Evolution87 je napisao/la:04.10.2009 - 04.10.2013. ISTINA ZA VEDRANA!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Istina za Vedrana

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
- Burberry46
- Kontakt:
Burberry46 je napisao/la:Istina za Vedrana! Ubica iza resetaka!

04.10.2009. - 04.10.2013.
Istina za Vedrana !
SN96 BIHAĆ
- MaiBlajdri
- Kontakt:
Tesko da taj slucaj ima veze sa fasizmom, tamo je to bilo obrambeno, a fasisti napadaju, tesko ti mozes razumijeti, gubis se u krizi identiteta.bordo_Sarajevo je napisao/la:Istina za Vedrana![]()
![]()
...jako mi je žal, s tebe nigdar orginal...
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Svi ste vi istiMaiBlajdri je napisao/la:Tesko da taj slucaj ima veze sa fasizmom, tamo je to bilo obrambeno, a fasisti napadaju, tesko ti mozes razumijeti, gubis se u krizi identiteta.bordo_Sarajevo je napisao/la:Istina za Vedrana![]()
![]()

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
- MaiBlajdri
- Kontakt:
Ko mi, nemam ja nis' sa tim, al' to je logicno, Horde Zla se deklariraju kao huligani u masi, a u masi se glava gubi, to ti kao 1+1.Hordas Doboj je napisao/la:Svi ste vi istiMaiBlajdri je napisao/la:Tesko da taj slucaj ima veze sa fasizmom, tamo je to bilo obrambeno, a fasisti napadaju, tesko ti mozes razumijeti, gubis se u krizi identiteta.bordo_Sarajevo je napisao/la:Istina za Vedrana![]()
![]()
![]()
Mani nas se te prohrvatske priče i prošetaj se ulicom Jure Francetića.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MaiBlajdri
- Kontakt:
Ne, uopce nije HR prica, to ti je cinjenica, putuj po zapadu kao huligan, pa bus videl. Smece, skovac, tako te glediju, a vi to jeste, sami kazete da ste huligani, a to ima cijenu.High je napisao/la:Mani nas se te prohrvatske priče.
Zadnja izmjena: MaiBlajdri, dana/u 04 okt 2013, 13:44, ukupno mijenjano 1 put.
- champions1921
Ako je bilo odbrambeno gdje je onda kloc koji je to uradio?? Zasto je pusten iz pritvora i zasto bjezi od pravde.. Ocigledno je da si subjektivan ali, bar iz neke kurtoazije, nisi trebao napisati nista.. To bi ti bilo pametnije..
BUDI ŽELJO !!!
- MaiBlajdri
- Kontakt:
Ne, samo sam se na grafit osvrnul, sto svastika ima sa smrti momka, toliko koliko su zadojeni gluposcu.?champions1921 je napisao/la:Ako je bilo odbrambeno gdje je onda kloc koji je to uradio?? Zasto je pusten iz pritvora i zasto bjezi od pravde.. Ocigledno je da si subjektivan ali, bar iz neke kurtoazije, nisi trebao napisati nista.. To bi ti bilo pametnije..
Ma šta on zna. Očigledno da su mu isprali mozak metodom katolicentričnosti. Sjaši s teme, molim te, izabrao si pogrešan dan kad ćeš pisati o tome.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MaiBlajdri
- Kontakt:
Isprali mozak, zamisli ko je ovdje ispranog mozga, pa gdje ti zivis, tamo gdje hoces ili tamo gdje moras .?High je napisao/la:Ma šta on zna. Očigledno da su mu isprali mozak metodom katolicentričnosti. Sjaši s teme, molim te, izabrao si pogrešan dan kad ćeš pisati o tome.
-
- Kontakt:
daj odstranite ovog kloca sto je danas došao da piše kakve su hz i pričati zbog cega je momak ubijen,sramota ba.SJEVER PAMTITE PULJICU VEDRANE
MI SMO HORDE ZLA SA SJEVERA !!!
- champions1921
A tebe toliko pogodilo sto su ti "svastiku" pomenuli pa si se morao obratiti povodom togaMaiBlajdri je napisao/la:Ne, samo sam se na grafit osvrnul, sto svastika ima sa smrti momka, toliko koliko su zadojeni gluposcu.?champions1921 je napisao/la:Ako je bilo odbrambeno gdje je onda kloc koji je to uradio?? Zasto je pusten iz pritvora i zasto bjezi od pravde.. Ocigledno je da si subjektivan ali, bar iz neke kurtoazije, nisi trebao napisati nista.. To bi ti bilo pametnije..

BUDI ŽELJO !!!
- MaiBlajdri
- Kontakt:
Tesko da ce ona biti kriva, al' huliganska grupa ga je povukla, definitivno, pa nisam na jednoj tekmi bio. Uzimas rizik i to je to, jesi ili nisi, ako jesi.
Rekoh ti - pogrešan si dan izabrao kad ćeš talambasati o ovome. Na ovom forumu sam od 2008. godine i većina me pamti kao forumaša kojeg žustrije rasprave ne interesiraju, ali sam na ovaj datum uvijek alergičan i uvijek ću odgovoriti nekome kad počne pisati gluposti o onome što se desilo tamo. Nabijem vas na neku stvar, isprani mozgovi.MaiBlajdri je napisao/la:Isprali mozak, zamisli ko je ovdje ispranog mozga, pa gdje ti zivis, tamo gdje hoces ili tamo gdje moras .?High je napisao/la:Ma šta on zna. Očigledno da su mu isprali mozak metodom katolicentričnosti. Sjaši s teme, molim te, izabrao si pogrešan dan kad ćeš pisati o tome.
Pun mi je ***** vas što solite pamet na svakom **** forumu i prodajete priču da ste vi, tobože, civiliziran narod i da žalite smrt našeg Vedrana, a čitav stadion (na odvratan način) proziva ubijenog momka kad god igramo tamo.
Pseudopacifisti.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Dadox, johntravolta123, Napapijri i 45 gostiju.