Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Rosicky
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Rosicky » 04 okt 2013, 22:42

Marsal je napisao/la:Meni je čak smiješno raspravljat o njegovoj klasi koja je po meni neupitna, problem je jedino fitness, ramseyu su trebale 3 jbn godine da se vrati od teške ozljede i proigra kako se i očekivalo, a Wilshere nema ni 3 mjeseca vremena...
Pa sve to stoji,al onda zašto ga dižete u nebo na svako njegovo dodavanje ? a Ramseyu ste **** sve redom...to je razilka,ovaj se smatra talentom pa mu se oprašta

A i ova rasprava je bespotrebna,i da bude najbolji na svijetu meni ce uvijek bit mrži od 80 posto Arsenala
Zadnja izmjena: Rosicky, dana/u 04 okt 2013, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 04 okt 2013, 22:44

Marsal je napisao/la:Meni je čak smiješno raspravljat o njegovoj klasi koja je po meni neupitna, problem je jedino fitness, ramseyu su trebale 3 jbn godine da se vrati od teške ozljede i proigra kako se i očekivalo, a Wilshere nema ni 3 mjeseca vremena...
+ momak igra na neprirodnoj poziciji i mlađi je 2 godine, na kraju krajeva ova statistika meni nista puno ne govori.
Korinov je napisao/la: Kako bi formacija trebala izgledati sa oporavljenim igracima ? Vjerovatno najjaca veza na otoku.
Tesko pitanje nema niko pravi odgovor :D postoji dosta kvalitetnih igraca u vezi s toga je taj dio najteze za odabrati... mozda probamo sa "jelkom" izgleda mi veza poprilicno mocno, a ne bi mogao flaminia izbacim ekipe. Dakle nesto ovako.

slika

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 04 okt 2013, 22:47

Wilshera stagnira, ali to ne znaci da je los igrac sto je upao u losu formu, jer je 2x veci potencijal od Ramseya.
Ova formacija sto postavi Desole, to se i igralo protiv Napolija, perfekcija po meni.

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 04 okt 2013, 22:49

Wilshere je meni uvijek bio i biće bolji igrac od Ramseya,daleko od toga da je Aaron loš igrač naprotiv,ali Wilshere ima ono nešto u sebi kad ga gledaš vidiš da je to čisti talenat,pogotovo kad povuce loptu,pa one varke tijelom,kontrola lopte,Ramiz je trenutno u boljoj i formi i jedino je u fitnessu generalno bolji od Jacka....

Ja se nadam da ce oboica dominirati,Ramsey da zadrži trenutnu formu,Jack da pocne da pokazuje ono za šta je realno sposoban i možemo se tituli nadati.. Uz naravno povratak Santija i izbacivanje Walnuta iz prve postave...
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

PIKE
Kontakt:

Post Postao/la PIKE » 04 okt 2013, 22:50

Rosicky je napisao/la:
Pa sve to stoji,al onda zašto ga dižete u nebo na svako njegovo dodavanje ? a Ramseyu ste **** sve redom...to je razilka,ovaj se smatra talentom pa mu se oprašta
Pa Wilshere u najgoroj formi i Ramsey u najgoroj formi su ko nebo i zemlja. Znači razlika je drastična, samim tim što Jack ima više kredita kod navijača a i njihove igre u najgorim formama se razlikuju, Jackova je dosta bolja od Ramizove. To je tako jednostavno. To što ga ti ne voliš je tvoja stvar, ne mora to svako da zna, niti moraš neke slike da postavljaš ovdje da to ko fol potvrdiš i argumentuješ. I ona slika ti uopšte ne ide u prilog, pošto Jack diže formu a samo mu je shot conversion slabiji od Ramseyog.

I da Jack mi je drazi igrač od Ramseya, ali trenutno je Ramsey bolji igrač, s tim što je on klasični box-to-box veznjak a Jack je više ofanzivni vezni.
Činjenica je da posjeduje veći potencijal od Ramseya i ima veću šansu da postane bolji i veći igrač, samo ako se bude razvijao pravilno.
@Desole Naša najbolja formacija i taktika, nema dalje, perfektno.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 04 okt 2013, 22:50

Rosicky je napisao/la:
al onda zašto ga dižete u nebo na svako njegovo dodavanje ? a Ramseyu ste **** sve redom...to je razilka,ovaj se smatra talentom pa mu se oprašta
Zato što je Wilshere u svojoj prosječnoj formi 4 puta bolji igrač i korisniji za ekipu od Ramseya koji je se godinama tražio takodjer u prosječnoj formi da bi sada dostigao vrhunac. Kada ga Jackie dostigne, a hoće jer samo je pitanje vremena, danasnji Ramsey će kraj njega izgledat kao mala maca.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 04 okt 2013, 22:56

Al' i vi znate srat. Jack jeste klasa, ali da je 2 puta veca nije. Nijanse su razlike izmedju njegovog i Ramseyevog potencijala. Vi izgleda niste pratili Ramseya prije loma noge, pa covjek je jedan od najtalentovanijih igraca na Otoku, bas kao i Jack. Reci da nema nikakve prednosti je glupo, jer ima. Prvo fizicki je uvijek bio i biti ce jaci od Jacka, drugo izdrzljiviji je i to ne cijenim sad samo vec i prije povrede. Trece covjek se idealno ubacuje iz druogog plana, a ocigledno i dobro zavrsava. Sut je vise dokazao nego Jack(koji stvarno zna dobro sutati, ili je znao u mladim kategorijama, sad to rijetko pokazuje).

