calcio je napisao/la:vidi ovog padobranca @bundesk, da Kvesic igra negdje u FC Lederhosen Shwartzwald u petoj diviziji sigurno bi ti dobar bio?
ne može biti gori klub od ovih naših koje guze albanski i crnogorski drugoligaši
U fudbalu su usponi i padovi normalna stvar. Nekad su nasi klubovi znali pobjedjivati njemacke, danas gube od albanskih, sta ces... Doci ce mozda opet vrijeme da pobjedjujemo nijemce.
Kad su to nasi klubovi dobijali Njemacke? Mozemo se zavaravati da nam liga lici na nesto, ali to nije tako. Pratim svaku utakmicu Celika, sve sam timove gledao i niko nije nesto posebno. Jednostavno ocajni smo i to je to. Nije ni Hrvatska liga nista bolja, mislim jeste, ali ne toliko da treba davati nekoliko reprezentativaca. Ako su neki igraci kvalitet sigurno je da ce doci bar do neke osrednje lige Evrope.
calcio je napisao/la:Kolasinac (20) i Kvesic (22) ce biti nasi standardni lijevi bekovi. samo strpljenja, prvi treba da dobije papire a drugi da se oporavi od teske povrede koljena.
kakav kvesic, 23 god u premijer ligi igra..... nema od njega nista
ima li šanse da Bertoša dobije papire?
ma ne treba nam. Zao mi je sto se Kvesic povrijedio, do sada je mogao napraviti sigurno i neki fini transfer preko rep. Ali eto, ima jos vremena i za njega i Bevaba. Plus Kolasinac
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Bosniacum Lilium je napisao/la:
ma ne treba nam. Zao mi je sto se Kvesic povrijedio, do sada je mogao napraviti sigurno i neki fini transfer preko rep. Ali eto, ima jos vremena i za njega i Bevaba. Plus Kolasinac
koji nas fudbaler je napravio transfer preko reprezentacije??
zahirovic u bochum i pandza u onaj poljski poluklub?? vranjes jos nije naso klub...
Bas sam neki dan gledao na transfermarkt sta je sa Erminom Besicem (onaj sto su ga u Francusku repku "zvali").. Vidim da je krenuo stopama mnogih velikih talenata i da je iz druge francuske lige zavrsio u nekoj amaterskoj ligi. Al eto, valjda jos ima nade.. Tek mu je 18-19 godina..
Jadno koliko ih mediji uzdizu (bolje receno koliko se preko medija uzdizu) pa im kasnije padovi u karijeri strasnije izgledaju nego sto zapravo i jesu.
AllGunsBlazing je napisao/la:Kad su to nasi klubovi dobijali Njemacke?
Nisu se bas cesto sastajali ali nekad su se mogli ravnopravno nositi. normalno to je bilo prije nego sto je fudbal postao biznis.
Evo na primjer ova Borussija danas ima sve same reprezentativce iz razlicitih zemalja u svojoj ekipi. Prije su igrali uglavnom lokalni momci i par pojacanja sa strane. Tada ih je Velez mogao dobiti i totalno nadigrati.
To sto su nijemci na kraju ipak isli dalje, to je ono poznato Linekerevo pravilo
[youtube][/youtube]
zahirovic u bochum i pandza u onaj poljski poluklub?? vranjes jos nije naso klub...
Sad ce ibricic virtuoz protiv lihtenstajna u posljednjih 15 minuta ostvariti sebi transfer u astom vilu..