soccerfan je napisao/la: Tebi ako je vise od 9 godina a imas ovakvo razmisljanje, hitno posjeti doktora.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Nece Dzeko ni ulaziti ,, nema ga na zagrijavanju,,,,nema on vise sta da trazu u napadu,sada je 4 opcija. Sve po zasluzi. LJudi deru kada Edina nema,,,ima tu nesto.
Zadnja izmjena: sanji, dana/u 05 okt 2013, 14:55, ukupno mijenjano 2 puta.
soccerfan je napisao/la:Opet nas mentalitet- vise volim tudje zlo nego svoje dobro. Po milioniti put ponavljam kakav smo narod i nacija, mi nismo zasluzili nista ali bas nista dobro da nam se desi. A zasto nam se desava sami Bog zna. Dzeko je covjek koji je sebi napravio ime i karijeru a najveca stvar koju ce vecina vas napraviti u svojim zivotima je to sto cete pljuvati njegovo ime. Eh moj Bosnjo nikad ti nauciti neces. Taman da te na glavu posade.
Momak, nepricaj gluposti. 90% raje kritikuje ga objektivno. I dosta te kritike je na mjestu...
Da da poznata je ova prica.. 'gdje ste misevi', 'kud ste sad izasli misevi'.. a nebi nas miseva imalo da bi Dzeko imao kontinuitet.. za svaku jednu dobru utakmicu on usere drugu. Zato on nikad ne moze bit Van Persie.emir79 je napisao/la:Opet misevi iz rupica. Joj jedva docekaju da Dzeklo ode na klupu, jer samo tad pacovcici imaju sta da pisu![]()
Poslijednje 3 utakmice Dzeko je bio starter i zabi 2 gola. Sta je problem misevi?
Ma da bi ovo bio Kolasinac na njegovo mjesto polomio bi ove patuljke u svlacionicu.
Ibrahimović: Ako mi prestanu vjerovati napuštam PSG
Sta li se treba desiti da Edin napusti city
Finacijska kriza

Sta li se treba desiti da Edin napusti city
Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
TAKO JEMT3 je napisao/la:Ibrahimović: Ako mi prestanu vjerovati napuštam PSG
Sta li se treba desiti da Edin napusti city![]()
Finacijska kriza
![]()
![]()
![]()
Takav je i Spaha.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Nasri i navas na zagrijavanju..dzeko ce dobiti max 10 minuta..i to ako ovi barem izjednace..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
ovaj trsnooodgovarao sam sebi pise sam sebi
volim te Bosno..i krv svoju za Bosnu moju....
Evo izgleda svi smo postali miševi
Ali ozbiljno raja, trebamo paziti jer u sledecem intervju za neke bh. medije nas Dzeko ce sigurno prijetiti da ce prestati igrati za reprezentaciju.
Sto je najgore Dzeko nije u stanju da shvati da narod hoce sve najbolje za njega jer ga toliko voli, ali taj isti Dzeko psuje narod i govori da su miševi.
Moramo biti iskreni da Dzekin glavni interes je novac, a ne fudbal kao sto je nekad bio...nazalost slava mu je udarila u glavu i on je se promjenio radikalno.
Ali ozbiljno raja, trebamo paziti jer u sledecem intervju za neke bh. medije nas Dzeko ce sigurno prijetiti da ce prestati igrati za reprezentaciju.
Sto je najgore Dzeko nije u stanju da shvati da narod hoce sve najbolje za njega jer ga toliko voli, ali taj isti Dzeko psuje narod i govori da su miševi.
Moramo biti iskreni da Dzekin glavni interes je novac, a ne fudbal kao sto je nekad bio...nazalost slava mu je udarila u glavu i on je se promjenio radikalno.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Kritike sto se tice njega kao igraca su meni ok da se mi razumijemo. Odigra losu tekmu, kritike su ok. Ali brate mili ovdje razapinjati momka svako malo zato sto ima djevojku (jah nasim ljudima i to smeta), pa sto nije otisao ovdje ili ondje(smorise sa Bayernom a niko nezna ni ima li jedan posto istine u pricama da je bio blizu prelaska proslo ljeto) pa eto sto on krivi Aguera i saigrace za losu formu a momak uvijek samo najbolje o njima govori. I kao slag na tortu sto li Boze ne kaze medijima da je klub za koji jos uvijek igra i sa kim ima vazeci ugovor, smece od ekipe. E ovo sve kad vidis dode ti da se roknes.Volvic je napisao/la:soccerfan je napisao/la:Opet nas mentalitet- vise volim tudje zlo nego svoje dobro. Po milioniti put ponavljam kakav smo narod i nacija, mi nismo zasluzili nista ali bas nista dobro da nam se desi. A zasto nam se desava sami Bog zna. Dzeko je covjek koji je sebi napravio ime i karijeru a najveca stvar koju ce vecina vas napraviti u svojim zivotima je to sto cete pljuvati njegovo ime. Eh moj Bosnjo nikad ti nauciti neces. Taman da te na glavu posade.
