GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

MaGiCa
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la MaGiCa » 04 okt 2013, 15:06

SiamoNoi je napisao/la:Jbg,avion je kriv...da nije bilo onog stajanja u Sloveniji...
I ono divljanje BBB-a (koji sebe nazivaju navijačima Dinama) je istraumatiziralo već ionako istraumatizirane igrače i dobili smo što smo dobili.Ali kazem,sljedeća godina je ta i sljedeće godine STO POSTO ulazimo.Kae Zdravko da radi najjači GNK ikad.Igdje.

[youtube][/youtube]
To je taj kmetski i seljački mentalitet.Masturbiranje na velikog vođu jer "on može".
Ne postoji danas inteligentna i zrela osoba koja može navijat za ovu izdrkotinu.Eventualno je navika ostala.
+milion

"jbo si im mamicu..."
"volim te kao brata, pokaz'o si da si tata..."
"narod treba takvog lika, Mamica za predsednika :!: "slika

Nema sta, ovo je ono sto narod voli, to mu se i daje i zato takvi homo balanicusi ovde najbolje i uspevaju.slika

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 04 okt 2013, 15:09

Uzivam u porazima pohlepnoga covjeka.A kad se samo sjetim kako su ovdje pojedinci pricali o najjacem Dinamu u povijesti :lol: Sreca pa postoji kladionica pa se tu najbolje izrazi svoje misljenje a ono sto sam govorio o Dinamu na pocetku sezone se bome isplatilo u kladionici 8-) Samo me jednoga sram.Onih mojih bavaraca sto su pisali ovdje o pohleponome i velicali ga.A zapravo je on totalna suprotnost.Najveci problem Dinama.Mozda je pohlepni i sposoban prodati igraca ali definitivno nema pojma o nogometu.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 04 okt 2013, 15:18

Volio bih vidit sta ce velicat sad oni koji su za narkomana. Otjera je navijace, klub je posta seljacka zadruga, sve ono purgersko i Zagrebacko je davno iscezlo, rezultati su kriminalni, a igracki kadar nikad jadniji. Koga ce sad prodat pa da im moze mazat i lagat pred ocima. Jos kad bi Hajduk ili Rijeka uzela titulu u ovom jadnom HNL-u. Svrsavanje na kvadrat.

I ove price sa Eduardom...valjda Dudu ima barem zrno mozga pa ipak nece prihvatit novi ugovor sa sotonom.

Nekad građanski danas seljacki.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 04 okt 2013, 15:40

Rijeka u dvije utakmice, kao Dinamo za 3 sezone :lol: :roll:
Maminho :lol: :lol:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 04 okt 2013, 17:41

slika

[youtube][/youtube]

Gorazde11
Kontakt:

Post Postao/la Gorazde11 » 04 okt 2013, 18:30

Tritolone je napisao/la:
I ove price sa Eduardom...valjda Dudu ima barem zrno mozga pa ipak nece prihvatit novi ugovor sa sotonom.
'Znam da je sada dobro skrenuti temu s Dinamova poraza od Ludogoreca i da je zanimljivo pisati kako u Dinamu rade sve da se popravi stanje. No ja sam još uvijek igrač Šahtara', rekao je u razgovoru za tportal.hr Eduardo da Silva.

Dobro, ali ugovor sa Šahtarom vam istječe sljedeće godine?

'To je također točno, No ja se u Dinamo ne mogu vratiti. I ne samo u Dinamo, nego i u Hrvatsku dok imam privatnih problema. A dok to ne riješimo, o povratku ne želim razgovarati', objasnio je 30-godišnji Eduardo da Silva i time otklonio svaku mogućnost povratka u Dinamo. Posebice u nadolazećem prijelaznom roku
http://www.tportal.hr/sport/nogomet/290 ... inamo.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 04 okt 2013, 18:45

Tritolone je napisao/la:Volio bih vidit sta ce velicat sad oni koji su za narkomana. Otjera je navijace, klub je posta seljacka zadruga, sve ono purgersko i Zagrebacko je davno iscezlo, rezultati su kriminalni, a igracki kadar nikad jadniji. Koga ce sad prodat pa da im moze mazat i lagat pred ocima. Jos kad bi Hajduk ili Rijeka uzela titulu u ovom jadnom HNL-u. Svrsavanje na kvadrat.
Svatko normalan ce kritizirat ovo sranje od nogometa koji se trenutno igra skupa sa rezultatima koji su sramotni. Ja ne mogu reci da trenutna situacija je dobra, a isto tako ne mogu reci da u zadnjih 10 god je bilo ovako. Bilo je dobrih stvari, dok su tebi i tvojim istomisljenicima puna usta govana od 2006. Jbg kola su krenula nizbrdo bilo je pitanje kada ce se to dogoditi i ako netko kritizira upravu u ovom trenutku smatram kritiku realnom.
Mamic je sposoban, ima zeludac da moli za pare, zna se okruziti bitnim ljudima i takve stvari ali ocito nije pametan jer samo glup covjek se moze dva puta o isti kamen spotaknut dok nas Maminjo se 3 puta spotakne. Da ne vraca stalno ove kretene koji sebe nazivaju trenerima danas bi mu momcad vrijedila barem duplo vise ovako zbog svojih odluka ce ostat i bez para, a znamo koliko voli pare :)

