FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

autogol
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la autogol » 02 okt 2013, 22:53

Sudiji skidam kapu,odavno nije neko ovako dobro sudio :!:
Rafinha me je veceras pozitivno iznenadio,odlicno odigrano.
Sto se tice ekipe,sve cestitke i da nam se sto prije vrate Martinez i Thiago :twisted:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 02 okt 2013, 22:56

Cestitike na vise nego zasluzenoj pobjedi, iako je ista trebala biti ubjedljivija...

Utakmica se moze gledati iz dva ugla i to:

1. Ugla jednog navijaca: Bayern odigrao rutinsku utakmicu i upisao pobjedu protiv najveceg konkurenta za prvu poziciju.

2. Iz ugla Sammer-a: Ekipa je pokazala da se previse zahebaje i da se u pojedinim trenuticima ponasa nosalantno (kada je faza odbrane i napada u pitanju) i istu bi zbog toga trebalo kazniti. :D :D

Sada protiv Plzena upisati dvije rutinske pobjede i ovjeriti plasman u 1/8 finala...
"My Favorite Ring is Always the Next One"

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 02 okt 2013, 23:04

Odlicnoooooooooooooooooo :)

Zaista sve cestitke i igracima i navijacima pokazali su koliko smo klub :o Malo pred kraj smo se opustili i primili taj pogodak, ne ljutimo se na Boatenka jer je odlicno usao u sezonu, ovo je malii kiks koji mu se desio, inace strasno igra i samo nek ovako nastavi :)

Plus da je na sredini ovdje bio Javi -Svajni a Lahm po boku :) ee ljudi ljudi :)

Vremena malo treba jos da krene Goetze , da se zafura svom silom, i naravno Thiago Alcantara da krene malo prosipat magiju :D Bice sve u ovoj sezoni, al pocelo je :)
FC Bayern !!!!!

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 02 okt 2013, 23:08

Badr Hari imao osjecaj da ce Bayern prosuti protivnika i opet pogadja kao i protiv Schalkea. 8-)
ODBRANA TITULE !!!!

p.s. @Gerd ... Shickeria :o :o :o
Nisam mogao buraza u sobi cuti koliko su glasni.

Evropa se danas opet uvjerila ko je najbolja ekipa i sve glupe teorije o Pepu i unistavanju padaju u vodu.
SUPER BAYERN SUPER BAYERN HEY HEY
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 02 okt 2013, 23:08

SAMPIONSKA IGRA BAYERNA :!:

Igrac utakmice nas Tomica koliko je pretrcao,oduzeo lopti... 8-)
Postavka Pepa savrsena,inzinjer Pellegrini potucen do nogu.

Kad vidjeh Gotzea da ulazi tek tada vidjeh koliko smo jaki(povrijedjeni Javi i Thiago).
Slijedi Tesko gostovanje kod Guzena,uz ovakvu igru i rast sampouzdanja koji je neupitan pobjeda je zagarntovana 8-)

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 02 okt 2013, 23:10

I drugo poluvrijeme odlicno odradjeno. City krenuo nesto agresivnije, ali to je trajalo samo 5-6 minuta. Ponovo preuzimamo stvar u svoje ruke i sa 2 lagana gola zavrsavamo utakmicu. Izlaskom Schweinia, a ulaskom Silve i Milnera City ponovo ima inicijativu i postize gol, nakon nase greske. Zatim dolazi i precka Silve, nakon sto je Boateng srusio Tourea i opravdano dobio crveni. Treba napomenuti da je Muller imao takodjer jako dobru priliku, ali je pogodio stativu.

Sada za vikend odraditi gostovanje kod Levera i onda slijedi reprezentativna pauza. Ocekujem ponovo na terenu Mandzukica i vecu minutazu za Gotzea.

SUPER BAYERN SUPER BAYERN HEY HEY HEY
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

dawud
Kontakt:

Post Postao/la dawud » 02 okt 2013, 23:15

Prvo pohvale za Pepa sjajno postavio ekipu, odigrali smo extra do treceg gola a ondak posustali i malo izmjene sjebale,Sacir i Kirhof dok Boa i crveni pa sad bolje i to nego primiti gol.
slika
Sve ove stvari,stvorene su s predumišljajem,rođene s odlučnošću,hranjenje preciznošću,vođene pravilima,usmjeravane razumom,a potom pogubljene i sahranjene na uobičajen način. I njihovi nijemi grobovi koji u duši ljudskoj leže čak su označeni i numerisani.

