Rosicky je napisao/la:Marsal je napisao/la:Meni je čak smiješno raspravljat o njegovoj klasi koja je po meni neupitna, problem je jedino fitness, ramseyu su trebale 3 jbn godine da se vrati od teške ozljede i proigra kako se i očekivalo, a Wilshere nema ni 3 mjeseca vremena...
Pa sve to stoji,al onda zašto ga dižete u nebo na svako njegovo dodavanje ? a Ramseyu ste **** sve redom...to je razilka,ovaj se smatra talentom pa mu se oprašta
Pa Wilshere u najgoroj formi i Ramsey u najgoroj formi su ko nebo i zemlja. Znači razlika je drastična, samim tim što Jack ima više kredita kod navijača a i njihove igre u najgorim formama se razlikuju, Jackova je dosta bolja od Ramizove. To je tako jednostavno. To što ga ti ne voliš je tvoja stvar, ne mora to svako da zna, niti moraš neke slike da postavljaš ovdje da to ko fol potvrdiš i argumentuješ. I ona slika ti uopšte ne ide u prilog, pošto Jack diže formu a samo mu je shot conversion slabiji od Ramseyog.
I da Jack mi je drazi igrač od Ramseya, ali trenutno je Ramsey bolji igrač, s tim što je on klasični box-to-box veznjak a Jack je više ofanzivni vezni.
Činjenica je da posjeduje veći potencijal od Ramseya i ima veću šansu da postane bolji i veći igrač, samo ako se bude razvijao pravilno.
@Desole Naša najbolja formacija i taktika, nema dalje, perfektno.