RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

FK Sarajevo
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la FK Sarajevo » 26 dec 2009, 21:23

Hoce li ostati ovaj Secic znam da je zbog pijanke bio stavljen na transfer listu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 26 dec 2009, 21:30

Zlaja je ja mislim sve igrao u odbrani i po meni,nama treba onakav igrac.Brz,borben,a nas koji ce za Velez dati svoj maxsimum kao sto je i davao na utakmica na kojim sa ja bio jer je prosla prva polusezona bila rak za oci pa nisam nesto puno tekma pratio ali iscupali smo se i ne trebamo mislit na onakve sezone jer vrijeme je vise da guramo i mi naprijed.

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 26 dec 2009, 21:35

FK Sarajevo je napisao/la:Hoce li ostati ovaj Secic znam da je zbog pijanke bio stavljen na transfer listu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sumnjam da ce Secic igdje ici, barem do ljeta. Mislim da je igrac sa najboljim centarsutem u Ligi, pokusao bih ga gurnuti na krilo malo, da vidim sta ce biti tamo :D :D Manje ce, ako nista, biti opasan za nas gol :mrgreen:
Support Velez, It's logical! ★

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 dec 2009, 22:13

http://www.youtube.com/watch?v=z1iNbcoU ... re=related

Ima li Velež sličnu pjesmu, ne znam, mesečini da sam slušao jednu istu.

http://www.youtube.com/watch?v=MxHxIrX5 ... re=related

Skontao sam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 26 dec 2009, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 26 dec 2009, 22:20

Neutral je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=z1iNbcoU ... re=related

Ima li Velež sličnu pjesmu, ne znam, mesečioni da sam slušao jednu istu.
"Racunajte na nas" od Balasevica nisam sigurna da li su obradjivali.. :?

Ima video s tom pjesmom al' Balaseviceva verzija ..
[youtube][/youtube]
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 dec 2009, 22:21

Da, napisao sam gore, da sam skontao. Hvala ;)

Pomiješao sam dvije pjesme ;) Kletva i ovo haha. Dešava se, inače volim slušati Veležove pjesmu, uz Čelikove, svakako najbolje.

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 27 dec 2009, 11:24

Ibrakovic ostaje trener Veleza! Nece covijek nigdje da ide pa ni u maticni klub i jos jednom je pokazao kako se odnosi prema Velezu za razliku od drugih

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 27 dec 2009, 12:25

Koliko sam ja skontao maticni klub Ibrakoviću je Bratstvo iz Gracanice, a ne Sloboda iz tuzle. Iako su te dvije ekipe dosta blizu i prijateljske.

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 27 dec 2009, 18:09

Nebitno koji mu je maticni klub,vazno je da ostaje u Velezu a ako zele Ibraka nek plate dobru cifru za njega jer ima ugovor.Ali nece nigdje covijek da ide jer je zavolio Velez kao pravi mostarac.
Suska li se ista u vezi igraca?U nas se druge ekipe zanimaju vise za trenera nego za igrace,hahaha!

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 29 dec 2009, 12:25

Bravo za Ibraka i Amera.

Veleeeeeeeež :D

bojdo
Kontakt:

Post Postao/la bojdo » 29 dec 2009, 14:00

Ibrakadabra! :D

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 29 dec 2009, 14:57

Lijepo je ponovo imati samo najbolje. :)

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 29 dec 2009, 19:23

Svaka cast i drago mi je da se polako vraca sve u normalu jer imati najboljeg trenera i igraca je ponos.
Vidim digla se prasina oko Osmanagica,da je stela itd..Ali i ja mislim da ima boljih igraca ali nek je velezovac pa nek ide sve u p.m.
Haj sad nek se javi neko sa nekom novosti iz kluba? Zna li iko jel iko dosao?Eto priprema za 10-ak dana a niko se ne spominje

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 29 dec 2009, 19:53

Mislim da možemo dosta toga da učinimo i na proljetnom djelu. Imamo sjajnu momčad, sjajnog trenera a od navijačima Red Army ne treba trošiti riječi. Očigledno da su se sve kockice posložile.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 01 jan 2010, 07:46

slika

:D

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 01 jan 2010, 12:21

Šestorica mogu potražiti novi klub
Novi klub mogu potražiti Adnan Kadrić, Marko Jovanović, Adis Halilhodžić, Arnel Stupac i Nermin Gosto
slika
Desetak dana prije prozivke nakon koje ekipa Veleža zvanično starta sa priprema za proljetni dio prvenstva, šef stručnog štaba Abdulah Ibraković objavio je transfer listu igrača na koje neće računati u drugom dijelu sezone.

Novi klub mogu potražiti Adnan Kadrić, Marko Jovanović, Adis Halilhodžić, Arnel Stupac i Nermin Gosto, dok će Adil Kajan na posudbu. Na transfer listi "Rođenih" našao se i Edin Šečić, koji je zbog nediscipline već ranije, odnosno sredinom jesenjeg dijela sezone, bio na izlaznim vratima zajedno sa Jovanovićem.
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 01 jan 2010, 14:49

Sretna Nova godina svima a posebno Rođenim i da sljedeću 2010.godinu obilježi koja evropska utakmica. :)

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 01 jan 2010, 16:31

I na tribina se ponekad zapjeva protiv znaš već koga. :)

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 02 jan 2010, 01:08

Znači pitanje je što smo mi takvi, kada su svi danas okorijeli nacionalisti i desničari. Hvala bogu pa smo ovakvi kakvi jesmo. I doće vrijeme kada će BIH postati normalna država pa makar za to trebalo i 20 godina. U svim demokratskim zemljama lijevica je popularna i normalna stvar. Samo u BIH ako si desno to je OK, a ako si lijevo komunjara si.

