Europa League 2013/2014
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Europa League 2013/2014
Dinamo Zagreb se obrukao.
pa ja ne znam da li je podcjenjen ovaj Chernomorets, vidjeli smo i portiv Zvezde šta bi, al Dinamo je ispustio vodstvo, na domacem 

- Blaszczykowski
- Kontakt:
E ako ovakvu skupinu nisu u stanju proći, onda stvarno ne znam šta jesu.Damian je napisao/la:joj sine @ksvileBlaszczykowski je napisao/la: Ako ne prođu nek se kolektivno samoubiju.![]()
moras jos ucit, zar ne znas da je to dinamo![]()

Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
To je GNK.Ništa oni nisu u stanju dobrog napravit.Obična izdrkotina od kluba.Ako se to može zvat klubom.
Rubin odlično otovrio sezonu u LE. nadam se da če nastaviti tako i osvojiti prvo mjesto u grupi
i ja takodje gotivim zeleno-crvene, volio bih ih daleko vidjeeti, pa i ti finali nisu nemoguca misija...Bistrik je napisao/la:Rubin odlično otovrio sezonu u LE. nadam se da če nastaviti tako i osvojiti prvo mjesto u grupi
- Consigliere
- Kontakt:
UEFA mora nesto mijenjati. Sinoc posjeta katastrofa, a i takmicenje realno, najnekvalitetnije zadnjih godina. Po meni, treba ga smanjti na 32 tima, kao LP i da se igra osmina finala. Ukinuti ovo smijesno pravilo da 3. iz LP ide u EL. Nagradjuje se neuspjeh, teoretski sa 2 boda se moze igrati proljece u Evropi 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
fakat da treba poraditi malo, dosta klubova iz liga petice igraju "nazor"
- Consigliere
- Kontakt:
I jos nesto, mozda nekome ne tako vazno ali ipak ostavlja utisak. Recimo uvodna spica i boje, LP: cool siva i plava, EL: narandzasta i crvena, k'o da su Mediteranske Igre
, zatim oficijelna himna, LP: mozda i najprepoznatljivija melodija u svijetu sporta, yebena opera, svima ima posebno mjesto u srcu, EL: neka melodijica kao da je dijete na sitisajnzeru napravilo
Ako se vec radilo da novo takmicenje bude bolje od starog puno se stvari moglo napraviti bolje i privlacnije. O financijskom poredjenju 2 LP i EL nije potrebno trositi tastaturu.

Ako se vec radilo da novo takmicenje bude bolje od starog puno se stvari moglo napraviti bolje i privlacnije. O financijskom poredjenju 2 LP i EL nije potrebno trositi tastaturu.
Mislim da ćemo mi odbraniti titulu osvajača EL, ipak je tu Jose 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dinamo kaznjen sa 65000€ i protiv PSv-a bez publike. Mamic poludio, tuzi sve navijace koje je murija popisala.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Opet su molili UEFA-u za kaznu.Kakav klub 

Dinamo moze izrasti u velik klub, mislim vec jeste velik, al da se pokaze na evropskoj sceni, al ne mogu da vjerujem kako sami sebi stvaraju belaj, relacija Mamic i pojedini navijaci, mediji, itd, a toliko novca se ulijeva u Dinamo, bas i Mamic je autoritet, al toliko barijera 

Dok Mamić ne ode nema od Dinama ništa.Trulež na gotovo svim razinama u klubu.
Inače,upitno je koliko se novaca "ulijeva u Dinamo",a koliko u dzep određenih ljudi.
Inače,upitno je koliko se novaca "ulijeva u Dinamo",a koliko u dzep određenih ljudi.
- Consigliere
- Kontakt:
Koji jaz izmedju LP i EL. Veceras nema utakmice za pogledati
Sinoc i preksinoc, ne znas gdje ces prije...

Meni evropa liga bas mjera, ima timova gdje nemoram gkedati šminkerske slobodnjake zalizanog ronalda i svršavanje na milione psga
- Consigliere
- Kontakt:
FCS je napisao/la:Meni evropa liga bas mjera, ima timova gdje nemoram gkedati šminkerske slobodnjake zalizanog ronalda i svršavanje na milione psga

ja cudna razmisljanja brteFCS je napisao/la:Meni evropa liga bas mjera, ima timova gdje nemoram gkedati šminkerske slobodnjake zalizanog ronalda i svršavanje na milione psga
Arenasport.Head je napisao/la:Ko prenosi Rijeku?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.