NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

PlavoZuti
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la PlavoZuti » 05 okt 2013, 17:49

JTS je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:Komsije cestitam , otkinuli ste bodove strasnoj Barceloni iz Bihaca :mrgreen:
Gorki je napisao/la:Čestitke komšije ,nije mala stvar uzeti bod na Kamp Nou u Bihaću.Svaka čast. 8-)
ispravka netačnog navoda .. oni su Real Madrid iz Bihaća :D
Ma neeeeeeeee

Oni su...

B ajern J united

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 05 okt 2013, 17:51

Pokazuje se kakvi ste ljudi. ;)
Fino sam vam čestitao, rekao priliku koju, rekao kako je išla utakmica, i sada samo provocirate. Nije vam fino, ali hajde.

I branio je Prljača neki

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 05 okt 2013, 17:52

NKJ je napisao/la:Pokazuje se kakvi ste ljudi. ;)
Fino sam vam čestitao, rekao priliku koju, rekao kako je išla utakmica, i sada samo provocirate. Nije vam fino, ali hajde.

I branio je Prljača neki
Izvini druze...da su svi ko ti...bila bi druga prica..ali je ovo u inat onim vasim specijalcima iz Bihaca

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 05 okt 2013, 17:55

I branio je Prljača neki
Ma drug nemoj se ljutiti , imate specijalaca odred ovo je njima upuceno ne tebi vec samo onima koji su do 18.30 bili vec u premier ligi :lol: :lol: :lol: POZZZZ BIHACU

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 05 okt 2013, 17:57

Nemojte gledati na djecu, njihove komentare nemojte ni čitati, vidite i sami da nemaju pameti.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 05 okt 2013, 17:57

Evo ko sto je neko reko odma se FALE po Facebook'u da nisu primili gol u 8 kola.
:lol: :lol:

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 05 okt 2013, 18:00

I branio je Prljača neki
Drug nemoj se ti naci uvrijeden i hvala ti na info ali ovo ti je care moj samo zbog onih anonnyomousa llorisa itd koji su vec upisali 2 ili 3 0 pobjedu itd itd.... pozzz tebi :D
www.nkbratstvogracanica.com

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 05 okt 2013, 18:03

Ma znam, i mene zivciraju, pokupili svu pamet svijeta. Sretno vama, vidimo se u Gračanici aBd.

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 05 okt 2013, 18:07

pa niste pobjedili nego uzeli bod a mogli ste lako da izgubite danas. realno Jedinstvo je bilo bolje ali fakat nema potrebe za ovolikim provokacijama a posebno od tebe Cesc4 ... vidim i na nasem forumu se pravis seljak a stvarno da si gledao utakmicu kao i je nebi tako pisao jer Jedinstvo je bilo bolje ali boze moj sta fali 0:0 .
sretno dalje!

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 05 okt 2013, 18:09

Kakvi god da smo bili, nismo pobijedili. Mogli jesmo, imali smo 5-6 prilika sigurnih, golman je skinuo, promašili smo i jbq. Oni su imali jednu priliku, i to prečka sa 20tak metara, ostalo sve slabije. Idemo dalje i mi i oni, jer biće zanimljivo, Gošk, Bratstvo i jedinstvo za PL.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 05 okt 2013, 18:10

anonymous001 je napisao/la:pa niste pobjedili nego uzeli bod a mogli ste lako da izgubite danas. realno Jedinstvo je bilo bolje ali fakat nema potrebe za ovolikim provokacijama a posebno od tebe Cesc4 ... vidim i na nasem forumu se pravis seljak a stvarno da si gledao utakmicu kao i je nebi tako pisao jer Jedinstvo je bilo bolje ali boze moj sta fali 0:0 .
sretno dalje!
Nije bilo potrebe ni za vasim provokacijama prije utakmice pa ste provocirali (cast izuzecima)...Ali evo necu vise nista pisati po vasem forumu idem se obrisat jer me i ne zanimate vise :D Jedva cekam tekmu u Gracanici , da izmirimo sve dugove :D

