Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

vajza_fcbm
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la vajza_fcbm » 26 dec 2009, 21:41

asmir za 3 godine najbolji golman na evropskom za nas :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Fc Bayern Munchen stolz von der Isar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!stern des suddens
immer wider immer wider immer wider fcb von der elbe bis zur isar fcb !!!!!!

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 26 dec 2009, 21:47

Adinjo je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Tacna je cinjenica da je Keno veci bosanac od Begovica. Begovic je sjedio na dvije stolice i kad je vidio da mu BIH bolje lezi, on je nju odabrao. Tuzno ali tacno! :roll:
To ti Asmir sapnuo na uho,jel?? :roll: :roll:
Jesi dosadan Tarik vise s tim veci ili manji bosanac.. Sto moras uvjek biti tako negativan?
Meni su dragi obadvojca..

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 27 dec 2009, 00:56

Tarik14 je napisao/la:Tacna je cinjenica da je Keno veci bosanac od Begovica. Begovic je sjedio na dvije stolice i kad je vidio da mu BIH bolje lezi, on je nju odabrao. Tuzno ali tacno! :roll:
Isto kao i ti, sjedis na dvije stolice i kad skontas bolje navijat za Bosnu ... ali iz Kanade!
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 27 dec 2009, 04:40

Adinjo je napisao/la:
To ti Asmir sapnuo na uho,jel?? :roll: :roll:
Nemora mi nista sapnuti, ovo je realnost!

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 27 dec 2009, 11:05

Adinjo je napisao/la:@VRABAC. Svako ima pravo da iznese misljenje. A to za istinu, ja neznam.

Uvrijedilo me to sto se taj Asmir ne gleda kao bosanac, nego tamo neki anamom. Pljuje se po njemu, ali i sam znas kako je ovdje prihvacen od vecine. Sta mislis da covjek zna pola stvari sta neki imbecili pisu o njemu? Eto kreni od sebe, kakva bi tebi reakcija bila, sve ce ti biti jasno!!! Pozz..
Pa zato ti i kazem da me ne poredis sa nekim tamo jer moj post je realan dosta i ne pljujem po nikome,,, a da ti kazem za mene ce Asmir biti pravi bosanac kad malo vremena prode i u repki se pokaze i obraduje i mene i cijelu bosnu svojim obranama,, a do tada ce biti nas golman koji solidno brani u engleskoj i ja mu drzim palceve da bude sto bolji!!!!!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 27 dec 2009, 12:28

Portsmouth keeper David James admits he is flattered to be linked with a January move to Spurs.

The 39-year-old has been linked with the high-flying White Hart Lane club with back-up shot-stopper Carlo Cudicini unlikely to play again this season.

James, who has started 12 of the club's 19 Premier League matches this season, has hinted that leaving the strugglers could also boost his World Cup hopes.

The former Manchester City, West Ham and Aston Villa keeper has fallen down the pecking order under Fabio Capello and is desperate to make his 23-man squad for South Africa.

"You could say that I'm flattered by a team of Tottenham's stature and that it would be good for my England chances to join an upwardly-mobile club," he told Sunday Telegraph.

"It doesn't surprise me that Harry has been such a success at Tottenham."
Head down

Regardless of the reported interest in his services James is looking to get his head down at Pompey and help the club out of the drop zone.

James has bemoaned the loss of the likes of Peter Crouch, Jermain Defoe and Niko Kranjcar last summer, saying sales made the players feel like they were being 'cheated'.

"You have to focus on where you are, and I want to help Portsmouth to climb the table," he continued.

"The departure of so many players from the club last summer was a great pity, especially when those players are your proven goalscorers.

"When half of the team disperse, you feel a bit cheated."
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 27 dec 2009, 17:10

Genghis je napisao/la:
Isto kao i ti, sjedis na dvije stolice i kad skontas bolje navijat za Bosnu ... ali iz Kanade!
Nisu upravu! Ja sam, za razliku od Begovica, uvijek bio uz BIH. Uvijek sam govorio da je BIH moja domovina i nisam nikad bjezao od nje. Sta ima veze ako zivim u Kanadi a navijam za Bosnu i Hercegovinu? Svakako 80% bh. navijaca dolaze iz dijaspore. :arrow:

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 27 dec 2009, 18:05

vrebac86 je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:@VRABAC. Svako ima pravo da iznese misljenje. A to za istinu, ja neznam.

Uvrijedilo me to sto se taj Asmir ne gleda kao bosanac, nego tamo neki anamom. Pljuje se po njemu, ali i sam znas kako je ovdje prihvacen od vecine. Sta mislis da covjek zna pola stvari sta neki imbecili pisu o njemu? Eto kreni od sebe, kakva bi tebi reakcija bila, sve ce ti biti jasno!!! Pozz..
Pa zato ti i kazem da me ne poredis sa nekim tamo jer moj post je realan dosta i ne pljujem po nikome,,, a da ti kazem za mene ce Asmir biti pravi bosanac kad malo vremena prode i u repki se pokaze i obraduje i mene i cijelu bosnu svojim obranama,, a do tada ce biti nas golman koji solidno brani u engleskoj i ja mu drzim palceve da bude sto bolji!!!!!!!