Ovo sto je otjerao huligane mu je najbolji potez koji je mogao napraviti, istina da to radi zbog svoje guzice ali svejedno. Druga stvar ova momcad nije toliko losa igracki vec iskljucivo trenerski odabir. Ista stvar se dogodila sa Zajecom (tada je bila isto ovakva situacija) i nakon njegovog odlaska i dolaska Vahe klub je imao najbolju obranu u zadnjih xy god sa istim igracima.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 04 okt 2013, 19:06

Insect_terminator je napisao/la:
Tritolone je napisao/la:Volio bih vidit sta ce velicat sad oni koji su za narkomana. Otjera je navijace, klub je posta seljacka zadruga, sve ono purgersko i Zagrebacko je davno iscezlo, rezultati su kriminalni, a igracki kadar nikad jadniji. Koga ce sad prodat pa da im moze mazat i lagat pred ocima. Jos kad bi Hajduk ili Rijeka uzela titulu u ovom jadnom HNL-u. Svrsavanje na kvadrat.
Svatko normalan ce kritizirat ovo sranje od nogometa koji se trenutno igra skupa sa rezultatima koji su sramotni. Ja ne mogu reci da trenutna situacija je dobra, a isto tako ne mogu reci da u zadnjih 10 god je bilo ovako. Bilo je dobrih stvari, dok su tebi i tvojim istomisljenicima puna usta govana od 2006. Jbg kola su krenula nizbrdo bilo je pitanje kada ce se to dogoditi i ako netko kritizira upravu u ovom trenutku smatram kritiku realnom.
Mamic je sposoban, ima zeludac da moli za pare, zna se okruziti bitnim ljudima i takve stvari ali ocito nije pametan jer samo glup covjek se moze dva puta o isti kamen spotaknut dok nas Maminjo se 3 puta spotakne. Da ne vraca stalno ove kretene koji sebe nazivaju trenerima danas bi mu momcad vrijedila barem duplo vise ovako zbog svojih odluka ce ostat i bez para, a znamo koliko voli pare :)

Ovo sto je otjerao huligane mu je najbolji potez koji je mogao napraviti, istina da to radi zbog svoje guzice ali svejedno. Druga stvar ova momcad nije toliko losa igracki vec iskljucivo trenerski odabir. Ista stvar se dogodila sa Zajecom (tada je bila isto ovakva situacija) i nakon njegovog odlaska i dolaska Vahe klub je imao najbolju obranu u zadnjih xy god sa istim igracima.
Huligane. Da ti kazem nesto . Jadnice!

Ti "huligani" su na svakoj gostujucoj utakmici, jer im je na domacim zabranjen ulaz. Ti "huligani" su Dinamo. Bili su uvijek i bit ce. I ne znam zasto takvim kao sto si ti nesto objasnjavam.

Veceg sljama od mamicevaca nema. Sad su svi u svojim rupama, nitko ne govori u superlativima za klub. Sta smo to uradili u zadnjih 10 godina? Skalp Ajaxa i Villareala. Velika stvar.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 04 okt 2013, 19:07

@Kameni - nogomet je ovdje najmanje bitan, ako ti kao normalan covjek ne vidis da ovaj Dinamo nema veze sa Dinamom cije su boje branili Boban, Kuze, Mlinka,Prosinecki i taj Zajec kojeg stalno napadas i jos tisuce drugih onda neznam sta da ti kazem.

Zar je tebi normalno da su se od kluba distancirali mnogobrojni igraci ? Zar ti je normalno da na tribinama kad se igra ligaska utakmica navijace mozes nabrojat na prste jedne ruke. Da nije tih huligana kako ih ti nazivas na tribini nebi bilo covjeka, sta je najgore on nije samo otjera Boyse nego je otjera i normalan narod, nitko vise ne zeli imat veze sa ovim Dinamom i to nece promjenit niti jedan plasman u ligu prvaka, niti jedan trofej. Ovaj klub je davno izgubio dusu, ako ja kao Dalmos to osjetim i boli me mogu mislit kako se osjecaju oni rođeni Zagrebcani...

