Šef vraća igrače tamo gdje pripadaju

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Rolex312 je napisao/la:
mozda je gledo richardsaAggerYNWA je napisao/la:
Doktor za ovog Alberta što smo ga doveliTorres_9 je napisao/la:sad je ima sad je neJma
Psihološki, uvijek se cijeni više igrač koji je kupljen od igrača koji dolazi iz mlađih kategorija što je pogrešno.moj uzor-S.G je napisao/la:Ma Suso je genijalac, samo se prosle sezone nije pokazao jer je igrao na poziciji krila sto nije njegova primarna pozicija. Sledece godine, njegov povratak i racunam kao najvece pojacanje.
trener uvijek uvijek hoce da opravda sredstva koja je potrosio na dovođenje igraca. nazalost alberta je doveo brendan i dok je on trener uvijek ce gurati njega ispred suse il kako se vec suso kaze u drugim padezimaCarlo je napisao/la:Psihološki, uvijek se cijeni više igrač koji je kupljen od igrača koji dolazi iz mlađih kategorija što je pogrešno.moj uzor-S.G je napisao/la:Ma Suso je genijalac, samo se prosle sezone nije pokazao jer je igrao na poziciji krila sto nije njegova primarna pozicija. Sledece godine, njegov povratak i racunam kao najvece pojacanje.
Steta sto ce on i Brendan negdje otprilike u isto vrijeme zavrsiti karijeru ako ih zdravlje posluzi , tako da nece biti u mogucnostiBeyKopites je napisao/la:Uvijek legendo, kad god hoćeš![]()
http://sulia.com/channel/liverpool-fc/f ... 3633387f1/
Razumljivo, ali šta je, tu jefera je napisao/la:trener uvijek uvijek hoce da opravda sredstva koja je potrosio na dovođenje igraca. nazalost alberta je doveo brendan i dok je on trener uvijek ce gurati njega ispred suse il kako se vec suso kaze u drugim padezimaCarlo je napisao/la:Psihološki, uvijek se cijeni više igrač koji je kupljen od igrača koji dolazi iz mlađih kategorija što je pogrešno.moj uzor-S.G je napisao/la:Ma Suso je genijalac, samo se prosle sezone nije pokazao jer je igrao na poziciji krila sto nije njegova primarna pozicija. Sledece godine, njegov povratak i racunam kao najvece pojacanje.
al hajd opet ne gura ih bas slijepo, realno nije se ni alberto naigrao. po meni je do sad najmanje aspas pokazao, ako izuzmemo allena i borinija koji su proslosezonski promasaji.Carlo je napisao/la:Razumljivo, ali šta je, tu jefera je napisao/la:trener uvijek uvijek hoce da opravda sredstva koja je potrosio na dovođenje igraca. nazalost alberta je doveo brendan i dok je on trener uvijek ce gurati njega ispred suse il kako se vec suso kaze u drugim padezimaCarlo je napisao/la: Psihološki, uvijek se cijeni više igrač koji je kupljen od igrača koji dolazi iz mlađih kategorija što je pogrešno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.