Ma nema ima samo jedna slika, gledo samanonymous001 je napisao/la:bilo je na onom njihovom lukavac-x ... pitaj Caspera ima on 100%LloriS je napisao/la:Jos jednom bih zamolio ako neko zna gdje se mogu naci slike sa utakmice Radnicki Jedinstvo, da li ima na nekom od portala.
FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
@Lloris (btw: nick ti ne stoji jer imaš facu identičnu kao Casillas): Ima slika dosta, ali tek će posle biti objavljene u seriji sa zadnjih nekoliko utakmica, javim ti kada budu.
Nisu Fanta da izlape.
Nisu Fanta da izlape.

Tebi odlicno stoji, isti si CasperCasp3r je napisao/la:@Lloris (btw: nick ti ne stoji jer imaš facu identičnu kao Casillas): Ima slika dosta, ali tek će posle biti objavljene u seriji sa zadnjih nekoliko utakmica, javim ti kada budu.
Nisu Fanta da izlape.

Protiv GOŠK-a se vraćaju Aljukić i Čejvanović, nekako se veoma malo pesimistično osjećam pred ovu utakmicu, a i red je da nas krene.

Svijetlim ko gospa a?LloriS je napisao/la:Tebi odlicno stoji, isti si Casper

Pa moglo bi se reciCasp3r je napisao/la:Protiv GOŠK-a se vraćaju Aljukić i Čejvanović, nekako se veoma malo pesimistično osjećam pred ovu utakmicu, a i red je da nas krene.
Svijetlim ko gospa a?LloriS je napisao/la:Tebi odlicno stoji, isti si Casper

Za razliku od tebe ja sam veoma pesimističan pred ovu utakmicu. Potajno sam se nadao pobjedi protiv Jedinstva,a u Gračanici sam bio ubijeđen da će biti 0-0, kad ono 0 bodova u dvije utakmice.Casp3r je napisao/la:Protiv GOŠK-a se vraćaju Aljukić i Čejvanović, nekako se veoma malo pesimistično osjećam pred ovu utakmicu, a i red je da nas krene.
Napad je katastrofa neefikasan pa nevidim način kako da dobijemo jednu čvrstu ekipu kao što je Gošk,jbg

Jeb' ga mene ste iznapadali da sam prepesimističan da sam počeo razmišljati ko hipi. Trenutno smo u knock down-u zbog ova dva stvarno nezgodna poraza, negdje moramo proraditi.
-
- Kontakt:
Momci sjetite se prošle godine, od Radničkog je malo ko očekivao da će nakon 9. kola da upiše preko 10 (ako se dobro sjećam) utakmica bez poraza.. i da se bori za ulazak u PL..
15 komada.Jedinstvo37 je napisao/la:preko 10 (ako se dobro sjećam) utakmica bez poraza
-
- Kontakt:
Da nisam znao tačnu brojku pa sam stavio preko 10..Casp3r je napisao/la:15 komada.Jedinstvo37 je napisao/la:preko 10 (ako se dobro sjećam) utakmica bez poraza
Sjećam se da vam je niz počeo pobjedom nad Jedinstvom 1-0..
E bas se vama (Radnickom) ne da! Jb mu misa! Jedinstvo vam bas ne dozvoljava da udjete u PL. Prosle godine Jedinstvo pomoglo Vitezu da ide u PL , ove godine Vitez pozdravlja Jedinstvo , pa je onda na redu Capljina, GOSK ili Branitelj , a vi bas nikako cccc Al ne brinite uci cete i vi u PL, nismo mi iz Viteza ne zahvalni...i vama smo duzni! Imate "duboki" pozdrav.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
pa mozda niste NE ZAHVALNI...al ste nepismeni dramajugend je napisao/la:E bas se vama (Radnickom) ne da! Jb mu misa! Jedinstvo vam bas ne dozvoljava da udjete u PL. Prosle godine Jedinstvo pomoglo Vitezu da ide u PL , ove godine Vitez pozdravlja Jedinstvo , pa je onda na redu Capljina, GOSK ili Branitelj , a vi bas nikako cccc Al ne brinite uci cete i vi u PL, nismo mi iz Viteza ne zahvalni...i vama smo duzni! Imate "duboki" pozdrav.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
To sto si nabrojao bi licilo na HNL a ne na PL.jugend je napisao/la:E bas se vama (Radnickom) ne da! Jb mu misa! Jedinstvo vam bas ne dozvoljava da udjete u PL. Prosle godine Jedinstvo pomoglo Vitezu da ide u PL , ove godine Vitez pozdravlja Jedinstvo , pa je onda na redu Capljina, GOSK ili Branitelj , a vi bas nikako cccc Al ne brinite uci cete i vi u PL, nismo mi iz Viteza ne zahvalni...i vama smo duzni! Imate "duboki" pozdrav.
Idi na svoju temu ako te nije stid.Neznam zasto gubis vrijeme sa prvoligasima.
STIGLI SMO U CARSIJU I SVE VAM JE PROPALO NIJE DA VAS MRZIMO AL" NAM SE DOPALO
staragarda je napisao/la:pa mozda niste NE ZAHVALNI...al ste nepismeni dramajugend je napisao/la:E bas se vama (Radnickom) ne da! Jb mu misa! Jedinstvo vam bas ne dozvoljava da udjete u PL. Prosle godine Jedinstvo pomoglo Vitezu da ide u PL , ove godine Vitez pozdravlja Jedinstvo , pa je onda na redu Capljina, GOSK ili Branitelj , a vi bas nikako cccc Al ne brinite uci cete i vi u PL, nismo mi iz Viteza ne zahvalni...i vama smo duzni! Imate "duboki" pozdrav.

- Probisvjet
- Kontakt:
Pusti covjeka, mozda pise kako govori, a govori kako pise.Casp3r je napisao/la:staragarda je napisao/la:pa mozda niste NE ZAHVALNI...al ste nepismeni dramajugend je napisao/la:E bas se vama (Radnickom) ne da! Jb mu misa! Jedinstvo vam bas ne dozvoljava da udjete u PL. Prosle godine Jedinstvo pomoglo Vitezu da ide u PL , ove godine Vitez pozdravlja Jedinstvo , pa je onda na redu Capljina, GOSK ili Branitelj , a vi bas nikako cccc Al ne brinite uci cete i vi u PL, nismo mi iz Viteza ne zahvalni...i vama smo duzni! Imate "duboki" pozdrav.![]()
![]()
![]()
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Sretno komsije!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Valjda bude sreće danas, red bi bio, nakon dvije utakmice izgubljene u 95'.
Nadat se da ćemo danas uspjet barem bod osvojit,da se prekine ova mini serija poraza. Nisam optimističan ni sekunde, napad nije dao gola od 3 kola (450 minuta)! Lijep dan,uslovi za dobru utakmicu su tu.
Nek je sretno momcima.
Nek je sretno momcima.
Sretno Radnicki ! Sretno Siouxi 

-
- Moderator
- Kontakt:
Sretno danas 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.