Taj Luis Gustavo je toliko dobar, da mu daju da igra samo svaku drugu utakmicu u Njemackoj. Kao, da bi druge ekipe imale kakve takve sanse.tornado2009 je napisao/la:ali dobio je boljeg flaminija. u trenutku kad ga je potpisao bilo je je vjerovatno pljuvanja i rizik, no sad je def. dobio boljeg igraca od gustava, koji je katastrofalan inace trenutnoultrasstyle_tz je napisao/la:ma dobro Nevil nije rekao nista novo sto mi sa strane sto ne navijamo za Arsenal ne vidimo i vec nismo vise puta naveli..potreban vam je napadac koji moze odigrati i na krilu (Suarez) te defanzivna sirina. I dalje tvrdim da Venger sebi nije smio dopustiti da izgubi L.Gustava
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Jest' katastrofalan, eno pohapsio pola veznog reda Bayerna neki vikend.tornado2009 je napisao/la:ali dobio je boljeg flaminija. u trenutku kad ga je potpisao bilo je je vjerovatno pljuvanja i rizik, no sad je def. dobio boljeg igraca od gustava, koji je katastrofalan inace trenutnoultrasstyle_tz je napisao/la:ma dobro Nevil nije rekao nista novo sto mi sa strane sto ne navijamo za Arsenal ne vidimo i vec nismo vise puta naveli..potreban vam je napadac koji moze odigrati i na krilu (Suarez) te defanzivna sirina. I dalje tvrdim da Venger sebi nije smio dopustiti da izgubi L.Gustava
Neka tebe,puknuces od mukeParadajz je napisao/la:Jest' katastrofalan, eno pohapsio pola veznog reda Bayerna neki vikend.tornado2009 je napisao/la:ali dobio je boljeg flaminija. u trenutku kad ga je potpisao bilo je je vjerovatno pljuvanja i rizik, no sad je def. dobio boljeg igraca od gustava, koji je katastrofalan inace trenutnoultrasstyle_tz je napisao/la:ma dobro Nevil nije rekao nista novo sto mi sa strane sto ne navijamo za Arsenal ne vidimo i vec nismo vise puta naveli..potreban vam je napadac koji moze odigrati i na krilu (Suarez) te defanzivna sirina. I dalje tvrdim da Venger sebi nije smio dopustiti da izgubi L.Gustava

Neka nama Flaminija i wengerove procjene koga vrijedi platit koga ne.
SLOBODA NAVIJAČIMA
Od kakve muke ???ennis je napisao/la: Neka tebe,puknuces od muke![]()
![]()
Neka nama Flaminija i wengerove procjene koga vrijedi platit koga ne.
Flamini je odlican, mene je odusevio, sto sam i napisao jos ranije ovde, moj post je bio vezan samo za Gustava...
Jest glup, mogo je se sakrit u wc

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Dok dobro igra i gine na terenu moze pusit sta mu je volja. Sagna se bas puno popravio ove sezone, i sigurno cemo biti hendikepirani sa Jenkinsonom koji je pravo los ove sezone. 

-
- Kontakt:
jesu oslobodjeni ?Paradajz je napisao/la:Jest' katastrofalan, eno pohapsio pola veznog reda Bayerna neki vikend.tornado2009 je napisao/la:ali dobio je boljeg flaminija. u trenutku kad ga je potpisao bilo je je vjerovatno pljuvanja i rizik, no sad je def. dobio boljeg igraca od gustava, koji je katastrofalan inace trenutnoultrasstyle_tz je napisao/la:ma dobro Nevil nije rekao nista novo sto mi sa strane sto ne navijamo za Arsenal ne vidimo i vec nismo vise puta naveli..potreban vam je napadac koji moze odigrati i na krilu (Suarez) te defanzivna sirina. I dalje tvrdim da Venger sebi nije smio dopustiti da izgubi L.Gustava
Ovakvog Flaminija ne bi mjenjao ni za jednog drugog zadnjeg veznog na svijetu. Simple as that.
-
- Kontakt:
Flamini igra sa strascu, jer i on sam zna da je duzan ovom arsenalu
. kod njega nije vise pitanje novca. Covjek se sto bi reklo skrasio u Arsenalu, a svi mi znamo njegove kvalitete. Plus kad imas strucnjaka na klupi koji zna izvuc najbolje od igraca to je pun pogodak 

Odavno sam govorio da je Wilshire najslabija karika veznog reda.A evo i ova nova slika mi ga samo više spušta u očima,nikad ga nisam gotivio

