FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

simon
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la simon » 02 okt 2013, 14:08

tomos je napisao/la:Nije vaš stadion bolan kako vi možete stavljati bordo slova čudi me da se ostali timovi iz sarajeva ne pobune pa ne možete vi raditi šta hoćete i ostali timovi imaju pravo na taj stadion ko i vi nije vam to čačevina.
Pito sam tarika hodžića baš i o vama mišljenje kaže ova dešavanja kod vas neda im bog sve su na tuđoj muci i nesreći stekli i postali i neda bog njima ništa.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ubio si me :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S Žalbu Sarajeva Apelaciona komisija NSBiH razmatra u petak.
Daj boze da bude nesto od ovoga.
Ti si opet šampion !

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 02 okt 2013, 14:11

simon je napisao/la:
tomos je napisao/la:Nije vaš stadion bolan kako vi možete stavljati bordo slova čudi me da se ostali timovi iz sarajeva ne pobune pa ne možete vi raditi šta hoćete i ostali timovi imaju pravo na taj stadion ko i vi nije vam to čačevina.
Pito sam tarika hodžića baš i o vama mišljenje kaže ova dešavanja kod vas neda im bog sve su na tuđoj muci i nesreći stekli i postali i neda bog njima ništa.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ubio si me :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

MALETIĆ BRANIMIR (PFS GRADIŠKA) - PREDSJEDNIK
ČOSIČKIĆ ENVER (NS TK) – PRVI POTPREDSJEDNIK
ŠKEGRO MIRKO (ŽNS ZH) – DRUGI POTPREDSJEDNIK
SORAJIĆ ZORAN (PFS TREBINJE) - ČLAN
HADŽIPAŠIĆ ADMIR (NS USK) - ČLAN
VIDOVIĆ ZDENKO (NS SBK/Ž)- ČLAN

Sa ovom komisijom tesko. :oops: Ko su ovi ljudi :?:Pa jel iko za njih cuo. :arrow:

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 02 okt 2013, 14:22

amypitar je napisao/la:
simon je napisao/la:

MALETIĆ BRANIMIR (PFS GRADIŠKA) - PREDSJEDNIK
ČOSIČKIĆ ENVER (NS TK) – PRVI POTPREDSJEDNIK
ŠKEGRO MIRKO (ŽNS ZH) – DRUGI POTPREDSJEDNIK
SORAJIĆ ZORAN (PFS TREBINJE) - ČLAN
HADŽIPAŠIĆ ADMIR (NS USK) - ČLAN
VIDOVIĆ ZDENKO (NS SBK/Ž)- ČLAN

Sa ovom komisijom tesko. :oops: Ko su ovi ljudi :?:Pa jel iko za njih cuo. :arrow:
Lopovi kao i svi ostali da je bilo i malo pravde ovo bi se odmah posteno rijesilo i prepisali bi se bodovi nama i dobili bi kaznu i gotovo al sada kada vidim ko nam je presudio :o
Ti si opet šampion !

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 02 okt 2013, 17:00

Hajro Kapetanovic je grdosija od covjeka i strasno kvalitetan covjek koji se nikad ne predaje.Siguran sam da ce ustrajati u svojoj borbi da dokaze da je FKS osteceno.

Hajro majstore svi smo uz tebe.
1946

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 02 okt 2013, 17:06

valjda bude nesta od ovoga, ali gledajuci ko je u komisiji... da Bog da :?

http://www.klix.ba/sport/nogomet/premin ... /131002116" onclick="window.open(this.href);return false;

RIP
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 02 okt 2013, 17:35

Zasto Travancic nije pozvan u repku U-21 ????'
Ti si opet šampion !

