Samo me zanimalo tacno koje vjezbe radis i kojim redoslijedom, posto si iskusniji.
Teretana
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
Re: Teretana
Ma nisam bas pocetnik, a imam i raspored.
Samo me zanimalo tacno koje vjezbe radis i kojim redoslijedom, posto si iskusniji.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ideš par godina a sve sa prekidom jer si čovjek koji dođe do cilja a nikad ga ne pređe.
Kombinuješ vježbe uvijek. Jednu sedmicu radiš to što sada radiš. Kasnije recimo umjesto treće i četvrte vježbe ubaciš nešto drugo jer sve vježbe ne pogađaju isto.
Kombinuješ vježbe uvijek. Jednu sedmicu radiš to što sada radiš. Kasnije recimo umjesto treće i četvrte vježbe ubaciš nešto drugo jer sve vježbe ne pogađaju isto.
Pricate o vjezbama, a niko da kaze kakve vjezbe ?:D
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Prsa:
http://www.bodybuilding.com/exercises/f ... scle/chest
Birajte. Ravni benč je a must.
Imate tu i za leđa, noge, ramena itd.
http://www.bodybuilding.com/exercises/f ... scle/chest
Birajte. Ravni benč je a must.
Imate tu i za leđa, noge, ramena itd.
Ljudi sada masovno kupuju novi protein, 99KM 2.3kg, a 5kg mislim da je 170KM
Čisto sumnjam da ću više koristiti suplemente, ionako idem rekreativno.

- Evolution87
- Kontakt:

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Eh krecem sad u oktobru u teretanu, isao sam nekad davno al sve to slabo, nije po nekom planu a sad se stvarno zelim zaletiti i pravo "rukati".
Dal ima igdje ikakav plan sta raditi koji dan i kakve vjezbe da ja to naucim
Pa da imam nekakav plan, il ako nekome nije mrsko da napise ko se vec bavi time duze. Hajd nece biti dzaba osevapit ce te se makar 
Dal ima igdje ikakav plan sta raditi koji dan i kakve vjezbe da ja to naucim
http://teretana.ba/trening" onclick="window.open(this.href);return false;soxx je napisao/la:Eh krecem sad u oktobru u teretanu, isao sam nekad davno al sve to slabo, nije po nekom planu a sad se stvarno zelim zaletiti i pravo "rukati".
Dal ima igdje ikakav plan sta raditi koji dan i kakve vjezbe da ja to naucimPa da imam nekakav plan, il ako nekome nije mrsko da napise ko se vec bavi time duze. Hajd nece biti dzaba osevapit ce te se makar
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pozz,zanima me gdje ima teretana u Travniku,novi sam u gradu pa ga ne poznajem bas najbolje.Nasao sam na netu da ima na izlazu iz Travnika "Tron",ali mjescna clanarina 100km,mislim nidje veze.
Jesi to odlucio da bez rada dodjes do diplome?jocker92 je napisao/la:Pozz,zanima me gdje ima teretana u Travniku,novi sam u gradu pa ga ne poznajem bas najbolje.Nasao sam na netu da ima na izlazu iz Travnika "Tron",ali mjescna clanarina 100km,mislim nidje veze.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Da ne daju 900g wheya gratis uz tu članarinujocker92 je napisao/la:Pozz,zanima me gdje ima teretana u Travniku,novi sam u gradu pa ga ne poznajem bas najbolje.Nasao sam na netu da ima na izlazu iz Travnika "Tron",ali mjescna clanarina 100km,mislim nidje veze.
100% sportski i krajnje opušten potpis
50 KM je u Tronu, mozes ici termina koliko hoces, ali izdvojena je iz grada..jocker92 je napisao/la:Pozz,zanima me gdje ima teretana u Travniku,novi sam u gradu pa ga ne poznajem bas najbolje.Nasao sam na netu da ima na izlazu iz Travnika "Tron",ali mjescna clanarina 100km,mislim nidje veze.