Meni je smijesno kad se krivi Jurcica, Ivankovica i druge propalice. Da, oni su amateri, ali tko je te amatere po 100 put pozvao natrag?

Znas zasto su pozvani? Zato sta nitko normalan ne zeli surađivat sa velikim gazdom. U zadnjih 10 godina u 2 navrata se igra Nogomet, a oba trenera koji su uzrok tome su otjerani kao zadnja đubrad zato sta su se zamjerili gazdi.

Ma bmk, napisa sam jucer, mene uopce vise ne zanima kako ce odigrat Dinamo, ostala je neka navika gledanja i to je to, valjda ce i to nestat uskoro (nadam se )
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 04 okt 2013, 20:33

KLUB Zdravka Mamić poznatiji kao Dinamo sinoć je teško stradao na gostovanju u Sofiji kod Ludogoreca. Mamićev klub kontinuirano se sramoti u Europi već nekoliko godina, a čitatelji Indexa u komentarima su objasnili što misle o famoznom atomskom Dinamu, kojeg je stvorio i za kojeg je najodgovorniji Zdravko Mamić.

"Dinamo je postao pravi luzerski klub s luzerskim mentalitetom bez strasti, volje, želje, htijenja, ambicije, ideje. Ovaj se Dinamo više ne može identificirati sa Zagrebom, državom i navijačima. Za sve je to kriv Mamić i zato mora otići! Do ove sezone spašavali su ga "rezultati" i "financije", a sad su pale maske i car je ostao gol. Ako se to ne dogodi jedini i apsolutni krivci bit će navijači i BBB jer nisu u stanju napraviti ništa drugo osim sramotiti državu i grad. Kad trebaju spasiti klub od gube onda nemaju rješenja", samo je jedan od komentara na Indexovom forumu.

"...Mamić je pljuvačka u lice svakom Zagrepčaninu. On ne smije otići, njega treba potjerati".

"Dosta je bilo! Kaj si napravio od našeg kluba, sad se umjesto Reala i Lyona s nama sprdaju Čornomorec i Ludogorec! Prodao i otjerao sve kaj valja, a doveo polovne igrače koje nitko nije htio. I onda naivcima mažeš oči svojim lažima i prevarama. "Najjači atomski Dinamo ikad"?! **** se Mamiću, odlazi! Kako te nije sram?!"

"Mamiću, odlazi više! Otjerao si navijače! Maksimir, koji je nekad bio poznat po gromoglasnom navijanju, pretvorio si u svoj privatni ured, gdje se na tribinama skupljaju tvoji kućni prijatelji, plaćeni novinari i ostali kriminalci s kojima dijeliš svoju "pošteno" zarađenu lovu..."

"Nije problem što je Mamić sjebao Dinamo, problem je što je Mamić sjebao i hrvatsku repku. Samo niste još toga svjesni."

Čitatelji su i na Indexovoj stranici na Facebooku poručili što misle o Mamićevom klubu.

"Mamića je strah da Bad Blue Boysi ne izbace Dinamo iz Europe, a on će ga sam izbaciti. Ne samo da je popljuvao nas navijače Dinama, nego i cijeli hrvatski narod. Mislim da je najbolje da BBB-i izbace Dinamo iz Europe, nego da se i dalje sramotimo", napisao je Damir Drvarić.

"U Dinamu mora doći do drastične promjene, mislim na vodstvo i upravu kluba. Da sam igrač, bilo bi me stid igrati u takvom klubu", smatra Tomo Hamp.

"Bitno je da su svi redom reprezentativci. Od Sammira, Pivarića, Ademija, pa sve do njihove rezerve Halilovića. A iz Rijeke koja ravnopravno igra protiv jakog španjolskog prvoligaša niti jedan neće prismrditi reprezentaciji", ogorčen je Sanjin Lončarić.

"Dinamu bi možda trebalo trajno zabraniti nastupanje u Europi, jer samo sramoti ugled hrvatskog sporta", napisao je Krešimir Bošković.

"Bolje da im je avion ostao u kvaru"

Vrlo zanimljivi su komentari i na službenom Facebooku Dinama gdje su nakon utakmice stotine navijača direktno izrazili nezadovoljstvo onima kojih se to najviše tiče.

Netko je poručio: "Bolje da im je avion ostao u kvaru", aludirajući na turbulentno putovanje "Modrih" prema Sofiji.

