Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Pa dobro, upravu je Neville, mada uvijek su se cijenili vise ofanzivci nego defanzivci. Isto tako nije tesko za uociti da bi dosta teze nadoknadili nekog defanzivca, sam roster sve govori.
Odlična analiza Gary Nevillea.
Samo moliti Boga da se Bogotac Flamini ne povrijedi.
Samo moliti Boga da se Bogotac Flamini ne povrijedi.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Je li Giroud derpe?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Po**bao pola londona, a ti pitaš jel derpesamo_lijevo je napisao/la:Je li Giroud derpe?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
samo_lijevo je napisao/la:Je li Giroud derpe?

i pogledajte samo ovog Kosa koja karikatura od čovjeka, zacehno sam se od smijeha maloprije

AHAHAHAHAHHA BRATEEEE, LUDILOOOOPIKE je napisao/la:samo_lijevo je napisao/la:Je li Giroud derpe?
i pogledajte samo ovog Kosa koja karikatura od čovjeka, zacehno sam se od smijeha maloprije![]()
![]()
- samo_lijevo
- Kontakt:
Vidim neki tekst sa naslovom "Ziru rusi barijere izmedju gay i straight"AsharaK je napisao/la:Po**bao pola londona, a ti pitaš jel derpesamo_lijevo je napisao/la:Je li Giroud derpe?
Nisam citao tekst mrsko mi pa reko da pitam ovdje.
Niđe vezesamo_lijevo je napisao/la:Vidim neki tekst sa naslovom "Ziru rusi barijere izmedju gay i straight"AsharaK je napisao/la:Po**bao pola londona, a ti pitaš jel derpesamo_lijevo je napisao/la:Je li Giroud derpe?

-
- Kontakt:
covjek liberalist, odma je bilo price o tome kad je stigao u arsenal. Ne rusi on nista, ne smeta mu gej populacija ko sto ne smeta ni milionima drugih ljudi. Ima zenu ima djecu i to je tosamo_lijevo je napisao/la:Vidim neki tekst sa naslovom "Ziru rusi barijere izmedju gay i straight"AsharaK je napisao/la:Po**bao pola londona, a ti pitaš jel derpesamo_lijevo je napisao/la:Je li Giroud derpe?
- samo_lijevo
- Kontakt:
Hvala na odgovorima.
Nedjelja:
17:00 WBA - Arsenal
19:00 Željo - Olimpic
Zar postoji boljiiiii daaaaan za čovjeka koji voli nogoomet
17:00 WBA - Arsenal
19:00 Željo - Olimpic
Zar postoji boljiiiii daaaaan za čovjeka koji voli nogoomet

Sagna out 3 sedmice
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... njury.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... njury.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Šteta, ali mislim da Jenkinson defanzivno nije uopste daleko od Sagne, a ofanzivno su obojica tarabe.anell je napisao/la:Sagna out 3 sedmice
Jenkinson je slabiji u defanzivi od Sagne.
Jenkinson je na momente praavo smotanDesole je napisao/la:Jenkinson je slabiji u defanzivi od Sagne.
Ova reprezentativna pauza ce nam pravo dobro doc, nadam se da ce ovi koji nastupaju za reprezentacije igrat sto je manje moguce il da nikako ne nastupe, to bi bilo dobro. Najkriticnije ce bit gledat Mesuta i Vilsira.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Sagna se povrijedio kako da kazem u "pravo vriijeme" ,sreca u nesreci.Vjerovatno ce biti spreman posle reprezentativne pauze,znaci samo jedna tekma pauze.
SLOBODA NAVIJAČIMA
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma dobro Nevil nije rekao nista novo sto mi sa strane sto ne navijamo za Arsenal ne vidimo i vec nismo vise puta naveli..potreban vam je napadac koji moze odigrati i na krilu (Suarez) te defanzivna sirina. I dalje tvrdim da Venger sebi nije smio dopustiti da izgubi L.Gustava
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
ali dobio je boljeg flaminija. u trenutku kad ga je potpisao bilo je je vjerovatno pljuvanja i rizik, no sad je def. dobio boljeg igraca od gustava, koji je katastrofalan inace trenutnoultrasstyle_tz je napisao/la:ma dobro Nevil nije rekao nista novo sto mi sa strane sto ne navijamo za Arsenal ne vidimo i vec nismo vise puta naveli..potreban vam je napadac koji moze odigrati i na krilu (Suarez) te defanzivna sirina. I dalje tvrdim da Venger sebi nije smio dopustiti da izgubi L.Gustava
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.