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 02 okt 2013, 23:20

čestitke svim igračima i onima kojima je Bajern u srcu mislim da smo jednostavno dominanti u svim segmentima igre u odnosu na sve engleske ekipe i šire to je jedan puno veći nivo znanja fudbalske igre...

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 02 okt 2013, 23:20

Manchester City izdominira Manchester Utd na svom stadionu, ali onda dođe veliki Bayern pa izdominira City ko što ga u skorije vrijeme niko nije izdominirao na njegovom, sopstvenom stadionu. 8-)
Fantastična, sigurna igra, 70-75 minuta. Opuštanje poslije i mora i ne mora doći....Nonšalancija pojedinaca je dovela do kartona Boatenga, koji je morao uklizavat, tako da njemu ne zamjeram. Možemo se jedino zamjerit loše postavljanje kod gola Negreda.

Muller pretrčao najviše, borio se, a zabio još gol koji je bio prava poslastica. Prava majstorija Thomasa. Šteta što nije dodao još jedan gol u situaciji kada je stativu pogodio. A i ostala 2 gola , i Riberyjov i Robbenov, jako lijepi.
Mnogo lijepih kombinacija, sigurnost u pasovima, vladanje sredinom terena, sjajan presing, mnogo toga za pohvalit.
Boateng i Dante isto veliki dio utakmice sigurni, na kraju se opustili. Rafinha odličan, za razliku od nekih nisam ni sumnjao u njega, niti sam ga do sada u sezoni vidio kao neku slabu tačku, u lošim izdanjima.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 okt 2013, 23:23

Pobjeda je vrijedna tri boda i to je to. Rekao sam prije prve utakmice u Ligi prvaka da očekujem 16 bodova a evo možemo ih imati i 18, uglavno nebitno, idemo od utakmice do utakmice.

Slijedi veoma teško gostovanje u Leverkusenu. Bayer je pun samopouzdanja a sigurno je da su se više istrošili nego mi jer su čitav meč samo napadali Sociedad. Tu utakmicu moramo dobiti i dobiti ćemo je ako Bog da.

Očekujem par rotacija, u vidu Muller možda u vezni red ili na klupi radi odmora i Mandžukić u napad.

Lahku noć, utakmica za prvo mjesto je dobijena, hvala Bogu.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 02 okt 2013, 23:24

Koje olakšanje u ovoj Ligi prvaka. Ma milina je bilo vidjeti ovo gostovanje nasuprot teškom meču protiv Wolfsburga.

Hecking sada češlja obrve i viče: Bravo ja! :lol:
Vom Jäger zum Gejagten

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 02 okt 2013, 23:28

Samo cu reci LAHMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Taj covjek se moze staviti i na gol a da budes siguran da ce odraditi sve kako treba

Pa covjece valja se boriti sa onim zivotinjama onako mal,jos igras na novoj poziciji a covjek je uzeo najmanje 10 lopti ,kapa dole majstore ;) ;) ;) ;)
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 02 okt 2013, 23:28

U onom trenutku bolje crveni nego go,bravo Boa odlicno prokontani :mrgreen: ,malo skakljiva izmjena tj iznenadi me ulazak onog žuce kirhofa,odmah se vidjelo da ta sredina skripi da on nije uigran,nadao sam se Pizzi a Muller nazad,al sve u svemu odlicna partija,vidi se da igraci ove BL utakmice shvataju manje ozbiljno zato je tu Summer ;)..Goca je bio odlican :D ,nadoce on,valjda. ;)

P.S.
pogodio sam da Robery zabija :)
Zadnja izmjena: isakovich, dana/u 02 okt 2013, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
VOLIM BAYERN