Drugi je napisao: "Nije problem što smo izgubili 3:0, čak nisu niti smiješni golovi problem koje smo si uostalom sami zabili. Problem je što bih volio čuti od "profesora" koji je bio plan igre? Što je Dinamo igrao jer nogomet to danas nije bio? Koja je to bila taktika, koje su to bile uigrane akcije, linije kretanja i otvaranja? Pored onoga što je danas prikazala sjajna i razigrana Rijeka, Dinamo je danas izgledao tužno. Možda i sramotno! Izgledali ste kao skupina od 11 ljudi koje je netko na silu gurnuo na travnjak, na mjesto na kojem nisu htjeli biti".

Daniel Matuša je napisao: "Najbolji posao u hrvatskoj - igrati za Dinamo...rezultati nikakvi a "plaćica" na vrijeme...neću više dolaziti na tekme pa da su baš i besplatno...i nije vam neka kazna igranje pred praznim tribinama, ionako bi bilo prazno... sramite se!!!
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 04 okt 2013, 20:50

Tritolone je napisao/la:@Kameni - nogomet je ovdje najmanje bitan, ako ti kao normalan covjek ne vidis da ovaj Dinamo nema veze sa Dinamom cije su boje branili Boban, Kuze, Mlinka,Prosinecki i taj Zajec kojeg stalno napadas i jos tisuce drugih onda neznam sta da ti kazem.
Pa tko je ikada tvrdio da ovaj Dinamo ima veze sa tim Dinamom. Zajeca ne napadam nego se sjecam tog perioda da je Dinamo igrao katastrofalno (kao danas) i da nakon sto je zasluzeno dobio otkaz digla se prasina kao otisla legenda i ta sranja pa bojkot zbog toga itd.
Tritolone je napisao/la: nitko vise ne zeli imat veze sa ovim Dinamom i to nece promjenit niti jedan plasman u ligu prvaka, niti jedan trofej. Ovaj klub je davno izgubio dusu, ako ja kao Dalmos to osjetim i boli me mogu mislit kako se osjecaju oni rođeni Zagrebcani
Sve se to vrati sa rezultatima, a kako sada imamo jacu ligu siguran sam da ce ovaj derbi protiv Rijeke biti posjeceniji nego prosli npr. Pa vidis da ni sam Mamic nema zeludac gledati ovaj Dinamo :mrgreen:
Tritolone je napisao/la:Meni je smijesno kad se krivi Jurcica, Ivankovica i druge propalice. Da, oni su amateri, ali tko je te amatere po 100 put pozvao natrag?
To se slazemo, jednostavno mi nezamislivo da ide sam protiv sebe ali progutas nakraju tog Jurcica i Cacica kada udju u LP pa cak i te poraze u LP jer se radilo realno o jacim protivnicima. Upravu ocjenjujes nakon odredjenog perioda ova je od lige za bedaka dosla do redovitog igranja u Europi, financijski konsolidarala klub itd, recimo da je ovo kraj drugog mandata i da ocekujes pomake od redovitog igranja u europi do redovitog prolazenja skupine. Kako se blamiraju i dalje mozda bi trebalo razmisljati i o tome da se da nekom drugom prilika na funkciji koju ima Mamic. Ja bi mu dao jos malo kredita jer ipak napravio je puno za klub ali ukoliko ga netko zamijeni nece mi biti zao :mrgreen:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 04 okt 2013, 21:22

Ne stvarno,gdje ti živiš kad jos uvijek ovako pises?

Dajmo im kredita,Mamić je napravio puno za Dinamo.Nema veze što se mole kazne po UEFA-i,nema veze što navijači zabrane dobivaju zbog najbanalnijih stvari,nema veze što članovi kluba nemaju nikakvih prava,nema veze što se uništava ugled kluba već godinama ispadima,nema veze što se pere lova na svakom koraku,nema veze što klubom upravlja osoba koja ne bi smjela biti na toj poziciji,nema veze što su u upravi raznorazni kriminalci,nema veze što što se troše novci građana Zagreba u rupu bez dna,nema veze što se rasprodaje sve što se može rasprodat,a rezultati su negdje tamo na 10.mjestu ljestvice prioriteta,nema veze što je prazan stadion,nema veze što imamo masu sukoba interesa u klubu,nema veze što klub pljuje i odbacuje legende,nema veze što se ne objavljuju financijska izvjesca,nema veze što se za uređenje jednog dijela stadiona izdvaja iznos kojim Rijeka gradi novi,nema veze što u zadnjih 16 utakmica u skupinama europskih natjecanja imamo samo jedan bod,nema veze što se maše policijskim dosjeima u nedjeljom u dva,nema veze što se tjeraju igrači samo zato što ne žele potpisat ugovor s vođinom agencijom (Tomečak,Kramarić...),nema veze što se policija prema direktivi velikog vođe koji slučajno ima veze u policiji privodi navijače zbog povika "cigane",nema veze što skinu gaće svakom iole jačem protivniku,nema veze što 99 posto navijača/simpatizera sada boli kuratz za ovaj klub,nema veze što se dovode kvazi trenercici bez kicme kako bi im veliki vođa mogao birat ekipu,nema veze što "imamo najbolju omladinsku školu u europi",a u prvom timu igra 10ak stranaca.Jbmu mtr dajmo im ljudi još malo kredita,pa zar nisu zaslužili?
Ti insect terminatore i tebi slični su glavni problem ove države jer vama je ovo sve ok..."ej ljudi pa ispred jajduka smo,8 naslova,puna blagajna".Zbog tebe i tebi sličnih su tribine prazne,a klub i država u ku*cu.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 04 okt 2013, 22:59