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 05 okt 2013, 18:14

cesc4 je napisao/la:
anonymous001 je napisao/la:pa niste pobjedili nego uzeli bod a mogli ste lako da izgubite danas. realno Jedinstvo je bilo bolje ali fakat nema potrebe za ovolikim provokacijama a posebno od tebe Cesc4 ... vidim i na nasem forumu se pravis seljak a stvarno da si gledao utakmicu kao i je nebi tako pisao jer Jedinstvo je bilo bolje ali boze moj sta fali 0:0 .
sretno dalje!
Nije bilo potrebe ni za vasim provokacijama prije utakmice pa ste provocirali (cast izuzecima)...Ali evo necu vise nista pisati po vasem forumu idem se obrisat jer me i ne zanimate vise :D Jedva cekam tekmu u Gracanici , da izmirimo sve dugove :D
ti kao prvo nisi bio na utakmicu kao ja i onda nisi adekvatan da pises ovdje i provociras...
Jedinstvo je bilo bolje danas ali sta je tu je, nismo izgubili nego odigrali 0:0 a ti se ponasas kao da ste pobjedili! a prije sedmicu danas pisete kako ce sudjenje biti lose u Bihacu i kukate...
da si neki covijek sad bih se fino izvinuo zato ali neka sacekaj kad vam dodju igraci kuci pa nek kazu kakvo je sudnjenje bilo ... nek ste uzeli bod ali niste pobjedili niti zabili gola zato iskuliraj malo jarane .. odi zapali jedan dzoistik haha..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 okt 2013, 18:16

Ako iko provocira to si ti..pa ti si pricao kako cete ih nabit 3 4 razlike kako ste sila.. pa o da na temi slobode nesto pisao pocesto ..sto se sad bunis sto ljudi slave sto su ti pokvarili snove za pobjedom od 3-4 razlike?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 05 okt 2013, 18:17

Sacekacu ja da dodu igraci kuci pa cu pitat ako kazu da je bilo sve fer izvinicu se ;) Ali care moj naplaticete sve dugove u sledecoj polusezoni i na Tusnju a i u Gracanici ;) :D

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 05 okt 2013, 18:17

SaltCityAttack je napisao/la:Ako iko provocira to si ti..pa ti si pricao kako cete ih nabit 3 4 razlike kako ste sila.. pa o da na temi slobode nesto pisao pocesto ..sto se sad bunis sto ljudi slave sto su ti pokvarili snove za pobjedom od 3-4 razlike?
Tako je

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 05 okt 2013, 18:17

SaltCityAttack je napisao/la:Ako iko provocira to si ti..pa ti si pricao kako cete ih nabit 3 4 razlike kako ste sila.. pa o da na temi slobode nesto pisao pocesto ..sto se sad bunis sto ljudi slave sto su ti pokvarili snove za pobjedom od 3-4 razlike?
ja sam ocekivao pobjedu od 2:0 a ne 3-4 razlike jer znam kako je Bratstvo neugodan protivnik svake godine ali hajde sta se ti javljas majke ti? .. nije Sloboda gola zabila u gostima nikako hahahaha

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 05 okt 2013, 18:21

anonymous001 je napisao/la:
ja sam ocekivao pobjedu od 2:0 a ne 3-4 razlike jer znam kako je Bratstvo neugodan protivnik svake godine ali hajde sta se ti javljas majke ti? .. nije Sloboda gola zabila u gostima nikako hahahaha
Cuvaju se da mogu nabit Jedinstvo sa jedno 5 komada

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 okt 2013, 18:26

Evo cuo sam se sa prijatejlem iz Bihaca. Realno Jedinstvo je petljalo vise sa loptom, ali Bratstvo je izgledalo kao kamen jako. Kaze da je euforija oko Jedinstva nerealna. Kaze jos da najavljena pojacanja nemaju nikakav udovor i da mogu otici kada pozele. Oni ce biti tamo samo do slijedeceg ugovora koji ce s desiti mozda i prije nego sto odigraju par utakmica. Zato samo naprjed TK. Neko od nas mora u PL.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 05 okt 2013, 18:32

ma Bratstvo i jest za ovakve tekme, na Tusnju je isto moglo otic u oba pravca rezultatski...odbrana definitivno najjaca u ligi plus trener stara tuzlanska skola bunkera :D, to im moze garantovati da ce svakoga namuciti...

problem Bratstva je sirina ekipe kao i situacija kad treba napast i dat go. Ide to kuci al u gostima tesko. Ali primarni problem je ta sirina. Delic, Laki i Smajlovic su super igraci za ovu ligu, ali su donekle istroseni i podlozni povredama posebno kad igraju non-stop...kad su svi na terenu Bratstvo je zemlja, ali je tanko kad treba zamijeniti 2-3 igraca iz startne postave.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 05 okt 2013, 18:44

Kad treba zamijeniti 2-3 igrača iz prvog sastava, svi su tu tanki. Ne samo vi, imate fkt super ekipu, borbenu, vidi ste da ste jak kandidat.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.