Potrazi Bradu (to mu je nadimak
Druga opcija ti je preko puta Sarene dzamije, predjes preko mosta i tu je negdje s prva.
Bila je jedna u Osnovnoj skoli, nezz radi li sad.
Aha,pa nije problem sto je izvan grada,imam auto.A na fb mi odg. da je clanarina 100 km.Thorin je napisao/la:50 KM je u Tronu, mozes ici termina koliko hoces, ali izdvojena je iz grada..jocker92 je napisao/la:Pozz,zanima me gdje ima teretana u Travniku,novi sam u gradu pa ga ne poznajem bas najbolje.Nasao sam na netu da ima na izlazu iz Travnika "Tron",ali mjescna clanarina 100km,mislim nidje veze.
Potrazi Bradu (to mu je nadimak), pitaj za njegovu teretanu.. Ona je u Zvijezdama (mislim da se tako zovu zgrade).. Uglavnom covjek vodi teretanu dugo godina, ja sam isao tamo vise od 2 godine, nista ne radis napamet. On je tu i diktira ti sta da radis.
Druga opcija ti je preko puta Sarene dzamije, predjes preko mosta i tu je negdje s prva.![]()
100KMjocker92 je napisao/la:Aha,pa nije problem sto je izvan grada,imam auto.A na fb mi odg. da je clanarina 100 km.Thorin je napisao/la:50 KM je u Tronu, mozes ici termina koliko hoces, ali izdvojena je iz grada..jocker92 je napisao/la:Pozz,zanima me gdje ima teretana u Travniku,novi sam u gradu pa ga ne poznajem bas najbolje.Nasao sam na netu da ima na izlazu iz Travnika "Tron",ali mjescna clanarina 100km,mislim nidje veze.
Potrazi Bradu (to mu je nadimak), pitaj za njegovu teretanu.. Ona je u Zvijezdama (mislim da se tako zovu zgrade).. Uglavnom covjek vodi teretanu dugo godina, ja sam isao tamo vise od 2 godine, nista ne radis napamet. On je tu i diktira ti sta da radis.
Druga opcija ti je preko puta Sarene dzamije, predjes preko mosta i tu je negdje s prva.![]()
Jaran mi ide gore i kaze da je 50 KM.. sad nezz ni ja... otidji i pitaj ha ya
Ja idem u FIS. 100 KM za 3 mjeseca.. Extra teretana sa svim uslovima..
Aha,platim i dobijem diplomu,kasnije platim i dobijem posao,pa onda nekog potplatim da radi umjesto mene,imam loveGreivis je napisao/la:Jesi to odlucio da bez rada dodjes do diplome?jocker92 je napisao/la:Pozz,zanima me gdje ima teretana u Travniku,novi sam u gradu pa ga ne poznajem bas najbolje.Nasao sam na netu da ima na izlazu iz Travnika "Tron",ali mjescna clanarina 100km,mislim nidje veze.
@Thorin
Hvala u svakom slucaju,idem sutra pitati
@RiNo
Ja cuo samo sjedes na spravu ona sama radi,ne patis se nikako
jocker92 je napisao/la:Pozz,zanima me gdje ima teretana u Travniku,novi sam u gradu pa ga ne poznajem bas najbolje.Nasao sam na netu da ima na izlazu iz Travnika "Tron",ali mjescna clanarina 100km,mislim nidje veze.
Ima mislim na Kalibunaru gdje su nekad bili amerikanci smjesteni, prije kruznog toka i kasarne na 40 metara lijevo. Sasvim pristojna teretana...
SI AMO CONte!!!
Kako bi vi sebi napravili raspored za 7 dana ?!
mislim , vjeciti sam rekovalescent i isao sam po 3x sedmicno
a sada sam uplatio puni mjesec
vecina kaze 3 dana , pa 1 odmora ..
mislim , vjeciti sam rekovalescent i isao sam po 3x sedmicno
a sada sam uplatio puni mjesec
vecina kaze 3 dana , pa 1 odmora ..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.