"Ako treba kupit cu novi Dinamo i svih 25 igraca..."

Kupi i idi stoko ;)

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 05 okt 2013, 03:35

smećar najavio atomski dinamo,kaj ono jado atomski dinamo,napravio od kluba sprdačina,a ne najuspješnije poduzeće u državi kako se voli hvaliti.Kao poduzeće,a ono registrirano kao udruga građana koja ne plaća poreze.Igrači šeču po terenu kao krepane mačke,**** se njima glavno da lova sjeda na račun.Srao je da domaći treneri nevaljaju i onda dovede domaćeg,jer nije htio dat najmanje milju eura za stranca.Valjda bi i budala vidjela da mu je obrana i golman šuplji.Migliore je bio odličan golman,ali tko zna koji su pravi razlogi zbog kojih je on otišao.Zelenika odlično počeo ali nakon toga pravi seriju smiješnih grešaka,lopte u njegovih 5 metara on se ukopa na crtu.Ni onaj poljak nije puno bolji na ubačajima.Stoperi isto smiješni.Onaj Addy panjina,Šimunović zelen za Europu ali za njega radi vrijeme.I Šimunić isto ništa puno bolji od njih.Da je koji **** vrijedio nebi došao u Dinamo.Biščan i Tonel za ovu trojicu doktori.U vezi onog Sarea, najavljivalo se ga kao kopiju Patricka Viere,a ono teški panj koji zauzima mjesto nekog našeg junioru koji nemre biti gori od ovoga.Sudani i Fernandes znaju igrat nogomet,ali kad spušimo loptu umjesto da se povuku u obranu oni drkaju **** u napadu,nisu bas s ti niti s realizacijom.Treba nam jedan pravi golgeter a ne padobranac Čop kojeg se gura jer ga treba očito prodat.Previše u stranaca u ekipi i teško je stvoriti pravu kemiju.Pripreme su očito bile fulane jer smiješno je da već u 10 mjesecu ekipa pada s snagom.Glavonja se rješio nekoliko igrača koji bi više ginuli za dres nego ovi stranci.Tu mislim na Tomečaka koji nikad nije dobio pravu prigodu.Moglo se iz Lokomotive uzet par igrača ali isto bolje strance uzet.Chago i Maleš bi bolji bili od sranja Sarrea.Mogo bi pisat do sutra ali kakve korist kad je klub taoc jednog majmuna koji sve kontrolira i svakim danom ruši ugleda onog pravog hrvatskog i purgerskog Dinama.Ako ima muda nek dovede Pamića na klupu,da ga razbije ko **** kad mu bude srao kao ovim ostalim **** od trenera.Od Vahe nije bilo pravog trenera,ovo sve dupelisci.Ništa čudno ako nakon negativnog rezultat s Rijekom na klubu sjedne brko Čačić. :mrgreen:

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 05 okt 2013, 03:36

SiamoNoi je napisao/la:Ne stvarno,gdje ti živiš kad jos uvijek ovako pises?

