2013-14 NBA Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2013 NBA Off-Season
"On je to rekao za mene i moju igru? Pa dobro, svaka promocija je dobrodošla. Sigurno bih se mučio sa Jordanom u trenucima kada je bio na vrhuncu karijere. Ipak, taj duel je nemoguće videti. Ali, dobro je da ljudi malo pričaju o tome. Stvarno je MJ ovo rekao?", začuđeno je podvukao LeBron James.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Significant weight changes over the off-season:
-Rudy Gay gained 20 pounds of muscle
-Taj Gibson gained 15 pounds of muscle
-Derrick Rose added 10 pounds of muscle
-Greg Oden lost 40 pounds
Ah, da. Tvoji smajlići nisu gluposti, to su argumenti, griješim li? Ja se stvarno izvinjavam ako griješimLenBias je napisao/la:daj ne pisi gluposti, mislim ne smeta meni sto si toliko fokusiran na mene pa mi pratis postove sve, vjeruj mi da mi ne smeta ali mislim da ljudima nije zanimljivo to gledati i citati, dodji sebi malo vrijeme je, znaci nba i pisi o tomeCarlo je napisao/la:Pišemo lično o tebi i tvojim postovima, naravno jer se tvoji postovi sastoje samo od smajlića ili podcjenjivanju igrača ili bilo čega drugog.

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Ma dobro D-Mo manje viselumani je napisao/la:Gledam ovaj klip gdje Hakeem uci ovog Litvanca![]()
Sramota je ,sta ova momak ne zna da ponovi...
![]()
![]()
McHale rece da ce pokusati startati Asika I Dwighta skupa, vise bi volio kad bi TJones dobio sansu.
Greg Oden odradio prvi trening u poslednje 4 godine

- ArthurBishop
- Kontakt:
Kažu napredovala NBA 2k14 u svakom smislu. :smajlikojizviždi:

Željezničar za život cijeli!
MickoSAS je napisao/la:Significant weight changes over the off-season:
jako interesantno,jer mjesecno mozes samo 2 pounda dobiti

lumani je napisao/la:MickoSAS je napisao/la:Significant weight changes over the off-season:
jako interesantno,jer mjesecno mozes samo 2 pounda dobitiznaci lupaju..
pa uzimaju hemije, hoces mi reci da james ne pije nesto

20 pounda za 2,3 mjeseca
steroidi,ali kako kada imaju testovi
Derick Rose na stranu,on trenira godinu dana misice.

- elninho_resTO
- Kontakt:
Ne James,ostali da.MickoSAS je napisao/la:lumani je napisao/la:MickoSAS je napisao/la:Significant weight changes over the off-season:
pa uzimaju hemije, hoces mi reci da james ne pije nesto![]()
![]()
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
sto ne rade testove kada dolaze na SP?lumani je napisao/la:20 pounda za 2,3 mjesecasteroidi,ali kako kada imaju testovi

elninho_resTO je napisao/la:Ne James,ostali da.MickoSAS je napisao/la: pa uzimaju hemije, hoces mi reci da james ne pije nesto![]()
![]()
ma nikako LeBrick, on je krenuo u teretanu sa 10 godina

- Donnie Darko
- Kontakt:
Za Rudy Gaya je sezona zavrsila prije vise od 5 mjeseci.lumani je napisao/la:20 pounda za 2,3 mjesecasteroidi,ali kako kada imaju testovi
I moguce da se ove promjene odnose na ista ova mjerenja prije pocetka prosle sezone.
Donnie Darko je napisao/la:Za Rudy Gaya je sezona zavrsila prije vise od 5 mjeseci.lumani je napisao/la:20 pounda za 2,3 mjesecasteroidi,ali kako kada imaju testovi
I moguce da se ove promjene odnose na ista ova mjerenja prije pocetka prosle sezone.
ako porede sa proslom sezonom ,ok...ali gore pise off- season.
Dwight Howard beat James Harden in a free throw contest during today's practice, both were shooting with their eyes closed.
ajde
ajde

niđe veze. kilu možeš dobiti mjesečno? niđe veze, pa možeš dobiti 10 kila za mjesec dana.lumani je napisao/la:MickoSAS je napisao/la:Significant weight changes over the off-season:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
ne mos misica buraz, moze uz pomoc steroida, drugacije vrlo tesko.Carlo je napisao/la: niđe veze. kilu možeš dobiti mjesečno? niđe veze, pa možeš dobiti 10 kila za mjesec dana.
2 pounda mjesecno je prosjek, 4-5 je isto moguce uz pravu dijetu, sve vise je tesko I rijetko ali eto moguce u nekim slucajeva ali da umres od treniranja I extra pravom dijetom.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa eto vidis da moze....Oni imaju najbolju mogucu dijetu i trenere i ako je 4-5 pounda puta isto toliko mjeseci,jer ovi nabrojani,osim Gibsona nisu ni nastupili u PO,koliko je to??Ne vidim u cemu je problem??Vrlo moguce,bez ikakvih steroida,barem ovo sto je napisano za ove igrace!alemsa je napisao/la:ne mos misica buraz, moze uz pomoc steroida, drugacije vrlo tesko.Carlo je napisao/la: niđe veze. kilu možeš dobiti mjesečno? niđe veze, pa možeš dobiti 10 kila za mjesec dana.
2 pounda mjesecno je prosjek, 4-5 je isto moguce uz pravu dijetu, sve vise je tesko I rijetko ali eto moguce u nekim slucajeva ali da umres od treniranja I extra pravom dijetom.

Da ali moras uzet u obzir godine, visinu, kilazu I misice koje vec posjeduju, u dosta slucajeva je lakse lajiku, koji se bas odluci na to doci do misica I postici dosta poundi jer nea tako razvijene misice. Dok je atletama teze natrualnim procesom jer su dosta misica razvili, I onda treningom I dijetom ostaju fit. Ne kazem da nije ne moguce sto se tice ovih igraca, posebno ako su se uljenili nakon sezone, ali nisam o tome ni govorio, nego sam cisto odgovorio Carlu na "10 kila".NEZALAGANJE je napisao/la: Pa eto vidis da moze....Oni imaju najbolju mogucu dijetu i trenere i ako je 4-5 pounda puta isto toliko mjeseci,jer ovi nabrojani,osim Gibsona nisu ni nastupili u PO,koliko je to??Ne vidim u cemu je problem??Vrlo moguce,bez ikakvih steroida,barem ovo sto je napisano za ove igrace!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.