hvala na izvjestaju..wolfi je napisao/la:Siroki porazen od igokee 23-24 razlike..na kraju je bilo i egzibicija..
Ja nezz stvarno,ali msm da siroki nije napravio kako se moglo napraviti,izgledaju pre-lose i u odbrani u i napadu.
Nemaju lidera,kao sto je prosle god bio sakic,sutalo,a o sutu da ne8pricam
Prva petorka i moze da se nosi nekako,ali kad udju ostali to je haos kao da uopste nezz gdje su dosli..
Petrovic se nesto bori i onaj coles,jones standarno nit odmaze nit previse pomaze,kastropil,rikic,barac lose,bilinovac slabo..
Shvatam ja da je mali bosnjak mladi vidi se da je potencijal i da od njega moze biti svasta,ali nemam pojma cemu sluze onaj Buva i Mikulic.
Postoje bolji mladi igraci koji cekaju priliku i koji bi minutazu koju ima buva sigurno bolje iskoristili,znaci uopste neovidim talenat u buvi i za mene je obican djecak koji voli kosarku,ali ne ide,a sto se tice Mikulica msm da je on tu zbog neke veze,inace je pogrijesio sport.
I pred kraj utakmice Boris Barac koji je tu da slusa i uci izderava se nesto na saigrace i na trenera..msm ko je on da to cini..igrali su u sirokom i slavnij i bolji igraci i sve je bilo uredu,i naravno damir ga otjera u svlacionicu pred svima..msm bruka za njega...
Inace ima tu i dobrih stvari kao sto je zelja za napredovanjem kod pojedinih igraca i borba..sve u svemu ima mjesta za napredak,ali se mora dosta raditi..
ali ne znam što si ti očekivao od ekipe koja je jedva skupila da se natječe u ABA ligi?
i sa proračunom od cca 250 - 280 000 € da sklopi ekipu?
ne ide to tako baš..može nekad se potrefiti ali ne ide uvijek..