Dajmo im kredita,Mamić je napravio puno za Dinamo.Nema veze što se mole kazne po UEFA-i,nema veze što navijači zabrane dobivaju zbog najbanalnijih stvari,nema veze što članovi kluba nemaju nikakvih prava,nema veze što se uništava ugled kluba već godinama ispadima,nema veze što se pere lova na svakom koraku,nema veze što klubom upravlja osoba koja ne bi smjela biti na toj poziciji,nema veze što su u upravi raznorazni kriminalci,nema veze što što se troše novci građana Zagreba u rupu bez dna,nema veze što se rasprodaje sve što se može rasprodat,a rezultati su negdje tamo na 10.mjestu ljestvice prioriteta,nema veze što je prazan stadion,nema veze što imamo masu sukoba interesa u klubu,nema veze što klub pljuje i odbacuje legende,nema veze što se ne objavljuju financijska izvjesca,nema veze što se za uređenje jednog dijela stadiona izdvaja iznos kojim Rijeka gradi novi,nema veze što u zadnjih 16 utakmica u skupinama europskih natjecanja imamo samo jedan bod,nema veze što se maše policijskim dosjeima u nedjeljom u dva,nema veze što se tjeraju igrači samo zato što ne žele potpisat ugovor s vođinom agencijom (Tomečak,Kramarić...),nema veze što se policija prema direktivi velikog vođe koji slučajno ima veze u policiji privodi navijače zbog povika "cigane",nema veze što skinu gaće svakom iole jačem protivniku,nema veze što 99 posto navijača/simpatizera sada boli kuratz za ovaj klub,nema veze što se dovode kvazi trenercici bez kicme kako bi im veliki vođa mogao birat ekipu,nema veze što "imamo najbolju omladinsku školu u europi",a u prvom timu igra 10ak stranaca.Jbmu mtr dajmo im ljudi još malo kredita,pa zar nisu zaslužili?
Ti insect terminatore i tebi slični su glavni problem ove države jer vama je ovo sve ok..."ej ljudi pa ispred jajduka smo,8 naslova,puna blagajna".Zbog tebe i tebi sličnih su tribine prazne,a klub i država u ku*cu.
Napisao sam ja bi mu dao kredit jos malo buduci da je puno toga po meni dobrog napravio, nisam tu mislio na tebe jer ti imas ovaj stav od kada sam se registrirao na forum, a vjerojatno i duzi. Inace kao i do sada se osvrcem na rezultat kao sto mozes procitati, statut, unutrasnja struktura kluba, clanstva i kome je zabranio dolazak na utakmice me ne zanimaju. Sada si napokon dosao na svoje ali svaki klub ima svoje uspone i padove. Kada udjes nakon 12 god u LP onda je to uspjeh pa makar prosao prije toga Sheriff i Malmo u kojem igraju konobari, prostitutke, ribari i retardirani igraci kako ljudi vole opisati protivnika kojeg Dinamo izbaci.
To sto su ispred glavnog rivala, sto je klub u kriznim vremenima financijski stabilan koliko god ti sada bio cinican je dobra stvar vjeruj mi.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 05 okt 2013, 11:12

I da tebe smaram nekim navijacem... :lol:

Zanimaju ga rezultati, a ono sto se dogadja u klubu, krsenju zakona nista. Koga briga za to.. :roll:
I Dinamo nije financijski stabilan kao sto pises. Zdravko je to i sam nedavno govorio...

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 05 okt 2013, 13:19

Insect_terminator je napisao/la:Napisao sam ja bi mu dao kredit jos malo buduci da je puno toga po meni dobrog napravio, nisam tu mislio na tebe jer ti imas ovaj stav od kada sam se registrirao na forum, a vjerojatno i duzi. Inace kao i do sada se osvrcem na rezultat kao sto mozes procitati, statut, unutrasnja struktura kluba, clanstva i kome je zabranio dolazak na utakmice me ne zanimaju. Sada si napokon dosao na svoje ali svaki klub ima svoje uspone i padove. Kada udjes nakon 12 god u LP onda je to uspjeh pa makar prosao prije toga Sheriff i Malmo u kojem igraju konobari, prostitutke, ribari i retardirani igraci kako ljudi vole opisati protivnika kojeg Dinamo izbaci.
To sto su ispred glavnog rivala, sto je klub u kriznim vremenima financijski stabilan koliko god ti sada bio cinican je dobra stvar vjeruj mi.
Nisam sad dosao na svoje nego je od pocetka tako.Sada su se tu jos samo ti losi rezultati nadovezali,a to je najmanje bitno u cijeloj ovoj situaciji.A ti i dalje ne shvacas.Eto Lillard ti je objasnio.Ako te samo to zanima u klubu mozes biti jedino nekakav neutralni promatrac (kao što ja recimo Feyenoord pratim...pojma nemam šta im se u upravi događa,samo rezultate vidim...iako nije da me ne zanima ovo prvo nego se baš nemam gdje informirat),a nikako sebe smatrat navijačim ili nekim tko voli i živi za taj klub.
I nitko ne zna jesu li financijski stabilni ili nisu.Više vuče na ovo drugo.Financijskih izvješća nema,nijednom većem transferu nije sa 100 postotnom sigurnošću potvrđen iznos (iako je ovo klub poreznih obveznika koji pojma nemaju gdje im novci idu...pojma nemam odakle si,ali ako nisi iz Zg-a jasno da te zaboli,e pa meni nije svejedno).Tako da te ja pitam kako ti to znaš da je klub financijski stabilan,a nigdje dokaza nema?
Jasno da klub ima uspone i padove što se tiče rezultate,ali ako je tebi normalno i ne vidiš da se već godinama igra bez žara,u Europi se skidaju gaće svakom iole jačem protivniku jer eto oni su bogatiji i jednostavno se ne moze protiv njih...svi mogu...APOEL,Anorthosis,Austria...da ne nabrajam...svi mogu samo Dinamo eto ne može.Dinamo je i prije gubio,al je imao srce.Gubili su,al su imali ponos.A sad već godinama ništa od toga nemaju i igraju preko ku*ca.I zato nema navijača jer se ljudi ne mogu identificirat s ovime.Bio je "ponos mog Zagreba grada",a sad je sramota Zagreba grada,al eto ti očito nisi iz Zagreba pa pojma nemaš o čemu se tu radi i šta je ovaj klub nekad značio gradu.
Tritolone je napisao/la:Ovaj klub je davno izgubio dusu, ako ja kao Dalmos to osjetim i boli me mogu mislit kako se osjecaju oni rođeni Zagrebcani...

