FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Bayern@heart
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Bayern@heart » 03 okt 2013, 00:04

Koliko bi Boateng mogao dobiti utakmica suspenije jeli samo dvomeč sa Plženom ili čak tri do revanša sa šitijem :?: Šansa za Buytu i Kirhofa da igraju protiv Plžena da vidimo šta i kako sa njima ;)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 okt 2013, 00:15

Neuer - kao i obično siguran kod gola ništa nije mogao jednostavno Negredo je majstorski zavrnuo.
Lahm - kad bi ga stavili i na gol ne bi se osjetilo, kapitenu naklon do poda igra za 10ku
Rafko - šta reći za malog prgavca iz Brazila odigrao maestralno opasan prema naprijed neprelazan nazad.
Boateng - može se reći podbacio, dopustio je Negredu da ga okrene a crveni je dobio naivno.
Alaba - Navas će večeras slušati onu staru dolazim ti u snovimaa
Dante - čupo siguran dok nije napravio onaj karambol s Janom ako se ne varam nakon kojeg je Fernadinho krenuo u for na Manua.
Schweinsteiger - motor ekipe koji je stavio u džep Tourea. 8-)
Kroos - nekako mi se činio rezervisan dosta je puta vraćao loptu nazad što mi se ne sviđa.
Ribery - Bog otac kraj priče.
Robben - odlična partija zaprijetio je nekoliko puta i onda zalomio onog klauna Nastašića za kojeg vele da je među 3 stopera Premiershipa. :lol:
Muller - Tomo vjerovatno još trči po Etihadu ima snage za tri utakmice u cugu, fino je pobjegao Clichy a još finije ostavio Harta da ljubi travu. :mrgreen:

Sad nam slijedi gostovanje kod Leverkusena gdje bi akobogda trebali nastaviti niz.

Još samo da se vrati Martinez i Pepun može otvoriti šampanjac. :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 03 okt 2013, 00:21

van gall je napisao/la:Samo cu reci LAHMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Taj covjek se moze staviti i na gol a da budes siguran da ce odraditi sve kako treba

Pa covjece valja se boriti sa onim zivotinjama onako mal,jos igras na novoj poziciji a covjek je uzeo najmanje 10 lopti ,kapa dole majstore ;) ;) ;) ;)
Kaze onaj na OBN-u u 27. minuti:"Pisao sam ovdje koliko je Lahm uzeo lopti, do sada sam ih nabrojao 7". Cini mi se da je Vugdalic to rekao.

Meni je Lahm bio najjaci kada je uzeo Navasu loptu klizecim startom, a ovaj bio u punom trku. Strasan igrac.

Inace veceras smo imali 690 pasova, od kojih je skoro 90% bilo tacnih. Nije mi bas drago reci, ali sve vise igramo kao Barcelona :D
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 03 okt 2013, 00:32

Pep;
Wir haben das Spiel und den Ballbesitz dominiert. Wir sind sehr glücklich. Wir haben sehr gut gespielt und viele Chancen kreiert.
8-)

SÜDKURVE

slika

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 okt 2013, 00:40

Koji pogodak Pepa sa Mulcem u napadu, koja varka za Pellegrinija i njegovu druzinu. :o Muller je samo potvrdio dobru formu iz prosle utakmice. 8-)

Demoliranje Citya, rastavljanje jedinjenja na manje jedinice, dakako da je ovo veceras jedna od najboljih partija Bayerna ove sezone. Cestitke momcima, sjajno su igrali a hvala i Pepu sto nam je omogucio da ovako dominiramo i cinimo protivnika smijesnim.

Ocekivao sam pobjedu, ali neku tijesnu ili u najgorem slucaju remi, no ovo sto se prikazali je odusevilo sve simpatizere najvaznije sporedne stvari na Svijetu.

