Slazem se sa duhom jer ce sigurno gajiti ofanzivnije formacije. Feja care dobrodosao i nedaj da ti se iko petlja u posao.AlemC85 je napisao/la:NEDIM JUSUFBEGOVIĆ TRENER VELEŽA
Nedim Jusufbegović novi je šef stručnog štaba Veleža. Jusufbegović je nekadašnji fudbaler našeg kluba, koji je ponikao u Igmanu, a pored toga nosio je dres Sarajeva i Olimpije. U trenerskoj karijeri nekoliko sezona je vodio Olimpic. Jusfbegović će se odmah priključiti treninzima kluba.
fkvelez.ba
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
U Velezu je to nemoguce,zato nam se i mjenjaju treneri kao na traciNeretvanskaPastrmka je napisao/la: Slazem se sa duhom jer ce sigurno gajiti ofanzivnije formacije. Feja care dobrodosao i nedaj da ti se iko petlja u posao.
Dobar potez za velez.
Hade nije loš,Feja je mlad i perspektivan trener bio je igrač Veleža i ja se još sjećam njegovih igara u crvenom dresu pogotovo utakmice pod BB i onog slobodnjaka kada je golman jedva odbranio,nije se štedio kao igrač vjerovatno neće ni kao trener.Samo nisam upratio kada je napustio Olimpic?Sada samo hrabro u Travniku po bodove pa da se vratimo u normalan kolosjek.Sretno Feja i NAPRIJED ROĐENI!!!!!!!!
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Pročitah samo naslov,pa čovjek je dokaz da nije sve u novcu.Jest da ga ima sad i kod nas al ima ga bogami i u Olimpicu.Svaka čast Feja,cijenio sam tvoju borbenost kao igrača,a sad još više te cijenim kao čovjeka.Nadam se da ćemo zajedno proslaviti mnogo pobjeda.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Trazi se stari dres sa brojem 15. Sa srecom Feja majstore. Bravo UO.
Support Velez, It's logical! ★
ispustio si malo jaci detalj te price kralju, a to je- Da, ja uzmem kredit- izgradim nam jednu finu tribinicu(koju niko od ranijih/a ni kasnije rukovodilaca kluba = debila nije mogao izgraditi)- stvorim uslove za jedan mnogo kvalitetniji rad- izvucem nas iz blata i ponora te se povucem iz kluba nakon sto mi ispucase samare lokalni heroji. znaci otisao je zbog vise sile koja vlada u gradu. a ne zbog bijega u njemacku!!!arius je napisao/la:duh je napisao/la:Prvo care nisam imao prije vremena da ti odgovorim . Nemam namjeru da se raspravljam sa tobom ovdje a pogotovo da se vrijedzamo. Odma da zavrsimo sa tim JA NEMAM NISTA PROTIV G . DZUBURA i to je osnovno . Da li bi volio da se pita u Velezu , to ni slucajno , ni on ni mnogi koji su bili do sada i vodili ga . Ja sam malo pretjerao uvezi g. DZUBURA jer nije moje bilo da govorim sta radi i kako radi , al imam pravo na misljenje sto se tice klub. Ako je tebi dobar meni nije i na tome neka zavrsi .
pusti majstore, u pravu si ti , nego ko ce po netu nabilavati......sto se tice profesora , prica ide otprilike - ja uzmem kredit za kucu i ispalim se u njemacku a ko ce ga vracat eto vas tamo
da jos jednu stvar nadodam za kraj, nisam ga ljubitelj ali pored tane i slicnih on je velikan i strucnjak. zdravo arius kamermarius

ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
ovo sam se morao javiti malo zbog ovih idealista/ne-realista sto misle da smo jos u dobu komunizma u kojem se tribine grade radnikm akcijama i za djabe!
2013 je ljudi, moderno doba mrtvog kapitalizma, manimo se suplje
btw. dobro nam dosao Feja, znao sam da ces nam se kada tada vratiti

btw. dobro nam dosao Feja, znao sam da ces nam se kada tada vratiti

Zadnja izmjena: nem73, dana/u 03 okt 2013, 13:22, ukupno mijenjano 1 put.
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Nek mu je sa srećom i da što duže ostane na klupi Rođenih. Mjenjanje trenera 2 puta u godini nigdje ne vodi.
Dajte vi nama Rahimica i tu smo kvit.
Nek' je Nedimu sa srecom. Bio mu rodjendan prije par dana.