A najgori argument što nema navijača je ovaj s huliganima.Zanemarimo to što huliganskih ispada u zadnje vrijeme praktički nema jer su ovi Boysi ko bubice za razliku od prijašnjih.Bilo je bakljade na utakmici koliko hoces i nereda po gostovanjima,ali nitko nije bježao zbog Boysa jer nije niti bilo nikakvog razloga za to.A sada se masa huška protiv njih i plješće se na zapadu kad se ljudi privode zbog povika "cigane".To što su se na tom istom zapadu godinama mogli čudi deset puta gori povici to nikom ništa.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 05 okt 2013, 14:03

Eduardo da Silva demantirao je bilo kakvu povezanost s napisima u kojima je glavna tema njegov povratak u Dinamo već u zimskom prijelaznom roku. Razgovarali smo telefonski u petak i Dudu je rekao:

Vidio sam da je na nekim portalima objavljeno da se vraćam na zimu u Dinamo. Ne znam otkud takva ideja, ništa se novo nije dogodilo, nikakve razgovore nisam vodio ni s kim iz Dinama niti sam bilo kome rekao da ozbiljno razmišljam o povratku u Dinamo! Zadnji sam put o toj temi govorio u Međugorju, tijekom priprema za reprezentativnu utakmicu protiv Škotske i nadam se da sam onda bio jasan – rekao je Eduardo i podsjetio:

– Rekao sam tada da bih želio na kraju karijere još jednu sezonu odigrati u Dinamu i bilo bi sjajno kad bih to mogao s kumom Ognjenom Vukojevićem. Ali to u ovom trenutku ne dolazi u obzir. Ugovor sa Šahtarom veže me do ljeta sljedeće godine, želim još igrati na najvišoj razini i povratak u Zagreb zasad nije u mojim planovima. K tome, zna se da sam na sudu sa Zdravkom Mamićem i, dok se taj slučaj ne riješi, nema nikakvih razgovora o povratku – kaže Dudu.

Jeste li gledali Dinamov komični poraz u Sofiji? Hajduk, Černomorec, Ludogorec – tri poraza po istim načelima, nakon vlastitih neoprostivih pogrešaka.

– Gledao sam utakmicu, doista je nevjerojatno kako su plavi izgubili, grozno... Ali nije na meni da to analiziram, ja sam igrač drugog kluba i teško mi je komentirati Dinamovu igru. No reći ću da je pomalo čudno da svi klubovi koji igraju u europskim natjecanjima napreduju, a Dinamo nazaduje! Neshvatljivo, pa pogledajte samo Rijeku kako se digla...

