Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Papastathopoulos
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Papastathopoulos » 04 okt 2013, 21:31

TMovac je napisao/la:
dadnan je napisao/la:Ja ne znam kako svaki bozji igrac koji je rodjen u bih a da imalo valja u inostranstvu ima to neko drzavljanstvo gdje se nalazi (njemacka,svedska i sl) a drugo uvijeek ili hrvatsko ili srbijansko. Pa nemaju nista sa njima a opet tako, u pm.
Ako se ravnas i gledas prema transfermarktu oni nisu pouzdani po tom pitanju kada su ovi mladji igraci u pitanju.I Kolasincu je dugo vremena pisalo da pored Njemackog ima i Hrvatsko drzavljanstvo,pa su Hrvati digli bili halabuku da ima jedan Hrvat u Schalke-u.
Nikad na transfermarktu nije pisalo da kolasinac ima i hrvatski pasos pored njemackog..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 04 okt 2013, 22:15

Papastathopoulos je napisao/la:
TMovac je napisao/la:
dadnan je napisao/la:Ja ne znam kako svaki bozji igrac koji je rodjen u bih a da imalo valja u inostranstvu ima to neko drzavljanstvo gdje se nalazi (njemacka,svedska i sl) a drugo uvijeek ili hrvatsko ili srbijansko. Pa nemaju nista sa njima a opet tako, u pm.
Ako se ravnas i gledas prema transfermarktu oni nisu pouzdani po tom pitanju kada su ovi mladji igraci u pitanju.I Kolasincu je dugo vremena pisalo da pored Njemackog ima i Hrvatsko drzavljanstvo,pa su Hrvati digli bili halabuku da ima jedan Hrvat u Schalke-u.
Nikad na transfermarktu nije pisalo da kolasinac ima i hrvatski pasos pored njemackog..
Cak sta vise nije bila ni bosanska vec samo njemacka. Cuj hrvatski pasos... hahah
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 04 okt 2013, 22:20

Sjecam se i ja da je bila hrvatska zastava na TM profilu Kolasinca.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 okt 2013, 00:42

Bosniacum Lilium je napisao/la:
giannini je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Nije mi jasno da neki forumasi i dalje nisu za tu opciju da se pozove Cocalic umjesto Sunjica.
zato sto on jednostavno nema kvalitet za reprezentaciju
realno ni jedan nije za rep. Ali prije bi pozvao Cocalica jer je Sunjic najsporiji stoper kojeg sam vidio u zivotu.
Sunjic je jedan od najgorih igraca kojeg sam imao cast gledati. Spor kao niko drugi, a uz to nije ni jak u duelima, niti dovoljno pametan da se zna postavit. Dobitna kombinacija za katastrofalnog stopera. Susic ga iskopa prije kvalifikacija, i sad je tu iz navike.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 05 okt 2013, 00:45

gdje Toni Markić nije bio loš u mladoj repci :?:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 05 okt 2013, 00:46

Koliko znam da je u Borcu sada .

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 okt 2013, 00:47

Cartman je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:
giannini je napisao/la: zato sto on jednostavno nema kvalitet za reprezentaciju
realno ni jedan nije za rep. Ali prije bi pozvao Cocalica jer je Sunjic najsporiji stoper kojeg sam vidio u zivotu.
Sunjic je jedan od najgorih igraca kojeg sam imao cast gledati. Spor kao niko drugi, a uz to nije ni jak u duelima, niti dovoljno pametan da se zna postavit. Dobitna kombinacija za katastrofalnog stopera. Susic ga iskopa prije kvalifikacija, i sad je tu iz navike.
bolja rjesenja je cak imao i u nasoj PL. Ako ne nista, barem su svi mesari :mrgreen:

@legendo

ma kakav crni markic :roll:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 okt 2013, 00:48

legenda reala je napisao/la:gdje Toni Markić nije bio loš u mladoj repci :?:
Nije bio los, ali i on je dosta spor, i nije za A-repke. Po meni bi stoperi za SP trebali bit Spahic, Zukanovic, Bicakcic i recimo Pandza. Vranjes neka bude rezerva na desnom beku, a Avdija neka odmara u Splitu. Jos Kola koji moze igrat i beka i stopera i bilo bi dovoljno. Sunjic nema sta trazit. Pa cak protiv Lihtenstajna je ispadao nekoliko puta.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 05 okt 2013, 08:35

Principatus je napisao/la:Sjecam se i ja da je bila hrvatska zastava na TM profilu Kolasinca.
Nije 100% ..samo njemacka..

