FIFA 14
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: FIFA 14
Pa raja znate koja je caka što ne daju još ovaj crack, ma sigurno jer je ja nisam još skinuo. Skidam već možda sedmicu s tim što često pravim pauzu tokom dana kad skidam, pa sam čak 2 - 3 dana zaboravio uopšte da trebam skidati. Eto sad je došlo do 74 % pa aBd večeras da se skine, ako ništa sutra najkasnije, pa ćemo imati crack 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- Ponos Torina
- Kontakt:
Skidrow je dobio velike pare od Sege prosle godine sto se tice FM2013 pa je veliko pitanje sta ce biti sa Fifom 14 uglavnom sumnjam da ce Crack izaci u narednih mjesec dana kada je Fifa 14 u pitanju....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ponos Torina je napisao/la:Skidrow je dobio velike pare od Sege prosle godine sto se tice FM2013 pa je veliko pitanje sta ce biti sa Fifom 14 uglavnom sumnjam da ce Crack izaci u narednih mjesec dana kada je Fifa 14 u pitanju....

Poboljsaj "Negotiator" ili sta vec... Lakse ces dovesti igrace.neurofunk je napisao/la:I ja sam platio samo zbog Carreer moda, malo su glupo odradili transfere vala, nemoš nikoga dovest
Poslje ovog zadnjeg updatea, nemogu pokrenuti igricu.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
-
- Kontakt:
Joj tuge i cracka, koliko se plaća original FIFA14 i kako to već ide?
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
grafika me bas iznenadila. ne mogu sada da nađem gdje da skinem komentatore, doslo mi bilo jednom to za download al niasm imao vremena i sada ne mogu naci opetPirke je napisao/la:4.99$.fera je napisao/la:ja igram na mobitelu, ima besplatno da skines. nije losa ni na mobitelu ja sam se iznenadio. doduse ako hoces da igras manager mode, kick off itd. moras platiti 6-7 dolaraUnofficialpage je napisao/la:Stvarno nije fer, hocemo i mi obicni smrtnici igrat
Ja sam platio.
Vrijedi. Grafike su jako dobre za mobitel igricu. Igram Championship sa Forestom.Zahirovic je odbio da predje kod mene.

You are someone else I am still right here
na android verziji ne morate zapravo ni platiti tih 6 dolara kako bi otključali sve te modes , već skinete .apk instalaciju za fifu 14 na kojoj su ti modes otključani .. ja instalirao to , onda mi ono skidalo ostalih 1.3 GB , i samo otišao na "play" i kliknuo da kupim , kaže "your purchase has been successful" i to je to . otključano sve , plus što mogu igrati ultimate team . grafika je opet pozitivno iznenađenje , kao i što su napravili ultimate team .
Dal će moj Sony Tipo to moć pokrenut
GTA 3 radi bez problema, Real Football isto tako, nezz dal bi ovo moglo pa da skinem..

Imam neki osjecaj da bi danas mogli izbacit ovaj crack , promjenili su sa crack soon na crack coming up 

www.nkbratstvogracanica.com
Istog smo misljenjacesc4 je napisao/la:Imam neki osjecaj da bi danas mogli izbacit ovaj crack , promjenili su sa crack soon na crack coming up

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kad sam vidio da je neko pisao, kont'o da je neko postavio crackOtelo je napisao/la:Istog smo misljenjacesc4 je napisao/la:Imam neki osjecaj da bi danas mogli izbacit ovaj crack , promjenili su sa crack soon na crack coming up

Vala vrijeme da ga vise izbace

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Red bi bio vise evo 15 dana kako su izbacili igricu ,ali dobro prosle godine se cekalo 20 dana na crackUnofficialpage je napisao/la:Kad sam vidio da je neko pisao, kont'o da je neko postavio crackOtelo je napisao/la:Istog smo misljenjacesc4 je napisao/la:Imam neki osjecaj da bi danas mogli izbacit ovaj crack , promjenili su sa crack soon na crack coming up
Vala vrijeme da ga vise izbace
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
A ja tuge... Dobijem bajern u polufinalu LP , izgubim u kupu od schalkea na penale i od celzija primim 4 komada u finalu LP. Sa danskom ne prodjem grupnu fazu na svjetskom u brazilu. 

Ja bih poludio i u finalu puknuo alt+F4HZ_ilidzaa je napisao/la:A ja tuge... Dobijem bajern u polufinalu LP , izgubim u kupu od schalkea na penale i od celzija primim 4 komada u finalu LP. Sa danskom ne prodjem grupnu fazu na svjetskom u brazilu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
popraviše mi dan sa ovim 'crack coming up',ne mora ni izaći danas,ali veliki je znak da će u naredna 2-3 dana 

-
- Kontakt:
CRACK ONLY
WAIT
na njihovoj stranici
WAIT
na njihovoj stranici
-
- Kontakt:
I meni brate ako mi vjeruješ hahahaha ludilobazeni je napisao/la:popraviše mi dan sa ovim 'crack coming up',ne mora ni izaći danas,ali veliki je znak da će u naredna 2-3 dana
Izasao je prvi update za FIFU 14 pa ce vjerovatno i crack ubrzo.
-
- Kontakt:
Gdje ti vidiš da je izašo? o.OOtelo je napisao/la:Izasao je prvi update za FIFU 14 pa ce vjerovatno i crack ubrzo.
Vidio na nekom drugom forumu da ljudi skidaju taj update preko origina.ragazzidelsud1987 je napisao/la:Gdje ti vidiš da je izašo? o.OOtelo je napisao/la:Izasao je prvi update za FIFU 14 pa ce vjerovatno i crack ubrzo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.