Eduardo je dodao i ovo:

A tko zna, možda je netko gurnuo informaciju o mom povratku baš zbog tog poraza u Sofiji. Naime, da bi se što prije zaboravio poraz, treba razgovarati i pisati o nečem drugom, pa je tako opet postao aktualan moj povratak u Maksimir. A od toga u bližoj budućnosti sigurno nema ništa – kaže Eduardo.
Eto.Išlo se ovcama odvratit misli s poraza.A i ima i ovaj tekst gdje će nam zapravo svima postati jasno da ovi porazi u Europi nisu bitni bitno je da se Halilovića što skuplje proda u siječnju i tada ćemo svi lijepo zaboravit ove poraze jer je gazda napravio još jedan sjajan posao.
http://www.vecernji.hr/sport/vijesti/pr ... nak-623627

ZZD:
Preuzeto sa stranice Barca BiH...čisto zbog prijevoda...pa za informaciju, za naučiti se. Ne treba objašnjavati kakve rezultate ima aktualni predsjednik? Ali mehanizmi postoje i sasvim su normalni, iako su rezultati malo bolji od sedam naslova prvaka Hrvatske. Ma idiotski je zapravo više i objašnjavati...
http://bar*abih.com/barca-news/fcb-news/1127-zapocet-proces-smjene-sandra-rosella" onclick="window.open(this.href);return false;
(c umjesto zvijezdice kod bar*a)

A pazi slike slikaslikaslika
slika

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 05 okt 2013, 15:20

SiamoNoi je napisao/la: Nisam sad dosao na svoje nego je od pocetka tako.Sada su se tu jos samo ti losi rezultati nadovezali,a to je najmanje bitno u cijeloj ovoj situaciji.A ti i dalje ne shvacas.Eto Lillard ti je objasnio.Ako te samo to zanima u klubu mozes biti jedino nekakav neutralni promatrac (kao što ja recimo Feyenoord pratim...pojma nemam šta im se u upravi događa,samo rezultate vidim...iako nije da me ne zanima ovo prvo nego se baš nemam gdje informirat),a nikako sebe smatrat navijačim ili nekim tko voli i živi za taj klub.
I nitko ne zna jesu li financijski stabilni ili nisu.Više vuče na ovo drugo.Financijskih izvješća nema,nijednom većem transferu nije sa 100 postotnom sigurnošću potvrđen iznos (iako je ovo klub poreznih obveznika koji pojma nemaju gdje im novci idu...pojma nemam odakle si,ali ako nisi iz Zg-a jasno da te zaboli,e pa meni nije svejedno).Tako da te ja pitam kako ti to znaš da je klub financijski stabilan,a nigdje dokaza nema?
Jasno da klub ima uspone i padove što se tiče rezultate,ali ako je tebi normalno i ne vidiš da se već godinama igra bez žara,u Europi se skidaju gaće svakom iole jačem protivniku jer eto oni su bogatiji i jednostavno se ne moze protiv njih...svi mogu...APOEL,Anorthosis,Austria...da ne nabrajam...svi mogu samo Dinamo eto ne može.Dinamo je i prije gubio,al je imao srce.Gubili su,al su imali ponos.A sad već godinama ništa od toga nemaju i igraju preko ku*ca.I zato nema navijača jer se ljudi ne mogu identificirat s ovime.Bio je "ponos mog Zagreba grada",a sad je sramota Zagreba grada,al eto ti očito nisi iz Zagreba pa pojma nemaš o čemu se tu radi i šta je ovaj klub nekad značio gradu.
Rezultati su po meni najbitniji oni su ogledalo rada ljudi u klubu. Gledajuci okruzenje Dinamo je stabilan, redovito isplacuje obaveze koje ima pa je to neki znak, isto tako tebe mogu pitat kako znas da se u klubu ne radi po zakonu kada inspekcije nisu nasle nista protuzakonito ? Ako znas da rade mimo zakona i ne placaju porez onda to vise nije problem kluba i njegovih ljudi nego drzave. Kazem kola su krenula nizbrdo ne treba bjezati od te cinjenice, klub je spao na niske grane sto se tice i kako ti kazes duse, posjete i ostalih stvari ali kazem dusa, posjeta ce doci na svoje ukoliko se vrati klub na pravi put. Kada kazem na pravi put onda mislim na bodove u EL, malo zara i borbenosti ne bi isto lose bilo vidjet na terenu jer realno takve rezultate kakve su ove sezone ostvarili za sada mogu i bez pola trenutnog kadra i to je problem. Ukoliko nastave ovako sve ono sto su dobroga napravili prijasnjih sezona nece nista znaciti (tu mislim na koeficijent koji omogucuje igranje protiv konobara, prostitutki, ribara i retardiranih nogometasa)

Inace ona slika je u Mamicevoj eri :mrgreen:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 05 okt 2013, 15:26

Trosite dragocjene minute i sate svog zivota na objasnjavanje onog sto ne mozete objasniti. Onaj drugi ce i dalje imati svoj stav, pa ova rasprava moze trajati dok sudionici iste budu na zivotu. Radije se sastanite i napijte zajedno, dzabe zivce gubite :lol:

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.