Okrenuti se vikendu i gostovanju kod Leverkusena, jer pobjeda bi mogla puno toga doniejti s obzirom da Dortmund ide imenjaku iz Gladbacha a znamo kakvi su ovi kao domacini.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 03 okt 2013, 00:42

Saurman je napisao/la: Rafko - šta reći za malog prgavca iz Brazila odigrao maestralno opasan prema naprijed neprelazan nazad.
U mnogim timovima bi bio uvijek prva opcija. Drago mi je što sada dosta igra, jer radi se o dobrom beku. Do sada mu je peh bio, jer ima Lahma ispred sebe. Ali eto sad se dosta toga poklopilo i skuplja nastupe.
Saurman je napisao/la: Kroos - nekako mi se činio rezervisan dosta je puta vraćao loptu nazad što mi se ne sviđa.
I meni nekako nije bio toliko dobar. Mislim bio je večera solidan i stvarno mu je ova sezona do sada prilično dobra, jača nego prethodne. Međutim, njemački mediji mu dali visoke ocjene, čak najveću pojedini, navijači ga hvale na njemačkom forumu (transfermarkt.de), a meni nekako nije bio sad toliko dobar. Po ovome ispade fantastičan večeras, a po meni je imao jedan solidan nastup i moglo i bolje. Vraćanje lopti sam isto bio zapazio.
Saurman je napisao/la: Muller - Tomo vjerovatno još trči po Etihadu ima snage za tri utakmice u cugu, fino je pobjegao Clichy a još finije ostavio Harta da ljubi travu. :mrgreen:
A Tomo opet gigant, isto ko prošle sezone, dostigao opet top formu i podigao se iz one rupe u koju je upao jedno vrijeme. Potvrdio da može igrati i špica. A neka neko nakon onog njegovog gola večeras kaže da Tomica ne posjeduje tehniku.... :)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 03 okt 2013, 00:47

Zaboravljate da je Kroos oduzeo loptu Fernandinhu na sredini terena i prakticno mu asistirao za treci gol ;)

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 03 okt 2013, 00:51

effe_sa je napisao/la: navijači ga hvale na njemačkom forumu (transfermarkt.de), a meni nekako nije bio sad toliko dobar.
Jbga, različito viđenje ili ti zapažanje. Meni recimo Rafko nije ništa specijalno bio (osim one dijagonale kod prvog gola) i šta više, uočio sam da ne kombinuje kao ostatak ekipe. Pravi greške, odnosno dodavanja mu nisu tačna i sigurna kao u ostatka ekipe.

Meni je Kroos bio dobar kao i Boateng. Ribac nije bio kakav zna biti.
Vom Jäger zum Gejagten

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 03 okt 2013, 00:58

geronimo je napisao/la: Meni je Kroos bio dobar kao i Boateng. Ribac nije bio kakav zna biti.
Samo da ne bude da opet udaram po njemu, pošto bilo je s moje strane kritika (ne baš ko s Neutralove, ali bilo je pomalo :D ), ove sezone je on meni stvarno dosta dobar. I ono što je bitno on se 100 % uklapa u Pepov sistem. Kad se sjetim samo da su i u njemačkoj javnosti kružile prognoze pametnjakovića kako se Kroos, Muller i Robben neće uklopiti u Pepov sistem. Doduše to su više bila prenošena mišljenja nekih stručnjaka sa strane, pretežno iz Španije.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 03 okt 2013, 01:09

Onaj Muller igracina,kako se lik bori i kako ima osjecaj za gol, i sve to,pa onda ono kad je precku pogodio,pola igraca bi na zemlji odustalo,trazilo neki penal,ali lik do kraja ide ,steta sto nije zabio gol tad.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 03 okt 2013, 01:12

Celtic je napisao/la:Onaj Muller igracina,kako se lik bori i kako ima osjecaj za gol, i sve to,pa onda ono kad je precku pogodio,pola igraca bi na zemlji odustalo,trazilo neki penal,ali lik do kraja ide ,steta sto nije zabio gol tad.
Koliko sam se ja puta s' ljudima svađao kad tako nesto izjavim , a gotivim ga kao igraca jos nisam sad bas siguran kad i koje sezone kad je Romi zavukao golcinu vanjskim felsom . Borac pravi .