To je narodu u BIH kompleks nametnut od strane nacional-desničarskih vođa. Da je u BIH normalno samo da se bude desničar, a ako si lijevičar živiš u prošlosti. NEVJEROVATNO GLUPO RAZMIŠLJANJE. Kao da demokracija ne poznaje lijevičarstvo. WHAT A FUCK!!??

Kao prvo lijevičarstvo nije komunizam. Večina veležovaca su i uvijek će ostati prolijevičarski orijentisani. Samo u današnje vrijeme kada got nekome spomeneš da si lijevičar odmah si komunista. To je samo dokaz ograničenosti današnje javnosti. Jeli iko od vas ikada knjigu uzeo u ruke i suštinski spoznao šta je šta.

Sad što je Tito i njegova tvorevina prošlost treba i lijevičarstvo da bude. Niđe veze. Umro je i desničarima Hitler i Treći Rajh pa još postoji ekstremna desnica i fašizam.

Neki ljudi u BIH su meni tako kontradiktorni ljudi. Mrze Jugu, Tita i lijevičarstvo a slave ZAVNOBIH.

A ja sam alergičan na ljude koji ne znaju razliku između komunizma, socijalizma i lijevičarstva generalno.

Lijevica je BIH donijela dobro, a desnica samo loše. Lijevica je organizirala odbranu od fašista u drugom svj. ratu, radnim akcijama i drgim metodama razvila industriju i proizdovnju, te uvela više demokratskih vrijednosti, ali za vas sve je to "ZLI" komunizam. A šta vam je desnica donijela: RAT 1992-1995, besparicu, nepoštivanje demokratskih vrijednosti i rada svakog građanina.

P.S. Veležovci nosaju petokrate od 1922 godine tj. prije nego što se i socializam ili kako vi volite dramatizirati "ekstremni komunizam" javio na ovim prostorima. I to je razlog što još petokrake furamo.

Ja i možda zbog toga što nam je to SIMBOL KLUBA :roll:

Zato smo mi ponosni lijevičari pa koliko got to ispranim večinskim glavama u BIH bilo nejasno. Mi ne mijenjamo stavove kako vjetar puhne. I svoje stavove držimo zato jer vjerujemo da je to bolji put. Da je čovjek čovjeku prijatelj, a ne neprijatelj. Da radni čovjek treba da bude centar i temelj društva. Još mnogo toga.

Ali ne ... sve je to za vas komunizam.

Moj savjet : čitajte knjige
Ima u njima više pameti nego što vi čujete po čaršiji i na osnovu toga kreirate svoje mišljenje.

SRBIJA + DESNIČARSTVO = MOGUĆE
SRBIJA + LIJEVIČARSTVO = MOGUĆE
HRVATSKA + DESNIČARSTVO = MOGUĆE
HRVATSKA + LIJEVIČARSTVO = MOGUĆE
BIH + DESNIČARSTVO = NEMOGUĆE (Vijećite tenzije; socialna,ekonomska i društvena pitanja po strani, progres nikakav..bla bla znate već)
BIH + LIJEVIČARSTVO = MOGUĆE

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 02 jan 2010, 02:20

Nije da me zanima, i svejedno mi inace, nit sam za jedne za druge, isti oblik totalitarizma i diktature samo drugacije upakiran i serviran, nastranu oni koji to ne razumiju pa pravdaju jedni ili druge ''visim ciljevima'' ili ''reakcijama'' koje na kraju pobiju i vise ljudi nego ''akcija'', al nije rekao ljevicarstvo nego bas komunizam, a razlika naravno postoji, i logicna replika. Mislim, cinjenica je da je jedino na BiH isti opstao, i to skoro iskljucivo zahvaljujuci jednom narodu. Ne kazem da ti ne shvacas razliku, ali ima veliki broj ljudi koji je ne shvacaju, fala bogu, ta nije BiH drzava ogromnih intelektualnih kapaciteta ili obrazovane mase. Problem BiH je sto se etiketira jedno i drugo nekim proslim sustavima i samim time jedni napadaju druge stihijski, tako da, iako ti stoji da ljevica nije komunizam, u BiH ti skoro na isto dodje, jer se oslanja na prosli sustav i propale ideje i velicaju se ikone tog sustava, i samim time se takve zove nostalgicarima i slicno. Druga sad stvar ako netko pukne na sebe petokraku, Titu na majicu, tribinu, ili U, ili sta ja znam. To vec nema veze s nekim desnicarima ili ljevicarima, to je sustavnost. Kontam ja sta ti hoces da kazes, ali evo, npr., u postu branis komunisticki sustav, dakle kao ljevicaru ti je podoban, isto kao sto ce neki ekstremni desnicar braniti neki svoj sustav. Tu razlike velike nema, to je BH naslijedje. Druga stvar je kad netko danas u modernom svijetu gradi temelje na svjez, nov nacin. Al opet, ne stoji ni da je u svim demokratskim zemljama ljevica popularna i normalna stvar, neke od najrazvijenijih drzava Europe imaju i konzervativne ultra-desnicare na vlasti pa im nista ne fali i prosperitetne su drzave, trilijun puta uredjenije od BiH ili ostalih zemalja u regiji. To je vise do naroda i njihove svijesti, a to da li ce on biti ljevicarski nastrojen pa primati sve i svasta na europskoj bazi i imati labavije kriterije u vezi utjecaja stranaca ili voditi nekakav socijalisticki sustav ili ce pak brinuti za vlastitu nacionalnu opstojnost i tradicionalne drzavne i nacionalne svetinje, je do demokratskog izbora i volje naroda. To je bar demokracija za razliku od komunizma ili fasizma kao totalitaristickih ideologija i hirova jednog pojedinca.
...Život za Široki...

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.