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Šta bi na kraju, jesi li sagradio kuću ili si se sa lovom ispalio u Njemačku. Mislim da je razlika bitna.arius je napisao/la:duh je napisao/la:Prvo care nisam imao prije vremena da ti odgovorim . Nemam namjeru da se raspravljam sa tobom ovdje a pogotovo da se vrijedzamo. Odma da zavrsimo sa tim JA NEMAM NISTA PROTIV G . DZUBURA i to je osnovno . Da li bi volio da se pita u Velezu , to ni slucajno , ni on ni mnogi koji su bili do sada i vodili ga . Ja sam malo pretjerao uvezi g. DZUBURA jer nije moje bilo da govorim sta radi i kako radi , al imam pravo na misljenje sto se tice klub. Ako je tebi dobar meni nije i na tome neka zavrsi .
pusti majstore, u pravu si ti , nego ko ce po netu nabilavati......sto se tice profesora , prica ide otprilike - ja uzmem kredit za kucu i ispalim se u njemacku a ko ce ga vracat eto vas tamo
nije prijatelju nego je ostavio dubiozu od 750 000 km , a slicnu stvar je napravio i kao rektor univerziteta pa dao ostavku...ne kazem ja da nije imao dobre namjere ali to je cinjenica. ja znam malo bolje situaciju oko toga i to ne preko veleza ali nije ni bitno. vidim da znas ko sam i drago mi je jer ja i pisem svugdje pod jednim nickom ali ne znas prijatelju nista o meni .pusti mi te kamermarius zajebancije.... pozdravnem73 je napisao/la:ispustio si malo jaci detalj te price kralju, a to je- Da, ja uzmem kredit- izgradim nam jednu finu tribinicu(koju niko od ranijih/a ni kasnije rukovodilaca kluba = debila nije mogao izgraditi)- stvorim uslove za jedan mnogo kvalitetniji rad- izvucem nas iz blata i ponora te se povucem iz kluba nakon sto mi ispucase samare lokalni heroji. znaci otisao je zbog vise sile koja vlada u gradu. a ne zbog bijega u njemacku!!!arius je napisao/la:duh je napisao/la:Prvo care nisam imao prije vremena da ti odgovorim . Nemam namjeru da se raspravljam sa tobom ovdje a pogotovo da se vrijedzamo. Odma da zavrsimo sa tim JA NEMAM NISTA PROTIV G . DZUBURA i to je osnovno . Da li bi volio da se pita u Velezu , to ni slucajno , ni on ni mnogi koji su bili do sada i vodili ga . Ja sam malo pretjerao uvezi g. DZUBURA jer nije moje bilo da govorim sta radi i kako radi , al imam pravo na misljenje sto se tice klub. Ako je tebi dobar meni nije i na tome neka zavrsi .
da jos jednu stvar nadodam za kraj, nisam ga ljubitelj ali pored tane i slicnih on je velikan i strucnjak. zdravo arius kamermarius
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Mislis nek je Velezu sa srecomMokroguz je napisao/la:Dajte vi nama Rahimica i tu smo kvit.![]()

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ju, ju, jusufbega
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
-
- Kontakt:
Hajmo raja idemo u Travnik po pobjedu, organizovan je bus, pa ko bi išao nek se prijavi u klubu. Forza Velež!
-
- Kontakt:
A znaci li ovo sad da ce se Nedim popisivat u Sarajvu il u Mostaru? 

http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
u subotu ćemo biti oslabljeni za Raševića i Merzića. umjesto merzića igrat će kazazić...
Mislim da je dobro sto je dosao neko ko dosta dobro poznaje ekipu i nece mu trebati puno vremena za prilagodbu. Nedim je radio strasno dobar posao sa Olimpicom, tako da mislim da nismo pogrijesili sa njegovim izborom.
FORZA VELEZ !
FORZA VELEZ !
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Nisam ovo ocekivao ali sam pozitivno iznenadjen.
Ipak nesto znaci ako je dao ostavku u Olimpicu da predje kod nas...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Kakva mu je perspektiva u Olimpicu??Sad će kod Želje i tu nesmije tražit bodove, neće licencu dobit za Evropu, i vjerovatno će se Olimpic i raspast za 2-3 godine jer ni oni sami neznaju zašto postoje, nažalost.Pirke je napisao/la:Nisam ovo ocekivao ali sam pozitivno iznenadjen.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.