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 02 okt 2013, 17:36

simon je napisao/la:Zasto Travancic nije pozvan u repku U-21 ????'
Zbog svadje sa Jagodicem.
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 02 okt 2013, 20:20

TvBHT je napisao/la:
Sarajevo duzno sportu i rekreaciji bruku para, ne placate nista zivo. Mislim nije to bitno uopce, niti me zanima, ali procitah jucer neki napisa ovdje Sarajevo ucestvuje u popravkma kao vi dali pare? ma daj :D
Samo zahebi tu pricu, ostalo me ne zanima...
Pošto sam se osjećao prozvan, da ne ostanem dužan;
TvBHT je napisao/la: Sarajevo ucestvuje u popravkma kao vi dali pare? ma daj
U ovom tekstu http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/cekaju ... eaciju/795" onclick="window.open(this.href);return false;
stoji:
- "Klub je u saradnji sa svojim poslovnim partnerima u mogućnosti izvršiti adaptaciju svlačionica, a ukupna vrijednost je cca 14.000 KM. Time bi Klub stvorio bolje uslove za sve naše polaznike, stadion bi dobio još dvije uslovne prostorije, a ujedno bi ispunili i obavezu prema NS/FS BiH o ulaganju u infrastrukturu." - kazao je Dino Selimović, generalni direktor FK Sarajevo.

- "Sada čekamo da dobijemo odgovor od strane Centra za sport i rekreaciju, jer prema posljednjim informacijama toliki iznos mora odobriti Upravni odbor predmetne institucije. Ono što smo zatražili jeste da nam se to ulaganje prizna i kompenzira kroz dio duga koji FK Sarajevo ima prema J.U. Centar za sport i rekreaciju, tako da vjerujem da će članovi Upravnog odbora Centra za sport i rekreaciju prepoznati iskrene namjere Kluba da poboljša uvjete treniranja, ne samo za djecu FK Sarajevo, već i za sve druge." - zaključio je Selimović.

Tako da je ovaj projekat završen: http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/nove-s ... dince/1210" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako znaš čitati sve je jasno, ali ja ću ti objasniti. FK Sarajevo je sa partnerima izdvojilo 14 000 KM (tako se spominje u gornjem tekstu) i uložilo u obnovu svlačionica a J.U. Centar za sport i rekreaciju će nama taj iznos (koliko god da je) priznati kao da smo uplatili određeni iznos duga, koji je bezporebno napravljen.

I da, mi dali pare!!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 02 okt 2013, 20:40

Evolution87 je napisao/la:valjda bude nesta od ovoga, ali gledajuci ko je u komisiji... da Bog da :?

http://www.klix.ba/sport/nogomet/premin ... /131002116" onclick="window.open(this.href);return false;

RIP
RIP :(
Sarajevo ljubavi moja!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 02 okt 2013, 20:44

Pito sam tarika hodžića baš i o vama mišljenje kaže ova dešavanja kod vas neda im bog sve su na tuđoj muci i nesreći stekli i postali i neda bog njima ništa. :lol:
E baš ču pitati Tarika je li to rekao (smijem u vatru skočiti da nije) znam čovjeka lićno e vala svašta..........
Sarajevo ljubavi moja!

TvBHT
Kontakt:

Post Postao/la TvBHT » 02 okt 2013, 23:16

@hilmo Sta hoces ti sad meni da kazes, da vi imate para jer ste s nekim ulozili ( hej 14.000 KM :lol: ). Ako je tebi ulaganje u stadion od 40.000 mjesta to dovoljno, onda si ti gigant. ;)

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 02 okt 2013, 23:28

sekac je napisao/la:
Pito sam tarika hodžića baš i o vama mišljenje kaže ova dešavanja kod vas neda im bog sve su na tuđoj muci i nesreći stekli i postali i neda bog njima ništa. :lol:
E baš ču pitati Tarika je li to rekao (smijem u vatru skočiti da nije) znam čovjeka lićno e vala svašta..........
Ma nije garant, lik lupa gluposti, pa ako prođe, prođe, ne brukaj se džaba ;)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 03 okt 2013, 13:47

http://www.hordezla.ba/index.php/177-nasa-stvar
Naša stvar

Nije nam namjera da ovo obavještenje iskoristimo da se branimo od bilo kakvih otpužbi, jer smo sigurni, da svi koji su nas imali priliku upoznati, znaju da smo kroz 25. godina sa našim klubom dijelili dobre i loše stvari, uspone i padove, a nerijetko smo bili i jedina publika u trenucima kada su drugi dizali ruke od našeg voljenog Sarajeva.

