NK Zvijezda Gradačac

bordobijeli
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la bordobijeli » 03 okt 2013, 15:16

sta je ovo ne dopuštate nam da dodjemo :o

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 03 okt 2013, 15:31

bordobijeli je napisao/la:sta je ovo ne dopuštate nam da dodjemo :o
Zahebancija.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 03 okt 2013, 15:58

rasta1922 je napisao/la:Ja vidio R.N. u carsiji.

Neznam, kako moze biti dosadan neko kao ti. Pisi nešto normalno o Zvijezdi, bolje da si se oglasio zasto ste ljudima poslali dopis da nemozete primiti gostujuce navijače. Nego sto izvaljujes gluposti o GOSPODINU NINKOVICU to je najveći trener koji je vodio Zvijezdu. Doro igra sličnu igru kao i on i ne boji se napasti mislim da nam sada i netreba neki novi trener. A što se tiče subote, kakav je to derbi bez navijača Sarajevo je uvjek bio lijep plijen za domaće gledaoce, a tako i za okolne gradove! Horde i RD07 posebno su davali svoje čari tom istom. RD 07 je poznato od ranije da nece biti u subotu sada ste zabranili i gostujucim navijačima! Mislim da je to stvarno sramota, mozete dovesti Specijalnu jedinicu da čuva vaše guze, a kad treba da red prave nemozete obezbjediti... SRAMOTA POTEZ ZA OSUDU....

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 03 okt 2013, 16:01

Vratite se u drugu ligu.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 03 okt 2013, 16:10

pa neeće ljudi da riskiraju da im devastirate stadion :)
njihovo potpuno pravo :!:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 03 okt 2013, 16:36

ne vjerujem da ova odluka koja je jednostrana moze da prodje. to mora savez da odobri i komisije. znam jer pred proslogodinju utakmicu borca i zeljeznicara pokusala se uraditi slicna stvar zbog "istorije" koja se veze za utakmice ova 2 kluba u bl. navijaci zeljeznicara su dosli, a borac kao domacin je i u toj, kao i u svakoj drugoj utakmici obavezan da osigura sigurnost prisutnih na utakmici.
iz tog razloga nisam siguran da ce se ovo ostvariti, mada, sve je moguce.

AdiRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la AdiRajvosa » 03 okt 2013, 17:38

Kevin je napisao/la:
Zabrana za gostujuce navijace ne postoji!!!

O kakvom ti pravu govoris? Kako mogu organizovati utakmicu ako nemaju novca, kako sami kazu, da plate policiji da bude na obezbjedjenju??

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 03 okt 2013, 19:01

Eto pa vi se se zajeb.jte vidite da ljudi iz uprave prate forum :lol: :lol: :lol: :lol:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 03 okt 2013, 19:07

sta reci ako nasi misli da ce izbjeci probleme zabranom dolaska hordi mislim da se varaju.ljudi ce docui u velikom broju platiti karte i navijati sa istocne tribine.i mislim da su vece sanse za nerede ako se to desi.nasi znaju da ce ovim potezom nasim navijacima za sva vermena biti zatvorena vrata koseva naravno na navijace mislim ,mozda im je to i cilj.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 03 okt 2013, 19:09

AdiRajvosa je napisao/la:
Kevin je napisao/la:
Zabrana za gostujuce navijace ne postoji!!!

O kakvom ti pravu govoris? Kako mogu organizovati utakmicu ako nemaju novca, kako sami kazu, da plate policiji da bude na obezbjedjenju??
Pa kad mogu domacim navijacima zasto ne bi mogli i gostujucim.

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 03 okt 2013, 19:12

:shock: :?
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 03 okt 2013, 19:14

astra1922 je napisao/la:sta reci ako nasi misli da ce izbjeci probleme zabranom dolaska hordi mislim da se varaju.ljudi ce docui u velikom broju platiti karte i navijati sa istocne tribine.i mislim da su vece sanse za nerede ako se to desi.nasi znaju da ce ovim potezom nasim navijacima za sva vermena biti zatvorena vrata koseva naravno na navijace mislim ,mozda im je to i cilj.
Pretjeruju, Horde nikad nisu pravile probleme kod nas.

