Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Jesi dosadan Tarik vise s tim veci ili manji bosanac.. Sto moras uvjek biti tako negativan?Adinjo je napisao/la:To ti Asmir sapnuo na uho,jel??Tarik14 je napisao/la:Tacna je cinjenica da je Keno veci bosanac od Begovica. Begovic je sjedio na dvije stolice i kad je vidio da mu BIH bolje lezi, on je nju odabrao. Tuzno ali tacno!![]()
Isto kao i ti, sjedis na dvije stolice i kad skontas bolje navijat za Bosnu ... ali iz Kanade!Tarik14 je napisao/la:Tacna je cinjenica da je Keno veci bosanac od Begovica. Begovic je sjedio na dvije stolice i kad je vidio da mu BIH bolje lezi, on je nju odabrao. Tuzno ali tacno!
Nemora mi nista sapnuti, ovo je realnost!Adinjo je napisao/la:To ti Asmir sapnuo na uho,jel??Tarik14 je napisao/la:Tacna je cinjenica da je Keno veci bosanac od Begovica. Begovic je sjedio na dvije stolice i kad je vidio da mu BIH bolje lezi, on je nju odabrao. Tuzno ali tacno!![]()
Pa zato ti i kazem da me ne poredis sa nekim tamo jer moj post je realan dosta i ne pljujem po nikome,,, a da ti kazem za mene ce Asmir biti pravi bosanac kad malo vremena prode i u repki se pokaze i obraduje i mene i cijelu bosnu svojim obranama,, a do tada ce biti nas golman koji solidno brani u engleskoj i ja mu drzim palceve da bude sto bolji!!!!!!!Adinjo je napisao/la:@VRABAC. Svako ima pravo da iznese misljenje. A to za istinu, ja neznam.
Uvrijedilo me to sto se taj Asmir ne gleda kao bosanac, nego tamo neki anamom. Pljuje se po njemu, ali i sam znas kako je ovdje prihvacen od vecine. Sta mislis da covjek zna pola stvari sta neki imbecili pisu o njemu? Eto kreni od sebe, kakva bi tebi reakcija bila, sve ce ti biti jasno!!! Pozz..
Nisu upravu! Ja sam, za razliku od Begovica, uvijek bio uz BIH. Uvijek sam govorio da je BIH moja domovina i nisam nikad bjezao od nje. Sta ima veze ako zivim u Kanadi a navijam za Bosnu i Hercegovinu? Svakako 80% bh. navijaca dolaze iz dijaspore.Genghis je napisao/la:Isto kao i ti, sjedis na dvije stolice i kad skontas bolje navijat za Bosnu ... ali iz Kanade!Tarik14 je napisao/la:Tacna je cinjenica da je Keno veci bosanac od Begovica. Begovic je sjedio na dvije stolice i kad je vidio da mu BIH bolje lezi, on je nju odabrao. Tuzno ali tacno!
vrebac86 je napisao/la:Pa zato ti i kazem da me ne poredis sa nekim tamo jer moj post je realan dosta i ne pljujem po nikome,,, a da ti kazem za mene ce Asmir biti pravi bosanac kad malo vremena prode i u repki se pokaze i obraduje i mene i cijelu bosnu svojim obranama,, a do tada ce biti nas golman koji solidno brani u engleskoj i ja mu drzim palceve da bude sto bolji!!!!!!!Adinjo je napisao/la:@VRABAC. Svako ima pravo da iznese misljenje. A to za istinu, ja neznam.
Uvrijedilo me to sto se taj Asmir ne gleda kao bosanac, nego tamo neki anamom. Pljuje se po njemu, ali i sam znas kako je ovdje prihvacen od vecine. Sta mislis da covjek zna pola stvari sta neki imbecili pisu o njemu? Eto kreni od sebe, kakva bi tebi reakcija bila, sve ce ti biti jasno!!! Pozz..
jbg stari 100 na sat je 100 na satemiros je napisao/la:Hoce to kada svaka ide u tebe.
Moze Misko zavezanih ociju i u rikvercJohnyx95 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Pa ajd, ne moras bjezati od nje ... nego ziv bio vrati se u nju, ili mozda situacija nije najpovoljnija, ljepse ono u Kanadi, u to ne sumnjam ... pa mozda nekad kad se sve sredi i ovdje vratis se na gotovoTarik14 je napisao/la:Nisu upravu! Ja sam, za razliku od Begovica, uvijek bio uz BIH. Uvijek sam govorio da je BIH moja domovina i nisam nikad bjezao od nje. Sta ima veze ako zivim u Kanadi a navijam za Bosnu i Hercegovinu? Svakako 80% bh. navijaca dolaze iz dijaspore.Genghis je napisao/la:Isto kao i ti, sjedis na dvije stolice i kad skontas bolje navijat za Bosnu ... ali iz Kanade!Tarik14 je napisao/la:Tacna je cinjenica da je Keno veci bosanac od Begovica. Begovic je sjedio na dvije stolice i kad je vidio da mu BIH bolje lezi, on je nju odabrao. Tuzno ali tacno!
GunnerS je napisao/la:Pravo svakog od nas je život gdje hoče, niko od nas ne voli ovu državu isto. I ne treba se po tome gledat koliko je neko domoljub, ili koliko nije. Njegovo je pravo što živi u Kanadi a ne u BiH-a... On može živi u tađekistanu a volit BiH-a i navijat za nju... Isto kao i ti za Manchester, živiš u BiH-a a navijaš za klub koji je u Engleskoj![]()
Vela havle , ja navijam za Manchester ? Cak mi je i Arsenal drazi od Manchestera, ja ne navijam ni za jedan klub, osim Valencije, i ni za njom ne ludim, nego sam njen simpatizer i najdrazi mi je klub od kako znam za sebe.GunnerS je napisao/la:Pravo svakog od nas je život gdje hoče, niko od nas ne voli ovu državu isto. I ne treba se po tome gledat koliko je neko domoljub, ili koliko nije. Njegovo je pravo što živi u Kanadi a ne u BiH-a... On može živi u tađekistanu a volit BiH-a i navijat za nju... Isto kao i ti za Manchester, živiš u BiH-a a navijaš za klub koji je u Engleskoj![]()
Pa neces mu djecu radjati, lik ce samo stajati na golu...DeepPurple je napisao/la:tarik je u pravu.
nebitno gdje se on trenutno nalazi.
svako ima pravo na svoje misljenje bez obzira gdje se nalazio.
dok se begovic sprdao i vikao da uopste ne poznaje bosanski i sedam dana prije odluke na radiju kanadskom izjavio da je on kanadzanin i da fakticki sa bih nema nista osim sto se rodio.
u redu je begovicev kvalitet ali da je djubre i hinja i to stoji.
tako da ponekad se nije lose sjetiti s kim covjek ima posla.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic i 16 gostiju.