Nismo se namjeravali oglašavati o slučaju "Borac", jer nakon utakmice protiv Leotara i “afere ARMIJA RBIH”, odlučili smo da se više nećemo obraćati ovim putem, ali za ovaj slučaj možemo napraviti iznimku, pri tome da ćemo se ograničiti na informacije koje mi smatramo za bitne i relevantne.

Na utakmici protiv Borca, par naših pripadnika je, samoinicijativno preskočilo ogradu, te na taj način su izazvali prekid utakmice, o čijem je ishodu naknadno odlučeno za zelenim stolom. To su činjenice. Svojim postupkom oštetili su klub i grupu, i oni su kao i svi mi toga svjesni. Ono što mi nećemo dopustiti jeste „razapinjanje“ tih momaka, koji su bez obzira na sve dio nas, i na njima iskaljivati sve loše stvari koje su se dešavale godinama iza, a za koje su ponajmanje krivi navijači.

Na zabrane i „engleski model“ pogotovo nemaju pravo da pozivaju polupismeni kvazi novinari raznoraznih portala koji ne bi imali o čemu da pišu da se sa vremena na vrijeme ne stvori vještački problem, s posebnim akcentom na Klub i navijače bordo boje. Mi ne živimo u Engleskoj, naši igrači ne igraju fudbal kao što se igra u Engleskoj, niti imamo engleske stadione... Smatramo da trenutna uprava FK Sarajevo, kojoj su isti ovi navijači omogućili da bude tu gdje jeste, radi dobar posao u administraciji kluba, ali isto tako smatramo da rezultati to ne prate. Fer i prijateljski odnos pojedinih članova uprave kluba sa nama, ne treba zloupotrebljavati, jer to se neće dopustiti.

Na kraju, ukoliko nekome ne trebaju „Horde zla“, onda treba jasno i glasno to poručiti, kao što bi i mi poručili „uprava napolje“ da smo protiv sadašnje uprave kluba.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 03 okt 2013, 14:23

Jako kratko ali dovoljno da se svima napune usta za sva vremena.

... a nerijetko smo bili i jedina publika u trenucima kada su drugi dizali ruke od našeg voljenog Sarajeva.

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 03 okt 2013, 14:31

Dabogda vi nama i mi vama zagorcavali zivot jos barem 500 godina. Sretan vam rodjendan komšije.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 okt 2013, 14:34

1L8F9C2 je napisao/la:Jako kratko ali dovoljno da se svima napune usta za sva vremena.

... a nerijetko smo bili i jedina publika u trenucima kada su drugi dizali ruke od našeg voljenog Sarajeva.
ma OK je ovo ,al ovo uljetanje u teren i prekid to niko ne treba da opravdava nicim cak treba osuditi to ,znam da tako misli vecina ljudi i sa sjevera .

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 03 okt 2013, 14:59

Slazem se sa vecim dijelom saopstenja osim sa dijelom da nece dopustiti razapinjanje tih momaka jer su dio grupe. Na taj nacin se opravdava njihov postupak,porucuje da ce i drugi biti podrzani za svoju ,,ljubav,, prema klubu.
Navijanje Hordi je za respekt,ali baklje su visak,a pogotovo prekidi tekmi.
Po meni treba iskorjeniti korov sa tribine a ne dozvoljavati mu da se siri sto ovo saopstenje sugerise. Ova 4 po meni bi zavrsila sa tekmama Sarajeva zauvijek....

EXIT
Kontakt:

Post Postao/la EXIT » 03 okt 2013, 16:35

Iskreno nas ce biti cetri-pet stoja pa cemo vidjeti da li cemo uci na stadion :mrgreen:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 03 okt 2013, 16:37

EXIT je napisao/la:Iskreno nas ce biti cetri-pet stoja pa cemo vidjeti da li cemo uci na stadion :mrgreen:
Ne znam koliko ce nas biti ali ce nas biti na stadionu :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Ahrefs [Bot], ErosViverosViv, Jadnimi, muhamedhulk, ubipara, Vanja8 i 65 gostiju.