A sta tebe ne raduju njegove odbrane trenutno??? :roll: :roll:

Ps. nema odgovora na moje pitanje
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 27 dec 2009, 18:21

Ne naprotiv ,,, raduju me samo sto ja to umjereno gledam i ne pretjerivam jer jos je on daleko od velike karijere,,,, i ni u jednom mom postu ja nisam napisao da neki nas igrac ili opcenito Began ne valja ili je los!!!! a neki pretjerivaju i kad krene lose onda pocnu da ga pljuju!!!! a to je neozbiljnost!!!!!! hrvati su to radili dizali svoje igrace do neba pa su ostali kod kuce!!!!!!!!! ma nema veze imamo malo razlicito misljenje, i to je to!!! nije covjek koji ima samo svoje misljenje nego i onaj koji postuje misljenje drugih!!!! al ponekad nam i ovo treba malo diskusije,,,,,
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 27 dec 2009, 18:28

[youtube][/youtube]
:lol:
Zola in, Zola passes, Zola scores !

emiros
Kontakt:

Post Postao/la emiros » 27 dec 2009, 18:42

Hoce to kada svaka ide u tebe. :lol:

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 27 dec 2009, 18:45

emiros je napisao/la:Hoce to kada svaka ide u tebe. :lol:
jbg stari 100 na sat je 100 na sat :D
Zola in, Zola passes, Zola scores !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 dec 2009, 18:45

Johnyx95 je napisao/la:[youtube][/youtube]
:lol:
Moze Misko zavezanih ociju i u rikverc :mrgreen:
Ovom najbolje oci izbiti,nebi ih onda niko pobijedio :D
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 28 dec 2009, 17:32

Tarik14 je napisao/la:
Genghis je napisao/la:
Nisu upravu! Ja sam, za razliku od Begovica, uvijek bio uz BIH. Uvijek sam govorio da je BIH moja domovina i nisam nikad bjezao od nje. Sta ima veze ako zivim u Kanadi a navijam za Bosnu i Hercegovinu? Svakako 80% bh. navijaca dolaze iz dijaspore. :arrow:
Pa ajd, ne moras bjezati od nje ... nego ziv bio vrati se u nju, ili mozda situacija nije najpovoljnija, ljepse ono u Kanadi, u to ne sumnjam ... pa mozda nekad kad se sve sredi i ovdje vratis se na gotovo ;)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 28 dec 2009, 18:06

Pravo svakog od nas je život gdje hoče, niko od nas ne voli ovu državu isto. I ne treba se po tome gledat koliko je neko domoljub, ili koliko nije. Njegovo je pravo što živi u Kanadi a ne u BiH-a... On može živi u tađekistanu a volit BiH-a i navijat za nju... Isto kao i ti za Manchester, živiš u BiH-a a navijaš za klub koji je u Engleskoj ;)

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 dec 2009, 18:08

GunnerS je napisao/la:Pravo svakog od nas je život gdje hoče, niko od nas ne voli ovu državu isto. I ne treba se po tome gledat koliko je neko domoljub, ili koliko nije. Njegovo je pravo što živi u Kanadi a ne u BiH-a... On može živi u tađekistanu a volit BiH-a i navijat za nju... Isto kao i ti za Manchester, živiš u BiH-a a navijaš za klub koji je u Engleskoj ;)

:mrgreen: :lol: ;) 8-)
Smajlic govori vise od hiljadu rjeci a cetiri su cirka cetiri hiljade.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 28 dec 2009, 23:40

GunnerS je napisao/la:Pravo svakog od nas je život gdje hoče, niko od nas ne voli ovu državu isto. I ne treba se po tome gledat koliko je neko domoljub, ili koliko nije. Njegovo je pravo što živi u Kanadi a ne u BiH-a... On može živi u tađekistanu a volit BiH-a i navijat za nju... Isto kao i ti za Manchester, živiš u BiH-a a navijaš za klub koji je u Engleskoj ;)

Vela havle , ja navijam za Manchester ? Cak mi je i Arsenal drazi od Manchestera, ja ne navijam ni za jedan klub, osim Valencije, i ni za njom ne ludim, nego sam njen simpatizer i najdrazi mi je klub od kako znam za sebe.
Njegovo pravo jeste to , ali je on licemjeran samo tako, napada Begovića a ne gleda svoju situaciju, niko ga nebi napadao da je sutio ... Ali hajd' sto zivi tamo negdje na dalekom zapadu, nego se jos javlja i proziva druge ljude kako ko sta treba, a to je vec licemjerje ...

DeepPurple
Kontakt:

Post Postao/la DeepPurple » 28 dec 2009, 23:56

tarik je u pravu.
nebitno gdje se on trenutno nalazi.
svako ima pravo na svoje misljenje bez obzira gdje se nalazio.
dok se begovic sprdao i vikao da uopste ne poznaje bosanski i sedam dana prije odluke na radiju kanadskom izjavio da je on kanadzanin i da fakticki sa bih nema nista osim sto se rodio.
u redu je begovicev kvalitet ali da je djubre i hinja i to stoji.
tako da ponekad se nije lose sjetiti s kim covjek ima posla.

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 29 dec 2009, 00:00

Isto kao i što Džeko maltretira djecu. :roll: :lol:

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 29 dec 2009, 01:42

DeepPurple je napisao/la:tarik je u pravu.
nebitno gdje se on trenutno nalazi.
svako ima pravo na svoje misljenje bez obzira gdje se nalazio.
dok se begovic sprdao i vikao da uopste ne poznaje bosanski i sedam dana prije odluke na radiju kanadskom izjavio da je on kanadzanin i da fakticki sa bih nema nista osim sto se rodio.
u redu je begovicev kvalitet ali da je djubre i hinja i to stoji.
tako da ponekad se nije lose sjetiti s kim covjek ima posla.
Pa neces mu djecu radjati, lik ce samo stajati na golu...
100% sportski i krajnje opušten potpis

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.