Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Greivis
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Greivis » 04 okt 2013, 16:50

tornado2009 je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:ma dobro Nevil nije rekao nista novo sto mi sa strane sto ne navijamo za Arsenal ne vidimo i vec nismo vise puta naveli..potreban vam je napadac koji moze odigrati i na krilu (Suarez) te defanzivna sirina. I dalje tvrdim da Venger sebi nije smio dopustiti da izgubi L.Gustava
ali dobio je boljeg flaminija. u trenutku kad ga je potpisao bilo je je vjerovatno pljuvanja i rizik, no sad je def. dobio boljeg igraca od gustava, koji je katastrofalan inace trenutno
Taj Luis Gustavo je toliko dobar, da mu daju da igra samo svaku drugu utakmicu u Njemackoj. Kao, da bi druge ekipe imale kakve takve sanse.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 04 okt 2013, 17:44

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma dobro Nevil nije rekao nista novo sto mi sa strane sto ne navijamo za Arsenal ne vidimo i vec nismo vise puta naveli..potreban vam je napadac koji moze odigrati i na krilu (Suarez) te defanzivna sirina. I dalje tvrdim da Venger sebi nije smio dopustiti da izgubi L.Gustava
ali dobio je boljeg flaminija. u trenutku kad ga je potpisao bilo je je vjerovatno pljuvanja i rizik, no sad je def. dobio boljeg igraca od gustava, koji je katastrofalan inace trenutno
Jest' katastrofalan, eno pohapsio pola veznog reda Bayerna neki vikend.

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 04 okt 2013, 17:47

Paradajz je napisao/la:
Neka tebe,puknuces od muke :lol: :lol:
Neka nama Flaminija i wengerove procjene koga vrijedi platit koga ne.
SLOBODA NAVIJAČIMA

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 04 okt 2013, 17:52

ennis je napisao/la: Neka tebe,puknuces od muke :lol: :lol:
Neka nama Flaminija i wengerove procjene koga vrijedi platit koga ne.
Od kakve muke ???

Flamini je odlican, mene je odusevio, sto sam i napisao jos ranije ovde, moj post je bio vezan samo za Gustava...

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 04 okt 2013, 18:42

slika
slika
:mrgreen:
1946

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 04 okt 2013, 19:02

Jest glup, mogo je se sakrit u wc :? :lol:
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

RedLondon
Kontakt:

Post Postao/la RedLondon » 04 okt 2013, 19:31

Dok dobro igra i gine na terenu moze pusit sta mu je volja. Sagna se bas puno popravio ove sezone, i sigurno cemo biti hendikepirani sa Jenkinsonom koji je pravo los ove sezone. :arrow:

tornado2009
Kontakt:

Post Postao/la tornado2009 » 04 okt 2013, 19:49

Paradajz je napisao/la:
jesu oslobodjeni ?

PIKE
Kontakt:

Post Postao/la PIKE » 04 okt 2013, 20:02

Ovakvog Flaminija ne bi mjenjao ni za jednog drugog zadnjeg veznog na svijetu. Simple as that.

tornado2009
Kontakt:

Post Postao/la tornado2009 » 04 okt 2013, 20:08

Flamini igra sa strascu, jer i on sam zna da je duzan ovom arsenalu :). kod njega nije vise pitanje novca. Covjek se sto bi reklo skrasio u Arsenalu, a svi mi znamo njegove kvalitete. Plus kad imas strucnjaka na klupi koji zna izvuc najbolje od igraca to je pun pogodak ;)

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 04 okt 2013, 21:06

slika

Odavno sam govorio da je Wilshire najslabija karika veznog reda.A evo i ova nova slika mi ga samo više spušta u očima,nikad ga nisam gotivio :mrgreen:

tornado2009
Kontakt:

Post Postao/la tornado2009 » 04 okt 2013, 21:11

ne znam sta si govorio al zasto ga ne gotivis ?

pa covjek igra na 80% fitness level ovu sezonu, igra lijevo krilo gdje je ramsey bio katastrofalan do te mjere da ga je 90% navijača htjelo da protjera iz tima.