Momak, nepricaj gluposti. 90% raje kritikuje ga objektivno. I dosta te kritike je na mjestu...
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Edin što bi vjerovatno ušao, sada neće sigurno .. shebaše ga povrede Kompanyja i Kolarova
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ma ja, uce Navas il' Nasri.
najvjerovatnije tebe ce uvestJTS je napisao/la:Edin što bi vjerovatno ušao, sada neće sigurno .. shebaše ga povrede Kompanyja i Kolarova
Neznam sta se koji vrag vi zivcirate sto ne igra koga hebe njegova odluka i krivica sto je ostao u timu koji stalno rotira...dobija milione boli ga briga.Ako zelite gledat standarnog bh. igrača prebacite na kanal gdje igra stuttgart tekma pocinje za 25 min 
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
bivsi je napisao/la:volim te Bosno..i krv svoju za Bosnu moju....
možda bi me uveo da ima pravo na sve tri izmjene, ovako samo jedna, pa čisto sumnjambivsi je napisao/la:najvjerovatnije tebe ce uvestJTS je napisao/la:Edin što bi vjerovatno ušao, sada neće sigurno .. shebaše ga povrede Kompanyja i Kolarova![]()
![]()
![]()
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Sjecam se tekme gdje bi se drao na igrace BH.. tako nebi nikad smio uradit u City. On daje latinima vise respekt nego svom bosancem..Pauk je napisao/la:Evo izgleda svi smo postali miševi![]()
soccerfan je napisao/la:Kritike sto se tice njega kao igraca su meni ok da se mi razumijemo. Odigra losu tekmu, kritike su ok. Ali brate mili ovdje razapinjati momka svako malo zato sto ima djevojku (jah nasim ljudima i to smeta), pa sto nije otisao ovdje ili ondje(smorise sa Bayernom a niko nezna ni ima li jedan posto istine u pricama da je bio blizu prelaska proslo ljeto) pa eto sto on krivi Aguera i saigrace za losu formu a momak uvijek samo najbolje o njima govori. I kao slag na tortu sto li Boze ne kaze medijima da je klub za koji jos uvijek igra i sa kim ima vazeci ugovor, smece od ekipe. E ovo sve kad vidis dode ti da se roknes.Volvic je napisao/la:soccerfan je napisao/la:Opet nas mentalitet- vise volim tudje zlo nego svoje dobro. Po milioniti put ponavljam kakav smo narod i nacija, mi nismo zasluzili nista ali bas nista dobro da nam se desi. A zasto nam se desava sami Bog zna. Dzeko je covjek koji je sebi napravio ime i karijeru a najveca stvar koju ce vecina vas napraviti u svojim zivotima je to sto cete pljuvati njegovo ime. Eh moj Bosnjo nikad ti nauciti neces. Taman da te na glavu posade.
Dzaba ti druze objasnjavas ljudima kritika je ok ali o njegovoj igri ako je konstruktivna ali ovdje ljudi Dzekin privatni zivot kritikuju menadzera sto se slika itd.... mislim nide veze
Dzeko bi trebao reci vlasnicima Citya vi meni dajete platu 7 miliona eura godisnje ebem vam mater ekipa je ocajna
To bi vjerovatno pauk i ekipa uradili da su na Dzekinom mjestu mnogo ste smijesni
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
reko sam ti ja idi medju svoje ...procitan si odavnotrsn000 je napisao/la:bivsi je napisao/la:volim te Bosno..i krv svoju za Bosnu moju....![]()
![]()
sta ima to sa temom.. toliko si nacionalistican da ne mozes da shvatis koliko se samo s'jebao Edin.. dozvolava da ga svako ponizi u City.. niko mu ne daje respekt. Prije jednu heftu Negredo izjavio "moj cilj u City je da bacim Dzeka na klupi". Svako ga nogira po svlacionicu.. da je ovo Ibra na njegovo mjesto odavno bi svija nokautirao i otisao u klubu gdje ga cijene.