika zvijezde KISKETA koi je izgubio nogu radi zvijezde pa ide tuzbe ESEFA JESAREVICA zbog toga sto mu zvijezda nije uplatila doprinose da moze otici u penziju, pa ide tuzba MORANJKICA PA RISTANICA pa onda NAVIJACKA RD07 mi netuzimo zvijezdu zato sto je nevolimo naprotiv mi je volimo al nevolimo ljude koji to vode od ovaj gradski klub a ne privatni lijep pozdrav sekretaru !!!

CUJ IZGUBIO NOGU RADI ZVIJEZDE, EEE JBG, VI IDETE U KRAJNOST "NAVIJACI".. NAJBITNIJE DA VIDIMO TU "TUZBU" RD07[/quote]
Mene nikad niko nece ubijedit da je Zvijezda imala navijace dok se nije pojavio Fadil i kompanija u zvijezdi.... prije toga su svi bili posmatraci........a najvatrenij su bili Almr, Hopika i jos par likova prema tome

mirzard
Kontakt:

Post Postao/la mirzard » 05 okt 2013, 20:21

daj ba zvijezdacom i ostala kompanija iz uprave popustite malo ba
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 05 okt 2013, 21:20

zvijezdacom je napisao/la:
ciro_ciro je napisao/la:Ma tuzite brate mili, meni ni iz dzepa ni u dzep, ja sam davno govorio da ova Premier liga, ovakva Zvijezda nije za nas, svi je vole dok ima para kad nema sad svi nekakve sudske sporove ganjaju, i ja bi je vjerovatno tuzio, al narod smo samo takav

AKO IKO VOLI ZVIJEZDU BEZ NOVACA TO SU NAVIJAČI PREMA TOME NEMOJ DA PIŠEŠ OVAKVE POSTOVE SUVIŠNO JE... VI STE TI KOJI IMATE KORISTI 90% VAS SIMPATIZERA NA PRSTE SE MOZE IZBROJATI KO IDE GLEDA TEKME O SVOME TROSKU.
I vas se moze na prste izbrojat koji "ne vole" Zvijezdu[/quote]

Eto ispado ja ne volim Zvijezdu, mislim idete iz krajnosti u krajnost. Ja sam Zvijezdino dijete prošao sam prve korake fudbala dole, prošao sve omladinske selekcije Zvijezde, kad sam trebao da zaigram za prvi tim odrekli su se kompletne generacije otišli smo po selima igrali. Zatim su nas vratili, i radili smo dobro kad su neki trebali da zaigramo onda su nas opet poslali na sela, ostali nam duzni, i zatim sam na selu fasovao povredu i nikad više zaigrao. I danas imam probleme sa nogom radi toga i opet da ti kazem volim Zvijezdu sigurno više nego ti iako su me oštetili u više navrata. A da nepričam dalje koliko sam članarina platio itd. Ja sam bio dole kad nije bilo čaja, nije bilo prozora, hladnom vodom se kupao itd... A gdje si ti bio tada??? Ja sam spreman zivot dati za Zvijezdu ako treba. Da sam u boljoj financijskoj mogucnosti pomogao bih i financijski... Ja ovdje stojim i pišem imenom i prezimenom ovu moju priču moze i Cvitkušić da potvrdi jer je on jedan od tih koji mi je ostao kratak sa gospodinom Nurdom 2 plate najmanje, ne samo meni nego i Vedadu Bešiću, Mrkonjić Danijelu i drugima ovo nikada nisam pisao ali ovo su argumenti druze prejaki. I nikad više nemoj da kazes da ja ne volim Zvijezdu.... Ja cu dole biti kad nebude struje, vode, igrača ja cu opet biti dole... Jer uz Zvijezdu sam odrastao, gledao kao dijete
utakmice.

UPAMTI ZVIJEZDA NIKADA NIJE BILA VAŠA SELJAČKA NEGO NAŠA ČARŠIJSKA I UVJEK ĆE BITI...

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 05 okt 2013, 21:35

Onda je najbolje da postavimo peticiju na par mjesta u Gradu za odlazak Nurde i Fadila iz kluba i da se rijesimo ove price jednom za sva vremena, ja mislim kad bi potpisalo pola grada da bi oni odma otisli iz Zvijezde.... i da se vratimo vremenu kad se je privatnim autima islo na utakmicu, kad se je veselilo onom SOKICU na slamcicu posle treninga, onoj neizvjesnoti ko je trener i hoce li bit uopste treninga, onim danima kad necij babo dodje na utakmicu pa njegov sin zaigra a nikad ga nije bilo na treningu itd...........

Eto ciro ti prigovaras sto ti je neko nesto uradio ovako ili onako........ a recimo da ti uz sveto jos dao para ili naso nekog veliko sponzora za Zvijezdu i neko se ponasa ovako kako se mi sad ponasamo prema ljudima u klubu kako bi ti tek tad reagovo, i cudis se sto su oni tako reagovali

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.