Ne znam cemu takav komentar, al covjek ima trajni kvalitet u sebi, i kad zaigra na full nivou i kad dostigne formu, prekucaće on vjerujte ovu igru zvanu fudbal.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 04 okt 2013, 21:22

Ramsey dominira ali kada Jackie boy uhvati formu kao i velški dominator onda ćemo imati najboljeg veznjaka lige u našem klubu. Mislim već imamo generalno gledajući :mrgreen: , ali imat ćemo najboljeg centralnog veznjaka. Jackie će da bude naš Scholes.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 04 okt 2013, 21:48

Vidis i sam po ovoj statistici koliko je Jack kreativan iako ne igra bas najbolje. To je njegova buducnost ofanziva, ne vjerujem da ce on biti all-round igrac kao Ramsey.
Celik!3,2,2.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 04 okt 2013, 22:14

Nemojte zaboraviti da Jacky tako oštro igra i da je agresivniji.

Jack je nas kreator zajedno sa Ozilom, ako Cazorla na krilu bude pun pogodak onda će samo doći do rotacije Theo - Ox.. Vezni imamo prepun, Arteta sa Flaminijem u veznom kad dodje do gustog rasporeda, Rosa da mjenja još koga treba umornog, ma ko kaže da mi nismo spremni za taj niz teških? Imamo i bekove, stopera na klupi, 2 dobra veznjaka a doći će Santi i Lukas uskoro, samo lagano Jack će svojom borbenošću donijeti Arsenalu trofeja i trofeja, mlad je i to baš dosta.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 04 okt 2013, 22:26

Kad čujem to "bit će ovakav,onakav" povraće mi se :?
Samo se najavljuje da će bit igračina,da će nosit Arsenal,reprezentaciju boga oca..a pregazi ga Ramsey koji je prije godinu dana kod svih bio u listi za odstrijel.

Živcira me onim debilskim unošenjem u facu,da mi dođe da ga ja sastavim (slično kao Suarez),nema muda da opuca al nikad,ko da se boji da će mu neko familiju pobit ako promaši,i onda umelja loptu bzvz :)

To su moji razlozi,nemoraju bit istina al je moje viđenje takvo

PIKE
Kontakt:

Post Postao/la PIKE » 04 okt 2013, 22:29

Rosicky je napisao/la:Kad čujem to "bit će ovakav,onakav" povraće mi se :?
Samo se najavljuje da će bit igračina,da će nosit Arsenal,reprezentaciju boga oca..a pregazi ga Ramsey koji je prije godinu dana kod svih bio u listi za odstrijel.

Živcira me onim debilskim unošenjem u facu,da mi dođe da ga ja sastavim (slično kao Suarez),nema muda da opuca al nikad,ko da se boji da će mu neko familiju pobit ako promaši,i onda umelja loptu bzvz :)

To su moji razlozi,nemoraju bit istina al je moje viđenje takvo
Koga boli qrc?

Korinov
Kontakt:

Post Postao/la Korinov » 04 okt 2013, 22:31

[youtube][/youtube]

Kako bi formacija trebala izgledati sa oporavljenim igracima ? Vjerovatno najjaca veza na otoku.
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 04 okt 2013, 22:33

Meni je čak smiješno raspravljat o njegovoj klasi koja je po meni neupitna, problem je jedino fitness, ramseyu su trebale 3 jbn godine da se vrati od teške ozljede i proigra kako se i očekivalo, a Wilshere nema ni 3 mjeseca vremena...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

PIKE
Kontakt:

Post Postao/la PIKE » 04 okt 2013, 22:35

Pričali su ovako i za Ramseya pa sad jedu svoja gofna.
Neki očigledno ni iz grešaka ne uče.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.