AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

muxa
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la muxa » 03 okt 2013, 09:14

Protiv Juventusa vezni red će vjerovatno izgledati ovako:
-------De Jong--------
Poli-------------Muntari
------Montolivo--------

Mada bi ja radije Montoliva stavio umjesto Muntarija a na trequartistu stavio Emanuelsona čisto zbog brzine

Edit: Saponara bi najvjerovatnije trebao biti na klupi. Valjda ga vidimo barem u drugom poluvremenu
Il Club più titolato al mondo!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 03 okt 2013, 11:57

U čitavoj ovoj zbrci , samo mi je drago što će mali Saponara napokon ugledati svijetla nekog prvoligaškog stadiona. Ako ga Allegri ne bude držao na marginama, mogao bi Saponara ove sezone dosta pomoći Milanu.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 03 okt 2013, 12:14

Ne zna covjek sta bi odgovorio za ovo anketno pitanje :lol: :lol:
Jtb vidjet cete kad u nedelju dobijemo Juve :lol: vala bi bio red da Saponara dobije sansu. Balotelija nema, znaci nema simuliranja :lol:
Sta li ce mister smislit, hocemoli opet sporom igrom pokusat pobjedit :lol: il ce skontat sasvim novi plan? :D
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 03 okt 2013, 12:25

Pusti me da vjerujem u poraz (kao što je i logično) :D Ne ubijaj mi nadu da će Allegri dobiti nogu u skorije vrijeme, za mene je on direktni krivac za ovo trenutno stanje. To je potvrdio i sa nekoliko famoznih izjava zadnjih dana.

Ima ova ekipa dosta nedostaka , ali ovakvoj Serie A moraju i mogu puno više.
-Rui Costa-

nesta13
Kontakt:

Post Postao/la nesta13 » 03 okt 2013, 12:40

According to Infoticker.ch, AC Milan and Borussia Dortmund are ready to compete for CSKA Moscow goalkeeper Igor AKinfeev.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 03 okt 2013, 12:44

Teska anketa, svi su krivci, pogotovo onaj dvojac na celu kluba, ali ja sam glasao za Maxa. Covjek igra bez ikakvog plana i taktike, igraci trckaraju po terenu ko ovcice. Ni trunke autoriteta i motivatora u njemu. Ma je*em ga ja, nije problem ni izgubiti, ali ne mogu one bezvoljnosti i bezidejnosti igraca. Ne mogu.

Pa trenutno u ekipi ima 5-6 igraca koje bi svaki klub pozelio, je*o me svak' ako on od njih ne moze izvuci maksimum i napraviti respektabilnu ekipu koja ce gaziti bar Verone, Torine, Bologne i ostale.
Trazio je Matrija, izvadise ljudi ko iz pi*cke 12 miliona. Da je bar trazio Sakhoa, dobio bi ga. Ali jok, neka je on svog mezimca doveo. Sad mu na usta izlaze i on i Zapata.

I ne znam koji su se ku*ac uzjebali oko golmana, reko bi covjek to najkriticnija pozicija. :roll:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 03 okt 2013, 13:04

Kad mi naumpadne da su za Zapatu dali 6 mil tuga me obuzme.
A punoglavac kakve je sreće izvući će dobar rezultat u nedjelju i produzit ovu agoniju.
Joj vidjet ćete kad Matri zabije :lol:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 03 okt 2013, 13:21

Ma hajde, tih 6 miliona i nije tako strasno, gore mi je ovih 12 miliona. Majke mi, krivo mi ko' da sam ih iz dzepa izvadio. :mrgreen:
Zapata nam je donekle i posluzio, ali ovaj drugi ... :roll:

Je li oni nas je*u za faraonovu povredu, sta se ustvari desava s njim ? :twisted:
Kazu do dvadesetak dana odsustva, do Barselone bi kao navodno trebao biti spreman ... nije mi jasno kako "prelom" moze tako brzo proci, ovdje treba bar 2 mjeseca oporavka. Tacno mute nesto.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 03 okt 2013, 13:38

Najviše oduzetih lopti u Ligi prvaka ove sezone: De Jong (13), David Luiz (11), Chiellini (10), Kouyate (9), Melo (9), Howedes (9). De Jong sve bliže potpunom povratku u punu formu.
-Rui Costa-

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 03 okt 2013, 14:09

De Jong je po meni već odavno u punoj formi i daleko najbolji igrač Milana u dosadašnjem dijelu sezone

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 03 okt 2013, 14:27

muxa je napisao/la:De Jong je po meni već odavno u punoj formi i daleko najbolji igrač Milana u dosadašnjem dijelu sezone
u potpunosti se slazem, zao mi ga nekad bude s kakvim on debilima igra ..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 03 okt 2013, 15:45

Tek smo ušli u deseti mjesec ove godine a već kruže razne špekulacije. Sa nama se sve češće povezuje Pastore , a spominje se ponovno i odlazak Shaarawya. Iskreno ništa me ne može više iznenaditi , tako da moguće je da će Stephan uistinu i otići.

