Kupis, ako se ne plasiramo vrate ti pare i to je to. A mozda Argentina ima i neku rezervnu opciju.JoeCelt je napisao/la:Karte za tekmu sa Argentinom ce biti u prodaji vec od 08.10 a nismo se jos ni kvalifikovali?!![]()
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 4#p2828014" onclick="window.open(this.href);return false;
BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Lako je za te karte ali avionske i hotelske nemozes tek tako otkazati (uzmu ti par stoja ako otkazes)!Cartman je napisao/la:Kupis, ako se ne plasiramo vrate ti pare i to je to. A mozda Argentina ima i neku rezervnu opciju.JoeCelt je napisao/la:Karte za tekmu sa Argentinom ce biti u prodaji vec od 08.10 a nismo se jos ni kvalifikovali?!![]()
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 4#p2828014" onclick="window.open(this.href);return false;

Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Pa od 08,10,dakle pricekajte do 15 
Ja i ne mislim na tu uzakmicu,ajmo mi ove dvije naredne apsolvirat,bit ce vremena cijeli.mjesec za Arg.
Nesto imam strah ,a brate dragi falit ce mi Portugal u novembru

Ja i ne mislim na tu uzakmicu,ajmo mi ove dvije naredne apsolvirat,bit ce vremena cijeli.mjesec za Arg.
Nesto imam strah ,a brate dragi falit ce mi Portugal u novembru

Posto sam ja zakuho temu oko oblika stadiona, samo da kazem da je to taj "defektni" oblik stadiona na koji sam misliosagitarius je napisao/la:http://cdn.missourinet.com/wp-content/u ... ccer-6.jpg
Eto kak izgleda kada se napravi teren za fudbal

Ako mislis na ovaj "lijevi" dio terena gdje ova trava da kazem da si me razocaro. Zar nije ljepse sjesti na ovu tribinu na kojoj ima natpis "BigMac", nekako mi fina udaljenost, daje ambijent KosevaMrShadow je napisao/la:upravo, s tim da na ovaj dio gdje ima viska trave stave jos i male umjetne tribine da se to popuni

Raspored i satnice utakmica do kraja kvalifikacija
http://hr.soccerfame.com/l_main/world-c ... pe-group-g" onclick="window.open(this.href);return false;
http://hr.soccerfame.com/l_main/world-c ... pe-group-g" onclick="window.open(this.href);return false;
JEL IMAAA NEEKOOO KARAATAA ZA ZEENICUUU???
Ima.NKJ je napisao/la:JEL IMAAA NEEKOOO KARAATAA ZA ZEENICUUU???
[youtube][/youtube]
Idemo do brazila uz krmka!!!

Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
too krmee brate hahahahaha... cijela bascarsija i dijaspora...TO KRKANE
- legenda reala
- Kontakt:
Haj lijepo je kad i Goran iz Banja Luke se raduje plasmanu BIH u Brazil 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
jebote isto kao da pjeva Marko Perkovic Thompson a ne Goran (DJ Krmak)Raul7 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Necete (Grci) u De Janeiro dok smo zivi mi. 

- legenda reala
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Necete (Grci) u De Janeiro dok smo zivi mi.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Goran nije nikad ni krio da je Bosanac ili kako bi opjevao Eros Bosanceroslegenda reala je napisao/la:Haj lijepo je kad i Goran iz Banja Luke se raduje plasmanu BIH u Brazil

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- legenda reala
- Kontakt:
ma znam ba hare, on je i govorio uvijek da je čistokrvni Bosanacharishp je napisao/la:Goran nije nikad ni krio da je Bosanac ili kako bi opjevao Eros Bosanceroslegenda reala je napisao/la:Haj lijepo je kad i Goran iz Banja Luke se raduje plasmanu BIH u Brazil
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
sta je ovo, thompson yebote

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Cujte Grcki dobrovoljci, bando helenci, stici ce vas nasa ruka i u Atini.legenda reala je napisao/la:Cartman je napisao/la:Necete (Grci) u De Janeiro dok smo zivi mi.![]()
![]()

Mogao sam citavu pjesmu prepisat.

svaka cast krmak, mnogo bolje nego osman hadzic
Nezvuci mi ovo bas kao DJ Krmak, al hajd.
sto mi se nesvidja, ''pjeva cijela Bascarsija i cijla Dijaspora''. Znaci smo oni vole BiH? Jel mozda htjeo reci, da je to sto je ostalo od Bosne?
sto mi se nesvidja, ''pjeva cijela Bascarsija i cijla Dijaspora''. Znaci smo oni vole BiH? Jel mozda htjeo reci, da je to sto je ostalo od Bosne?
Tebi stvarno stalo šta se govori u ovom ''umjetničkom djelu''?Vekii je napisao/la:Nezvuci mi ovo bas kao DJ Krmak, al hajd.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.