-
- Kontakt:
ne znam sta si govorio al zasto ga ne gotivis ?
pa covjek igra na 80% fitness level ovu sezonu, igra lijevo krilo gdje je ramsey bio katastrofalan do te mjere da ga je 90% navijača htjelo da protjera iz tima.
Ne znam cemu takav komentar, al covjek ima trajni kvalitet u sebi, i kad zaigra na full nivou i kad dostigne formu, prekucaće on vjerujte ovu igru zvanu fudbal.
pa covjek igra na 80% fitness level ovu sezonu, igra lijevo krilo gdje je ramsey bio katastrofalan do te mjere da ga je 90% navijača htjelo da protjera iz tima.
Ne znam cemu takav komentar, al covjek ima trajni kvalitet u sebi, i kad zaigra na full nivou i kad dostigne formu, prekucaće on vjerujte ovu igru zvanu fudbal.
- Marsal
- Kontakt:
Ramsey dominira ali kada Jackie boy uhvati formu kao i velški dominator onda ćemo imati najboljeg veznjaka lige u našem klubu. Mislim već imamo generalno gledajući
, ali imat ćemo najboljeg centralnog veznjaka. Jackie će da bude naš Scholes.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Vidis i sam po ovoj statistici koliko je Jack kreativan iako ne igra bas najbolje. To je njegova buducnost ofanziva, ne vjerujem da ce on biti all-round igrac kao Ramsey.
Celik!3,2,2.
Nemojte zaboraviti da Jacky tako oštro igra i da je agresivniji.
Jack je nas kreator zajedno sa Ozilom, ako Cazorla na krilu bude pun pogodak onda će samo doći do rotacije Theo - Ox.. Vezni imamo prepun, Arteta sa Flaminijem u veznom kad dodje do gustog rasporeda, Rosa da mjenja još koga treba umornog, ma ko kaže da mi nismo spremni za taj niz teških? Imamo i bekove, stopera na klupi, 2 dobra veznjaka a doći će Santi i Lukas uskoro, samo lagano Jack će svojom borbenošću donijeti Arsenalu trofeja i trofeja, mlad je i to baš dosta.
Jack je nas kreator zajedno sa Ozilom, ako Cazorla na krilu bude pun pogodak onda će samo doći do rotacije Theo - Ox.. Vezni imamo prepun, Arteta sa Flaminijem u veznom kad dodje do gustog rasporeda, Rosa da mjenja još koga treba umornog, ma ko kaže da mi nismo spremni za taj niz teških? Imamo i bekove, stopera na klupi, 2 dobra veznjaka a doći će Santi i Lukas uskoro, samo lagano Jack će svojom borbenošću donijeti Arsenalu trofeja i trofeja, mlad je i to baš dosta.
Kad čujem to "bit će ovakav,onakav" povraće mi se
Samo se najavljuje da će bit igračina,da će nosit Arsenal,reprezentaciju boga oca..a pregazi ga Ramsey koji je prije godinu dana kod svih bio u listi za odstrijel.
Živcira me onim debilskim unošenjem u facu,da mi dođe da ga ja sastavim (slično kao Suarez),nema muda da opuca al nikad,ko da se boji da će mu neko familiju pobit ako promaši,i onda umelja loptu bzvz
To su moji razlozi,nemoraju bit istina al je moje viđenje takvo

Samo se najavljuje da će bit igračina,da će nosit Arsenal,reprezentaciju boga oca..a pregazi ga Ramsey koji je prije godinu dana kod svih bio u listi za odstrijel.
Živcira me onim debilskim unošenjem u facu,da mi dođe da ga ja sastavim (slično kao Suarez),nema muda da opuca al nikad,ko da se boji da će mu neko familiju pobit ako promaši,i onda umelja loptu bzvz

Koga boli qrc?Rosicky je napisao/la:Kad čujem to "bit će ovakav,onakav" povraće mi se![]()
Živcira me onim debilskim unošenjem u facu,da mi dođe da ga ja sastavim (slično kao Suarez),nema muda da opuca al nikad,ko da se boji da će mu neko familiju pobit ako promaši,i onda umelja loptu bzvz![]()
[youtube][/youtube]
Kako bi formacija trebala izgledati sa oporavljenim igracima ? Vjerovatno najjaca veza na otoku.
Kako bi formacija trebala izgledati sa oporavljenim igracima ? Vjerovatno najjaca veza na otoku.
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
- Marsal
- Kontakt:
Meni je čak smiješno raspravljat o njegovoj klasi koja je po meni neupitna, problem je jedino fitness, ramseyu su trebale 3 jbn godine da se vrati od teške ozljede i proigra kako se i očekivalo, a Wilshere nema ni 3 mjeseca vremena...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Pričali su ovako i za Ramseya pa sad jedu svoja gofna.
Neki očigledno ni iz grešaka ne uče.
Neki očigledno ni iz grešaka ne uče.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.