Što se tiče dolaska Pastorea to bi bilo fenomenalno , znači vezna linija bi izgledala ovako Pastore-De Jong-Monto i Kaka , zaista to fantastično izgleda , ali to su zasad samo puka nagađanja i ništa više od toga.
-Rui Costa-

nesta13
Kontakt:

Post Postao/la nesta13 » 03 okt 2013, 15:50

Izgleda da će Milan pokušati da dovede Pastorea u zimskom prelaznom roku..Milan će vjerovatno zahtijevati da dođe na posudbu sa pravom otkupa njegovog ugovora..Spominje se čak da bi o ovom mogla odlučivati i prodaja El Shaarawya..

Izvor: Mediaset
jesam li ja jedini protiv njegovog dolaska???? nekako mi se ovaj igrač ne dopada i ne želim njegov dolazak mada iskreno i realno bio bi veliko pojačanje pogledamo li trenutni kadar igrača.... ove sezone u 434 minute nije upisao ni jedan gol, a ni asistenciju..... mnogo ljudi ga hvali i govore da je riječ o jako kvalitetnom igraču no ja ne mislim tako. jest da je u palermu bio jako dobar međutim kad je sve podređeno jednom igraču od njega se i očekuje da predvodi ekipu.

kakvo je vaše mišljenje u vezi njegovog dolaska????

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 03 okt 2013, 15:53

Što se mene tiče ja sam za njegov dolazak , ali pod uvjetom da i Stephan ostane u Milanu. Pastore je fantastičan igrač i ima tek 24 godine. Serie A mu odgovara i to je već pokazao , svakako veliki upgrade bi to bio za Milan. Ali i to neće pomoć ako stoperi i dalje budu ovako loši, odnosno ako Allegri nastavi pokušavati sporom igrom doći do rezultata. :lol:
-Rui Costa-

nesta13
Kontakt:

Post Postao/la nesta13 » 03 okt 2013, 15:57

francobaresi je napisao/la:Što se mene tiče ja sam za njegov dolazak , ali pod uvjetom da i Stephan ostane u Milanu. Pastore je fantastičan igrač i ima tek 24 godine. Serie A mu odgovara i to je već pokazao , svakako veliki upgrade bi to bio za Milan. Ali i to neće pomoć ako stoperi i dalje budu ovako loši, odnosno ako Allegri nastavi pokušavati sporom igrom doći do rezultata. :lol:
200% sam siguran da allegri odlazi na kraju sezone pošto mu ističe ugovor. ovo oko SES mi sve postaje sumnjivo i nimalo me neče iznenaditi ukoliko ga prodaju i tim novcem dovedu Pastorea ili nekog napadača (opet sve samo ne obrambenog, a obrana nam je rupasta ko sir)........

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 03 okt 2013, 16:01

Allegri je bivši , samo to će se vjerovatno ozvaničiti tokom ljeta(nažalost) , čisto sumnjam da će Berlusconi uopšte i razmisliti o nekakvom produženju ugovora sa njim.

Inzaghi i Prandelli su vjerovatno prvi kandidati za klupu Milana , s tim da je Berlusconi veliki fan Seedorfa pa tako da ne bi me začudilo kad bi veliki Holanđanin sjeo na klupu voljenog kluba.
-Rui Costa-

nesta13
Kontakt:

Post Postao/la nesta13 » 03 okt 2013, 16:07

francobaresi je napisao/la:Allegri je bivši , samo to će se vjerovatno ozvaničiti tokom ljeta(nažalost) , čisto sumnjam da će Berlusconi uopšte i razmisliti o nekakvom produženju ugovora sa njim.

Inzaghi i Prandelli su vjerovatno prvi kandidati za klupu Milana , s tim da je Berlusconi veliki fan Seedorfa pa tako da ne bi me začudilo kad bi veliki Holanđanin sjeo na klupu voljenog kluba.
upravo tako. moje misljenje je da bi od spomenutog trojca najbolji bio prandelli jer je ipak najiskusniji i vrlo dobro poznaje trenutni kadar milana tako da bi i tražio pojačanja (za što mister allegri nema muda, a i ono što dobije ne valja). sjetimo se samo europskog prvenstva na kojem je italija bila 2., a par tjedana prije početka događali su se skandali sa kladionicom. to je samo dokaz da je prandelli velik autoritet i da može sjesti za kormilo velikog kluba što do sad još nije iskusio u svojoj karijeri.

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 03 okt 2013, 16:12

Prandelli je vrhunski stručnjak u to nema sumnje , sigurno 2-3 klase iznad Allegria.
Mada nisam ni protiv ideje da se Pippu dadne prilika na klupi prvog tima , znam da to često mnogo ne znači ali ide mu super sa omladinskim ekipama i to nije zanemarljiva stvar. Pippo je veliki motivator ali i fudbalski vrlo inteligentan , a takav čovjek treba Milanu.
-Rui Costa-

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 03 okt 2013, 16:51

Pipo sigurno ne moze biti losiji od ovog punoglavca, tako da bi ja njemu dao sansu u toku sezone, ako se ovi celavci odluce nogirati Alegrija

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 03 okt 2013, 17:39

Kakva je situacija sa povredama kad se ko vraća?

Sent from my LT26i using Tapatalk 4
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.