Ako ti je Celik najtezi protivnik, sta bi bilo da ste izvukli zelju,borca,sirokog, celik je slab ove sezone, 7 nerijesenih utakmica i samo jedna pobjeda, nemojte ih se plasit i sigurno mozete napravit dobar rezultat , pogotovo kod kuce pred punim tribinama.Slobodanpad1945 je napisao/la:Evo Čelika u Gračanici![]()
Po meni jedan od najtežih protivnika koje smo mogli dobiti, s obzirom da će vjerovatno ići na Kup kako bi obezbjedili europu.Međutim, nije ni Bratstvo bez šansi, Čelik ne pruža partije u skladu sa očekivanjima navijača iz Zenice
NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Bratstvo Gračanica
-
- Kontakt:
Zbog toga što samo preko Kupa mogu obezbjediti izlazak u europu...Svi klubovi koje si nabrojao su bolji od Čelika ove godine.Vidjet' ćemo šta će biti.Hvala na podršcisamozeljo1987 je napisao/la:Ako ti je Celik najtezi protivnik, sta bi bilo da ste izvukli zelju,borca,sirokog, celik je slab ove sezone, 7 nerijesenih utakmica i samo jedna pobjeda, nemojte ih se plasit i sigurno mozete napravit dobar rezultat , pogotovo kod kuce pred punim tribinama.Slobodanpad1945 je napisao/la:Evo Čelika u Gračanici![]()
Po meni jedan od najtežih protivnika koje smo mogli dobiti, s obzirom da će vjerovatno ići na Kup kako bi obezbjedili europu.Međutim, nije ni Bratstvo bez šansi, Čelik ne pruža partije u skladu sa očekivanjima navijača iz Zenice

I mi se preko kupa borimo za izlazak u evropuSlobodanpad1945 je napisao/la:Zbog toga što samo preko Kupa mogu obezbjediti izlazak u europu...Svi klubovi koje si nabrojao su bolji od Čelika ove godine.Vidjet' ćemo šta će biti.Hvala na podršcisamozeljo1987 je napisao/la:Ako ti je Celik najtezi protivnik, sta bi bilo da ste izvukli zelju,borca,sirokog, celik je slab ove sezone, 7 nerijesenih utakmica i samo jedna pobjeda, nemojte ih se plasit i sigurno mozete napravit dobar rezultat , pogotovo kod kuce pred punim tribinama.Slobodanpad1945 je napisao/la:Evo Čelika u Gračanici![]()

www.nkbratstvogracanica.com
-
- Moderator
- Kontakt:
Ako se igraju dvije utakmice prolazite..
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Moderator
- Kontakt:
Da, igraju seBenjo_AFC86 je napisao/la:Ako se igraju dvije utakmice prolazite..

Sarkazam ili ironija ?Benjo_AFC86 je napisao/la:Ako se igraju dvije utakmice prolazite..

-
- Moderator
- Kontakt:
Svašta, ozbiljan sam. Čelik nije u nekoj formi, a vi ih u Gračanici možete dobiti, a Sadiković će znati na strani postaviti to fino kad bi izvukao nulu ikako ili min poraz - extra.cesc4 je napisao/la:Sarkazam ili ironija ?Benjo_AFC86 je napisao/la:Ako se igraju dvije utakmice prolazite..
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Tome se i ja nadam , tamo 1 0 ovde 2 0Benjo_AFC86 je napisao/la:Svašta, ozbiljan sam. Čelik nije u nekoj formi, a vi ih u Gračanici možete dobiti, a Sadiković će znati na strani postaviti to fino kad bi izvukao nulu ikako ili min poraz - extra.cesc4 je napisao/la:Sarkazam ili ironija ?Benjo_AFC86 je napisao/la:Ako se igraju dvije utakmice prolazite..

-
- Moderator
- Kontakt:
Bratstvo moze proci Celik, mozemo u Zenici izvuc pozitivan rezultat a ovde ih Pobjedit sa 2 - 0 

-
- Moderator
- Kontakt:
Glasajte za naseg Damira Smajlovica za Najboljeg igrača Prve lige FBiH za mjesece avgust i septembar
http://www.nsfbih.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Moderator
- Kontakt:
nećemoGracanicaAA je napisao/la:Glasajte za naseg Damira Smajlovica za Najboljeg igrača Prve lige FBiH za mjesece avgust i septembar

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
A stooooBenjo_AFC86 je napisao/la:nećemoGracanicaAA je napisao/la:Glasajte za naseg Damira Smajlovica za Najboljeg igrača Prve lige FBiH za mjesece avgust i septembar

-
- Moderator
- Kontakt:
Jbg, svako glasa za koga misli da je bolji. Ja sam se dvoumio između njega i još jednogALBOX je napisao/la:A stooooBenjo_AFC86 je napisao/la:nećemoGracanicaAA je napisao/la:Glasajte za naseg Damira Smajlovica za Najboljeg igrača Prve lige FBiH za mjesece avgust i septembar

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Benjo ipak je presudio Mirza jele 

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
ovi vasi ako misle ista ozbiljno napravit ove sezone i pucat na tu PL pod hitno da se manete kupa i tih ofucanih fora i loziona..ovo takmicenje ce vas pojest jer nemate roster od 20 igraca plus povrede...nego protiv celika sa juniorima i da se okrenete toj borbi za ligu vise...ako se ozbiljno misli
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Probisvjet
- Kontakt:
Sretno komsije danas i da pokazete ono sto mozete.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Hvala komsija,nadam se da cemo otkinut makar bod iako svi znamo da uz normalno sudenje mozemo i vise...Samo se nadam da Denis nece postavit taktiku kao u prvom poluvremenu na Tusnju .... Misljenja sam da bi ako budemo igrali dobru odbranu i ako uspijemo sacuvati svoj go da bi im mogli zavuc jedan iz prekida... Na nacin kako su oni pobjedili u LukavcuProbisvjet je napisao/la:Sretno komsije danas i da pokazete ono sto mozete.

-
- Moderator
- Kontakt:
Bratstvo daje gol Jedinstvu.
Dva !GracanicaAA je napisao/la:Bratstvo daje gol Jedinstvu.

Nažalost u Bihaću preloše vrijeme za igranje utakmice, mislio sam da ce derbi biti okupan suncem, ali nazalost čeka nas gledanje rovovske borbe na terenu.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.