Jack je mnogo agilniji sa loptom. Mnogo brze je vodi, lakse dribla sa njom(jedan od razloga sto je uspjesniji na krilu od Aarona). Mnogo kreativniji i bolje pasove ima.

Hvala Bogu pa nisu isti tip igraca, ovako ce uvijek biti mjesta za obojicu. Aaron kao centralni vezni, a Jack kao centralni/ofanzivni vezni odnosno playmaker. Da je jos iskopati kakvog Flaminija od 20-ak godina da je slicnog potencijala i usudio bih se reci da bi Arsenal kroz 2-3 godine imao najbolji vezni red na svijetu. A kasnije mozda najbolji i svih vremena.

p.s. Ja nisam psovao Ramseyu nista, on je meni drag igrac kao i Jack. Uostalom svi igraci Arsenala su mi dragi osim Walcotta.
Celik!3,2,2.

PIKE
Kontakt:

Post Postao/la PIKE » 04 okt 2013, 23:00

p.s. Ja nisam psovao Ramseyu nista, on je meni drag igrac kao i Jack. Uostalom svi igraci Arsenala su mi dragi osim Walcotta.
hahahahah potpisčina :mrgreen:

tornado2009
Kontakt:

Post Postao/la tornado2009 » 04 okt 2013, 23:02

Bože glupe rasprave al hajd da i ja nesto kazem.

dakle ramse, vise kondicije ima, bolje se ubacuje iz drugog plana i statisticki je korisniji igrac (trenutno)
wilshere bolji dribler, brzi igrac, bolji zadnji pas, cvrsci igrac od ramseya.

Meni je pomalo drago vidjet ovu raspravu, onda shvatis kakva 2 dragulja imas na terenu :)

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 04 okt 2013, 23:03

Ja mu jesam psovao vala, ali u afektu kada bi prije umjesto pasa naprijed izveo petu. Samo sam trojici igrača psovao u Arsenalu jer sam ih baš mrzio, znaci mogli su hat-trick dati ja bih im opet sve kamario.

1.Adebayor - najmrži ikada
2.Gervinho - drugi najmrži ikada
3.Denilson - njega sam samo žalio
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 04 okt 2013, 23:04

[youtube][/youtube]
Za sve one koji su zaboravili sta je Ramsey bio u godini ipo u Arsenalu. Meni ce uvijek ostati u sjecanju golcina protiv Portsmutha. Koliko je samo opasniji po gol od Jacka, dok Jack cini druge ljude opasnijim po gol. Tako se mozda najbolje i moze opisati njihova razlika.
Celik!3,2,2.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 04 okt 2013, 23:41

AllGunsBlazing je napisao/la:[youtube][/youtube]
Za sve one koji su zaboravili sta je Ramsey bio u godini ipo u Arsenalu. Meni ce uvijek ostati u sjecanju golcina protiv Portsmutha. Koliko je samo opasniji po gol od Jacka, dok Jack cini druge ljude opasnijim po gol. Tako se mozda najbolje i moze opisati njihova razlika.
Za enciklopedije :D

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 04 okt 2013, 23:46

OMG, kako možete reći nešto za Jacka, koji bi matere dao za Arsenal :?

Meni je dovoljna ona njegova požrtvovanost ;)
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

PIKE
Kontakt:

Post Postao/la PIKE » 04 okt 2013, 23:53

ahahahha koji bi matere dao za Arsenal :lol: :lol: :

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 05 okt 2013, 00:02

PIKE je napisao/la:ahahahha koji bi matere dao za Arsenal :lol: :lol: :
pa ja, šta sam pogrešno reko :cry:

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 05 okt 2013, 00:05

Jako glupa rasprava kao sto neko rece gore ne bore se oni za istu poziciju. Oni su tu da bi bili tandem na sredini brtianska verzija Xavi-Iniesta...

Takodje jako ste nepravedni kod ovoga momka!?

slika
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 05 okt 2013, 00:22

Kako nije stid ove sto potcjenjuju Aarona? Cuj cetiri puta slabiji. :roll:

slika
Samo da ovako nastavi. 8-)
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

PIKE
Kontakt:

Post Postao/la PIKE » 05 okt 2013, 00:28

AsharaK je napisao/la:
nije buraz ništa pogrešno samo smiješno zvuči :lol:

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 05 okt 2013, 00:30

PIKE je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
nije buraz ništa pogrešno samo smiješno zvuči :lol:
Ma neka trollanja malo :lol:

PIKE
Kontakt:

Post Postao/la PIKE » 05 okt 2013, 00:32

Neka malo.

Samo Messi bolji od Ramseya. :kaficainovine:

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.