Nikad na transfermarktu nije pisalo da kolasinac ima i hrvatski pasos pored njemackog..TMovac je napisao/la:Ako se ravnas i gledas prema transfermarktu oni nisu pouzdani po tom pitanju kada su ovi mladji igraci u pitanju.I Kolasincu je dugo vremena pisalo da pored Njemackog ima i Hrvatsko drzavljanstvo,pa su Hrvati digli bili halabuku da ima jedan Hrvat u Schalke-u.dadnan je napisao/la:Ja ne znam kako svaki bozji igrac koji je rodjen u bih a da imalo valja u inostranstvu ima to neko drzavljanstvo gdje se nalazi (njemacka,svedska i sl) a drugo uvijeek ili hrvatsko ili srbijansko. Pa nemaju nista sa njima a opet tako, u pm.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Cak sta vise nije bila ni bosanska vec samo njemacka. Cuj hrvatski pasos... hahahPapastathopoulos je napisao/la:Nikad na transfermarktu nije pisalo da kolasinac ima i hrvatski pasos pored njemackog..TMovac je napisao/la:Ako se ravnas i gledas prema transfermarktu oni nisu pouzdani po tom pitanju kada su ovi mladji igraci u pitanju.I Kolasincu je dugo vremena pisalo da pored Njemackog ima i Hrvatsko drzavljanstvo,pa su Hrvati digli bili halabuku da ima jedan Hrvat u Schalke-u.dadnan je napisao/la:Ja ne znam kako svaki bozji igrac koji je rodjen u bih a da imalo valja u inostranstvu ima to neko drzavljanstvo gdje se nalazi (njemacka,svedska i sl) a drugo uvijeek ili hrvatsko ili srbijansko. Pa nemaju nista sa njima a opet tako, u pm.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Principatus
- Kontakt:
Sjecam se i ja da je bila hrvatska zastava na TM profilu Kolasinca.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Sunjic je jedan od najgorih igraca kojeg sam imao cast gledati. Spor kao niko drugi, a uz to nije ni jak u duelima, niti dovoljno pametan da se zna postavit. Dobitna kombinacija za katastrofalnog stopera. Susic ga iskopa prije kvalifikacija, i sad je tu iz navike.Bosniacum Lilium je napisao/la:realno ni jedan nije za rep. Ali prije bi pozvao Cocalica jer je Sunjic najsporiji stoper kojeg sam vidio u zivotu.giannini je napisao/la:zato sto on jednostavno nema kvalitet za reprezentacijuSabinho je napisao/la:Nije mi jasno da neki forumasi i dalje nisu za tu opciju da se pozove Cocalic umjesto Sunjica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- legenda reala
- Kontakt:
gdje Toni Markić nije bio loš u mladoj repci 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
Koliko znam da je u Borcu sada .
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
bolja rjesenja je cak imao i u nasoj PL. Ako ne nista, barem su svi mesariCartman je napisao/la:Sunjic je jedan od najgorih igraca kojeg sam imao cast gledati. Spor kao niko drugi, a uz to nije ni jak u duelima, niti dovoljno pametan da se zna postavit. Dobitna kombinacija za katastrofalnog stopera. Susic ga iskopa prije kvalifikacija, i sad je tu iz navike.Bosniacum Lilium je napisao/la:realno ni jedan nije za rep. Ali prije bi pozvao Cocalica jer je Sunjic najsporiji stoper kojeg sam vidio u zivotu.giannini je napisao/la: zato sto on jednostavno nema kvalitet za reprezentaciju

