FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Evolution87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
pa hajde viseeeeeeeee
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Predobro izgleda - http://www.fcsarajevo.ba/uzivo/67" onclick="window.open(this.href);return false;
Statistika odlično urađena! BRAVO!
Idemo po pobjedu!!!
Idemo po pobjedu!!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
pa covjeceeeeeee
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
šutevi 0-11selfmade je napisao/la:Predobro izgleda - http://www.fcsarajevo.ba/uzivo/67" onclick="window.open(this.href);return false;
Idemo po pobjedu!!!

zabijte ga vise **** dan
- Evolution87
- Kontakt:
umalo da ga ne primimo
bravo dejane

bravo dejane

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kako je krenulo, bice dosta i x. Ovaj Stokic ga zabi ko Van Basten birvaktile 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
E j**** ti vise realizaciju imali smo igru odlicne sanse al nece u go nema boga.Dali je do postavke igre,igraca ili trenera neznam al do cega god je treba pod hitno mjenjati.
14 suteva na gol a oni 1 i nista bezze ocami.
Ovo Jovic fakat dade ostavku

Ti si opet šampion !
Naviko u live javljanjima da daje ostavke i kod nas je isto ovako dao,al ovo je vise sa stilom odlazaksimon je napisao/la: Ovo Jovic fakat dade ostavku

Pritiscu ga dole iz uprave neko vrijeme,nevezano za rezultate nekome je zasmetao
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
U poslejdnje 4 utakmice u 3 niste dali gola nista komazec ovo ono haha.
Dragane Jovicu mislim da je vrijeme za ostavku, ipak 2-2 protiv Zvijezde je nedopustivo.
P.S. Samo da dodam doticnom strucnjaku da ima pravo promjeniti formaciju kad ne ide.
P.S. Samo da dodam doticnom strucnjaku da ima pravo promjeniti formaciju kad ne ide.
Sad bi valjalo da nam ovi daju tri boda ovi su vec previse pobjegli ostalima nije zanimljivo.
Sa -1 glede nas to bi vec bilo ok
ovako -7 hmmmm

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Ma smjesna smo ekipa realno puna manekena al to znamo odavno,nek ove basne idemo na pobjedu,titule pricaju nekom drugom ko vjeruje u te gluposti! Nemamo igru i nismo konkurenti ni Zelji ni Zrinjskom,Sirokom i Borcu realno! Borac sa djecom,ekipom u rasulu ima strasnu igru,dok mi smo doveli neke "zvjezde" koje blage veze nemaju,nek izbore evropu puna kapa bi to bila! Dovodimo neke mlade reprezentativce koji neznaju dva tacna pasa sastaviti,dok djeca Borca anonimusi deru koga stignu,i nas su trebali da pobjede da su pametni bili i one mrtve sanse i poklone da su zabili,tako da nam ni ova komisija sad netreba da nas pobjede i na terenu ako vec mozda nece moci za zelenim stolom!
Sve hebeni sutevi, 2-3 su mozda bila prilika za go ostalo nebu pod oblake ili jedva dodje do gola...... dobro igrate al mislim da vas malo koci trener....... posle utakmice kaze, kao eto niko nezna igrat osim Komazeca, pa kakav je to rtrener u p.m.simon je napisao/la:E j**** ti vise realizaciju imali smo igru odlicne sanse al nece u go nema boga.Dali je do postavke igre,igraca ili trenera neznam al do cega god je treba pod hitno mjenjati.
Ne laprdaj bezveze. Preuzima mladu reprezentaciju jos malo. Fol ti znas pritiscu li gamiky_hz je napisao/la:Naviko u live javljanjima da daje ostavke i kod nas je isto ovako dao,al ovo je vise sa stilom odlazaksimon je napisao/la: Ovo Jovic fakat dade ostavku![]()
Pritiscu ga dole iz uprave neko vrijeme,nevezano za rezultate nekome je zasmetao

Postali smo Stoke,Musemicu otkaz dati,ni 2% poboljsanja nema od kuksia
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Komazecu fali još jedan sa njim u napadu, kad Bilbija dobije pravo nastupa sve će se kockice posložit 

Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina
Dok se posloze kockice i Bilbija dode Borac ce bjezati 12 bodova a Zeljeznicar 7.tello je napisao/la:Komazecu fali još jedan sa njim u napadu, kad Bilbija dobije pravo nastupa sve će se kockice posložit

-
- Kontakt:
Nek ti znas kolko ce ko bjezat hahhaTvBHT je napisao/la:Dok se posloze kockice i Bilbija dode Borac ce bjezati 12 bodova a Zeljeznicar 7.tello je napisao/la:Komazecu fali još jedan sa njim u napadu, kad Bilbija dobije pravo nastupa sve će se kockice posložit
Ssta ce nam Bilbija kad strucnjak nije cuo da smije igrati sa dva spica. Jos ne vjerujem da nema namjeru da ponudi svoju trenersku fotelju jer smo vec u bodovnom minusu. Ispred nas je ekipa koja nema za kifle, a ima motivirane igrace, cudno bas cudno.
Koja 2 napadaca?1L8F9C2 je napisao/la:Ssta ce nam Bilbija kad strucnjak nije cuo da smije igrati sa dva spica. Jos ne vjerujem da nema namjeru da ponudi svoju trenersku fotelju jer smo vec u bodovnom minusu. Ispred nas je ekipa koja nema za kifle, a ima motivirane igrace, cudno bas cudno.
1946
Trenutno korisnika/ca: boki86, bordobijeli, SamoDaKazeem, Stanceski i 71 gost.