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 03 okt 2013, 20:27

Kapetan je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:sta reci ako nasi misli da ce izbjeci probleme zabranom dolaska hordi mislim da se varaju.ljudi ce docui u velikom broju platiti karte i navijati sa istocne tribine.i mislim da su vece sanse za nerede ako se to desi.nasi znaju da ce ovim potezom nasim navijacima za sva vermena biti zatvorena vrata koseva naravno na navijace mislim ,mozda im je to i cilj.
a sada bas bi mogli napravit probleme...i to sa pravom
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

OdStruke
Kontakt:

Post Postao/la OdStruke » 03 okt 2013, 20:34

Kad su to Horde pravile probleme kod vas?

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 03 okt 2013, 20:37

elf1 je napisao/la:
Kapetan je napisao/la:
a sada bas bi mogli napravit probleme...i to sa pravom
kako ce napraviti probleme kada nece niti uci na stadion.Da bi gostujuci navijacka grupa organizovano usla na stadion mora dobiti zaseban dio tribine.Kako je nas klub otkazao "kavez" to drugim rijecima znaci da HZ nece moci organizovano uci ni na stadion.Mogu uci samo kao pojedinci i to rastrkani po tribinama, a nikako kao organizovna navijacka skupina.

mirzard
Kontakt:

Post Postao/la mirzard » 03 okt 2013, 20:38

cista glupost ne mogu nikom zabranit da dodje na utakmicu ali ovim je poruka jasna nama na stadionu ne trebaju navijaci jos samo da zabrane i ovim košpičarima i tjt misija je uspijela. poserem se ja na ovu nasu upravu komplet
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 03 okt 2013, 20:40

tako je bilo i kad je zabrana bila , pa smo u Vrapcice otisli bez obiljeza , na njihovu tribinu sjednes i kad krene tekma tebi niko ne moze zabraniti da navijas, dereš itd ... Platis kartu regularno i cao

A ova potez samo moze kontra-efekat donjet al eto

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 03 okt 2013, 20:55

Iako sam uvijek sa nestrpljenjem ocekivao utakmice sa Sarajevom radi atmosfere koju naprave Horde zla koje navijaju svih 90 minuta,kao i nasi RD sa druge strane ovog puta bi moglo sve to da izostane.Mene licno kao navijaca Zvijezde i casiskog covjeka zabrinjavaju ove tenzije na relaciji navijaci RD uprava kluba,nece to na dobro izac.Nebi sad ulazio u razloge nemogucnosti garantovanja sigurnosti gostujucim navijacima kao sto se navodi.To se sad moze tumaciti na vise nacina,a jedan je i nemogucnost organizovanja utakmice.

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 03 okt 2013, 21:04

Gore je ovako, ljudi ce uci bez obiljezlja njih 100 okupit ce se krenuce navijati, kao što je bio slučaj na prijateljskoj protiv lukavca kad su crnogorcu počeli psovati onda smo skočili sa zapadne tribine i onda su sjeli lukavčani jer ih nije bilo dovoljno a da ih je bio kao recimo broj kao što hordi bude preko 100 bilo bih svega. To je gore samo primjer šta se moze odigrati, dobro znamo da je naša zapadna tribina prgava po jeziku, a u svakoj se grupi nadje budala. Tako da je ovo loš potez moze samo imati kontra efekat da bude problema na utakmici. Ponavljam dobri su odnosi bili do sada HORDE - RD 07 kao i SARAJEVO - ZVIJEZDA nadamo se da se nece narušiti radi ove odluke ovog upravnog odbora koji nas iznenadjuje svojim odlukama u zadnje vrijeme. Al hajde da vidimo dokle više.

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 03 okt 2013, 21:07

zmajevac je napisao/la:Iako sam uvijek sa nestrpljenjem ocekivao utakmice sa Sarajevom radi atmosfere koju naprave Horde zla koje navijaju svih 90 minuta,kao i nasi RD sa druge strane ovog puta bi moglo sve to da izostane.Mene licno kao navijaca Zvijezde i casiskog covjeka zabrinjavaju ove tenzije na relaciji navijaci RD uprava kluba,nece to na dobro izac.Nebi sad ulazio u razloge nemogucnosti garantovanja sigurnosti gostujucim navijacima kao sto se navodi.To se sad moze tumaciti na vise nacina,a jedan je i nemogucnost organizovanja utakmice.
uprava nikad nije imala problema sa hordama jbt cak ljudi prije tekme setaju normalno kroz carsiju sa salovima sarajeva...
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.