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 03 okt 2013, 01:18

nerkolfc je napisao/la:
Celtic je napisao/la:Onaj Muller igracina,kako se lik bori i kako ima osjecaj za gol, i sve to,pa onda ono kad je precku pogodio,pola igraca bi na zemlji odustalo,trazilo neki penal,ali lik do kraja ide ,steta sto nije zabio gol tad.
Koliko sam se ja puta s' ljudima svađao kad tako nesto izjavim , a gotivim ga kao igraca jos nisam sad bas siguran kad i koje sezone kad je Romi zavukao golcinu vanjskim felsom . Borac pravi .
Senzona 2010/11 . prvo kolo grupne faze za 1:0 , zavrsilo 2:0(Klose) ako me sjecanje sluzi..Inace senzona za zaborav

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 03 okt 2013, 01:21

Astren je napisao/la:
nerkolfc je napisao/la:
Senzona 2010/11 . prvo kolo grupne faze za 1:0 , zavrsilo 2:0(Klose) ako me sjecanje sluzi..Inace senzona za zaborav
Jes ta sezona sad sam otisao trazit na ytubu . Golcina , a ne sjecam se bas kako vam je sezona isla , jel' to ona gdje ste se Getafeom bakljali ?

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 03 okt 2013, 01:22

Evo na ZDF-u snimak tekme, ovo i jest pravo vrijeme za ovu utakmicu s takvim levelom erotike,djeca su već u krevetu :mrgreen: :mrgreen:

Nekako mi je Rafko bio najtanji danas,al' je ovo kritikovanje na jako visokom nivou.Jednostavno je napravio previše greškica da bi mogao stat u red s ostalim,al' je njegova igra bila itekako zadovoljavajuća.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 03 okt 2013, 01:38

roy_makaay je napisao/la:Evo na ZDF-u snimak tekme, ovo i jest pravo vrijeme za ovu utakmicu s takvim levelom erotike,djeca su već u krevetu :mrgreen: :mrgreen:

Nekako mi je Rafko bio najtanji danas,al' je ovo kritikovanje na jako visokom nivou.Jednostavno je napravio previše greškica da bi mogao stat u red s ostalim,al' je njegova igra bila itekako zadovoljavajuća.
Ja jos svjetla prigusio

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 03 okt 2013, 06:29

Dominacija ...sta drugo reci..kroos I schweini su pojeli fernandinha I yayu na sredini...jos kad se vrati javi a lahm ode nazad na beka , tesko ce ovog bayerna neko zaustavit u sljedece 3-4 god... I zaa kraj muller...sta reci za ovog velemajstora fudbala...covjekje masina , ja se iskreno nadam da ce ga pep I dalje forsirati na centarforu jer nekako sam imao osjecaj kao da mu to bolje lezi nego krilo iz razloga sto tu vise dobija loptu I time vise sudjeluje u igri...o njegovom kretanju je suvisno pricat,.dobio je mislim oko 80 posto zracnih dduela...I u repci ga stavit na centarfora umjesto klosea...

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 03 okt 2013, 08:01

Ubi Bayo i ove sezone 8-)
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 03 okt 2013, 08:03

secer je napisao/la:Et da vam pohvalim i svinju. Moram priznat da igra dobar fusbal.
:D

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 03 okt 2013, 08:16

Bayern@heart je napisao/la:slika
8-)

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 03 okt 2013, 08:17

Saurman je napisao/la:Novi svijetski poredak - BAYERN MUNCHEN

Bavarska mašinerija je stavila na lomaču arapske petro dolare.Izdominirani u svakom smislu.

Dok navijači Citya pokunjeno gledaju prema semoforu čekajući da se ova patnja za njih što prije završi, Etihadom se ori SUPER BAYERN HEY HEY SUPER BAYERN HEY HEY.
apsolutno se slažem

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.