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 05 okt 2013, 09:32

Papastathopoulos je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Sjecam se i ja da je bila hrvatska zastava na TM profilu Kolasinca.
Nije 100% ..samo njemacka..
Kolasinac ist Deutschkroate und hat bereits für Deutschland U-Länderspiele bestritten. Zuletzt war er dort sogar Kapitän.
- Kolasinac' Position ist offiziell mit "defensives Mittelfeld, rechts" angegeben; alllerdings ist er auch in der Innenverteidigung oder auf den Halbpositionen im Mittelfeld flexibel einsetzbar
- Sead Kolasinac sieht aus wie der Zwillingsbruder von Kyriakos Papadopoulos. Wenn das mal den gegnerischen Angriffsreihen kein Kopfzerbrechen bereitet...

Ovo je jedno vrijeme stajalo na transfermarktu i tada je pored Njemacke stajala i Hrvatska zastava.Tada su Nova TV i RTL objavili bili da ima hrvatski talenat u Schalke-u.momak je nakon toga demantovao da ima ikakve veze sa Hrvatskom,da nije Hrvat,nego Bosanac porijeklom i tada su mu skinuli Hrvatsku zastavu,a ostavili samo Njemacku,a evo sada vidim pored Njemacke ima zastava i BiH,a ako Bog da uskoro ce biti samo BiH :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 05 okt 2013, 09:43

Moguce je, al ja licno nikad nisam vidio hrvatsku zastavu na njegovom profilu na tm :)

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 05 okt 2013, 10:28

Nisam vidi na Kolinom TMP-u ali sam na Dilaverovom profilu vido Cro zastavu a sad je nema... ;)
Moguce je da su pred ona ratna sranja roditelji uzimali(moglo se) Cro pasose radi lakseg ispaljivanja vani...Ko zna...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

trsn000
Kontakt:

Post Postao/la trsn000 » 05 okt 2013, 15:22

da vas posjetim ko je

slika

zaboravili ste ga, nije vam dobro

ovo je sead kolasinac, rusilac je, momak je legenda

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 okt 2013, 16:24

Momciluko, znamo da nisi majstor. Nisi potrefio njegov stil.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 05 okt 2013, 20:42

Pape, zovi Adnana Januzaja. :lol:

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 05 okt 2013, 20:44

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 19:32, ukupno mijenjano 1 put.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 05 okt 2013, 20:45

PerryFred je napisao/la:ee da ima veze sa nama ..
Procitao sam vec oko 7-8 komentara na fejsu, da treba Pape obratiti paznju na njega u buducnosti :lol:

hercegovina
Kontakt:

Post Postao/la hercegovina » 05 okt 2013, 22:23

ne mogu biti pozvani cocalic,arslanagic,mahmutovic i ostali jer bi onda sve bili bosnjaci u reprezentaciji. zato su tu sunjic,vranjes,stevanovic i ovaj sada zoran kvrgic koji je odigrao 65 minuta za giganta rijeku.znamo svi da niko od ovih igraca realno nema kvalitet za reprezentaciju ali su oni tu iz nekih drugih razloga nazalost. evo sad ako smjene jagodica moci ce ga zamjeniti samo jovic ili neki treci srbin. tako ce biti i kad podjemo u brazil.morat cemo zrtvovati 4-5 mjesta za trecerazredne igrace zbog nacionalnog balansa. ako neko misli da nisam u pravu onda on zivi u oblacima

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 okt 2013, 22:39

hercegovina je napisao/la:ne mogu biti pozvani cocalic,arslanagic,mahmutovic i ostali jer bi onda sve bili bosnjaci u reprezentaciji. zato su tu sunjic,vranjes,stevanovic i ovaj sada zoran kvrgic koji je odigrao 65 minuta za giganta rijeku.znamo svi da niko od ovih igraca realno nema kvalitet za reprezentaciju ali su oni tu iz nekih drugih razloga nazalost. evo sad ako smjene jagodica moci ce ga zamjeniti samo jovic ili neki treci srbin. tako ce biti i kad podjemo u brazil.morat cemo zrtvovati 4-5 mjesta za trecerazredne igrace zbog nacionalnog balansa. ako neko misli da nisam u pravu onda on zivi u oblacima
Je li Avdija zidov ili rom?

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 05 okt 2013, 22:43

Avdija je tu jer boljeg nije bilo. Ako postoji, napisite. Vjerujem da Darka Maletica nema samo zbog godina. Inace bi jos uvijek dobivao pozive ...

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, dzemil, greenwood, HariTz, jasmin10, lol89, Normus90, Sheyi i 60 gostiju.