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 02 okt 2013, 23:28

Očitali ste im lekciju za dugo vremena. Guardiola i dalje nastavlja sa svojom "na sredini se dobija meč" i to mu prolazi. Pratio sam Bayern nekoliko puta ove sezone baš radi Pepa, bilo je to dobro, ali je očigledno da je trebalo vremena za još bolje. Večeras je sve došlo na svoje. Cilj je bio ubiti City u pojam sa ovim dodavanjima, a City nije znao na to odgovoriti i vidjeli smo šta se desilo večeras. Pobjeda k'o pobjeda, ali staviti City u ovakvu nemoć na domaćem terenu zaista zaslužuje svaki respekt.
Mes Que Un Club

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 02 okt 2013, 23:32

@secer pohvali Schweinsteigera :lol:
Pep sebi polahko klonira Xavija.
Bastian igra bez ikakvoh zadrzavanja lopte,odmah iz prve salji dalje i dosta to donosi dinamicnosti nasoj vezi.

Od kako je izasao,City se razmahao.Kad igra Basti,igra i Bayern :mrgreen:
#miasanmia

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 okt 2013, 23:36

Novi svijetski poredak - BAYERN MUNCHEN

Bavarska mašinerija je stavila na lomaču arapske petro dolare.Izdominirani u svakom smislu.

Dok navijači Citya pokunjeno gledaju prema semoforu čekajući da se ova patnja za njih što prije završi, Etihadom se ori SUPER BAYERN HEY HEY SUPER BAYERN HEY HEY.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

bundesk
Kontakt:

Post Postao/la bundesk » 02 okt 2013, 23:37

još uvijek sam dojma da bi bayern iz prošle sezone dobio ovaj i to s hendikepom

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 02 okt 2013, 23:39

kakva igra kakva magija.Uživancija je bilo gledati ovu ekipu.Posebno me Lahm oduševio sa igrom na šestici kao da tu igra već 5 godina :D :D .Šteta za opuštanje na kraju dva puta pogriješio dante previše opušteno kod gola dodavanje sa Alabom i uzimanje lopte od mislim silve, a kod crvenog nemože se odgovoriti sa Janom ko će na loptu i prolazi ture ostalo znamo. NAVIJAČI KAO DA SE IGRA NA ALIANC ARENI DA SE NAJEŽIŠ. POČEŠE U ENGLESKOJ PJEVATI FOOTBALL COMING HOME KOJA UŽIVANCIJA
Ali dobro nema veze sve je super sve je ok.Kakvi ćemo biti kad se vrate španjolici i kat Gocinjo bude u top formi.Nastavk rešetanja u Leverkuzenu.
slika
SUPER SUPER BAYERN HEY HEY SUPER SUPER BAYERN HEY HEY
slika

Klare

Post Postao/la Klare » 02 okt 2013, 23:54

geronimo je napisao/la:Hecking sada češlja obrve i viče: Bravo ja! :lol:
:D :D :D

neviđena rutina i sigurnost, nešto kao protiv Šalkea, e tu smo sada, skont'o sam o čemu se radi. :idea:

Pep će štediti sebe i protivnike koji nisu po mjeri, a skupljenu energiju iskaljivati na ovim koji to i zaslužuju...

Šta Lahm čini na centru terena :lol: , Filip je najbolji igrač na planeti.
A pošto i Rafinja obavlja posao lavovski(večeras ni Lam ne bi bolje) ostaje Martinezu borba za goli život.
Imamo režiju kakvu bi samo Tarantino osmisliti mogao, i niko više. :mrgreen:

Ne sumnjam da ćemo istrošenog Bayera dobiti čisto na mišiće, utakmica presudna za rušenje veoma starog rekorda.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 03 okt 2013, 00:04

BadrHari je napisao/la: Nemojte se iznenaditi ako vidite Svjetlo-Plavi bunker veceras.
Samo puno trke i moja prognoza = pobjeda od 2 razlike.
Cak sam htio i 1-3 napisati ali reko haj znaj hoce li primiti gol. :)

Jos jednom treba navijace pohvaliti, izdominirali su veceras. 8-)
P.S. : Jedino Dante danas malo slabiji sto se onih nesporazuma oko lopte tice.
I kad se skontaju on promasi loptu pa se Boa mora zrtvovati.
Jerome za kojeg prvi put mogu reci da je najbolji stoper Bayerna.
Zadnja izmjena: BadrHari, dana/u 03 okt 2013, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.