@legendo
ma kakav crni markic

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Nije bio los, ali i on je dosta spor, i nije za A-repke. Po meni bi stoperi za SP trebali bit Spahic, Zukanovic, Bicakcic i recimo Pandza. Vranjes neka bude rezerva na desnom beku, a Avdija neka odmara u Splitu. Jos Kola koji moze igrat i beka i stopera i bilo bi dovoljno. Sunjic nema sta trazit. Pa cak protiv Lihtenstajna je ispadao nekoliko puta.legenda reala je napisao/la:gdje Toni Markić nije bio loš u mladoj repci
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Nije 100% ..samo njemacka..Principatus je napisao/la:Sjecam se i ja da je bila hrvatska zastava na TM profilu Kolasinca.
Kolasinac ist Deutschkroate und hat bereits für Deutschland U-Länderspiele bestritten. Zuletzt war er dort sogar Kapitän.Papastathopoulos je napisao/la:Nije 100% ..samo njemacka..Principatus je napisao/la:Sjecam se i ja da je bila hrvatska zastava na TM profilu Kolasinca.
- Kolasinac' Position ist offiziell mit "defensives Mittelfeld, rechts" angegeben; alllerdings ist er auch in der Innenverteidigung oder auf den Halbpositionen im Mittelfeld flexibel einsetzbar
- Sead Kolasinac sieht aus wie der Zwillingsbruder von Kyriakos Papadopoulos. Wenn das mal den gegnerischen Angriffsreihen kein Kopfzerbrechen bereitet...
Ovo je jedno vrijeme stajalo na transfermarktu i tada je pored Njemacke stajala i Hrvatska zastava.Tada su Nova TV i RTL objavili bili da ima hrvatski talenat u Schalke-u.momak je nakon toga demantovao da ima ikakve veze sa Hrvatskom,da nije Hrvat,nego Bosanac porijeklom i tada su mu skinuli Hrvatsku zastavu,a ostavili samo Njemacku,a evo sada vidim pored Njemacke ima zastava i BiH,a ako Bog da uskoro ce biti samo BiH

Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Moguce je, al ja licno nikad nisam vidio hrvatsku zastavu na njegovom profilu na tm 

Nisam vidi na Kolinom TMP-u ali sam na Dilaverovom profilu vido Cro zastavu a sad je nema...
Moguce je da su pred ona ratna sranja roditelji uzimali(moglo se) Cro pasose radi lakseg ispaljivanja vani...Ko zna...

Moguce je da su pred ona ratna sranja roditelji uzimali(moglo se) Cro pasose radi lakseg ispaljivanja vani...Ko zna...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
da vas posjetim ko je

zaboravili ste ga, nije vam dobro
ovo je sead kolasinac, rusilac je, momak je legenda

zaboravili ste ga, nije vam dobro
ovo je sead kolasinac, rusilac je, momak je legenda
Momciluko, znamo da nisi majstor. Nisi potrefio njegov stil.
- Goalgetter
- Kontakt:
Pape, zovi Adnana Januzaja. 

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 19:32, ukupno mijenjano 1 put.
- Goalgetter
- Kontakt:
Procitao sam vec oko 7-8 komentara na fejsu, da treba Pape obratiti paznju na njega u buducnostiPerryFred je napisao/la:ee da ima veze sa nama ..

-
- Kontakt:
ne mogu biti pozvani cocalic,arslanagic,mahmutovic i ostali jer bi onda sve bili bosnjaci u reprezentaciji. zato su tu sunjic,vranjes,stevanovic i ovaj sada zoran kvrgic koji je odigrao 65 minuta za giganta rijeku.znamo svi da niko od ovih igraca realno nema kvalitet za reprezentaciju ali su oni tu iz nekih drugih razloga nazalost. evo sad ako smjene jagodica moci ce ga zamjeniti samo jovic ili neki treci srbin. tako ce biti i kad podjemo u brazil.morat cemo zrtvovati 4-5 mjesta za trecerazredne igrace zbog nacionalnog balansa. ako neko misli da nisam u pravu onda on zivi u oblacima
Je li Avdija zidov ili rom?hercegovina je napisao/la:ne mogu biti pozvani cocalic,arslanagic,mahmutovic i ostali jer bi onda sve bili bosnjaci u reprezentaciji. zato su tu sunjic,vranjes,stevanovic i ovaj sada zoran kvrgic koji je odigrao 65 minuta za giganta rijeku.znamo svi da niko od ovih igraca realno nema kvalitet za reprezentaciju ali su oni tu iz nekih drugih razloga nazalost. evo sad ako smjene jagodica moci ce ga zamjeniti samo jovic ili neki treci srbin. tako ce biti i kad podjemo u brazil.morat cemo zrtvovati 4-5 mjesta za trecerazredne igrace zbog nacionalnog balansa. ako neko misli da nisam u pravu onda on zivi u oblacima
Avdija je tu jer boljeg nije bilo. Ako postoji, napisite. Vjerujem da Darka Maletica nema samo zbog godina. Inace bi jos uvijek dobivao pozive ...
Trenutno korisnika/ca: invincible1921 i 32 gosta.