FK Rudar Prijedor

topa99
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la topa99 » 30 sep 2013, 19:26

Nista od Bodiroge ,ne brani protiv Borca 100% :D Ali nadati se da ovaj Herak ludjak nece kiksati hahah :D SVII NA STADIONN 02.10 I 06.10 !

worchester
Kontakt:

Post Postao/la worchester » 01 okt 2013, 01:20

Prijedor je napisao/la:
worchester je napisao/la:ko je ovaj golman koji je branio zadnjih par utakmica za vas?sta je sa vasim prvim golmanom?
Herak, taraba, drugi golman... Bodiroga povrijedjen, valjda se oporavi do Nedelje :?
vidim da je kritican pa zato i pitam....

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 01 okt 2013, 11:38

worchester je napisao/la:
Prijedor je napisao/la:
worchester je napisao/la:ko je ovaj golman koji je branio zadnjih par utakmica za vas?sta je sa vasim prvim golmanom?
Herak, taraba, drugi golman... Bodiroga povrijedjen, valjda se oporavi do Nedelje :?
vidim da je kritican pa zato i pitam....
Kiksao je oba gola u Bijeljini protiv Mladosti... I sad je treci u Sarajevu kiksao... Taraba ziva :cry:
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

OBJEKTIVNO
Kontakt:

Post Postao/la OBJEKTIVNO » 01 okt 2013, 15:09

PRVENSTVENA UTAKMICA SA BORCEM JE U SUBOTU, A NE U NEDJELJU!!!

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 01 okt 2013, 19:04

Пре 18 $ $ $ " & су $ & " $ ? & ? & $ су $ " $ $ & 30.000 $.

$ - " " " у " ? новог $ " " " - на старту " $ $ " - " $ се " $ $ ". $ су $ ?, а " - ? " " - се у $ ".

- & & " је за нас & ", ту је $ ? " $ $ " $ ? " $ ?. $ све $ & $ $ ? " " ? у $ $ & ? &. $ се $ - " " ? " $ " $ - се на & " $. ? ове у & " " " за $ & на % терену. " је тај ' " за нас, - се $ $ - - " $ $ % верне " – " је " тренер $ $ Срђан ".

На " " - састав " " ? у & $, " је &:

- С " $ за " $ " ' " првенствену " у & - % $ " " су $ $ ? ' ". То не " $ ' ово " ? $ ' " - ". Сезона је $ " ово је $ ? $ $ % $ на & " ' $ ' у $. " $ " &, & ' је $ ? & " све те " $. & се ' у & $ % у првенству $ & $ ? ? $ $ $ ? не.

$ „$“ ? " је " по " $ & $ " &.

- & нас $ " % " у " - " $ $ " $, у & ? & $ ' $, а у сусрету за $ " ? ?. ? $ ' $ ? " " за ова $ $ $ & своју праву $. & " $ са ", а ' у " је $ " $ & $ " & " је за нас ? " – & је ? ".

Slavko Basara/prijedor24h
? &

topa99
Kontakt:

Post Postao/la topa99 » 01 okt 2013, 20:34

BODIROGA DANAS TRENIRAOO,I KAZU DA GA SPREMAJU ZA SUBOTU I BORAC I DA CE NAJVJEROVATNIJE BRANITII,A VALJDA I U NOVINAMA PISEEE :D :D :D

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 02 okt 2013, 13:46

Atmosfera predobra i u gradu i u klubu pred danasnji Krajiski Derbi (1/16 finala Kupa RS)...

AJ RUDAR !!!
? &

topa99
Kontakt:

Post Postao/la topa99 » 02 okt 2013, 18:34

Bravoo,tako se borii i igra za svoj klub,bravo Rudar,bravo momcii! Jos u subotu pobjeditii... OVO JE RUDARRRRRRR!

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 02 okt 2013, 18:43

Igra odlicna, Rudar pobjedio na penale i izbacio Borca iz kupa RS. Prije toga rezultat 1:1 bio, Borac poveo.

AJ RUDAR 8-)
? &

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 03 okt 2013, 11:16

Poslije boljeg izvođenja jedanaesteraca (5:3), a poslije nerješenog rezultata (1:1) u 90 odigranih minuta fudbaleri „Rudar-Prijedora“ savladali su banjalučki „Borac“ u šesnaestini finala Kupa Republike Srpske.

U derbiju „zapadne“ grupe masovnijeg takmičenja izabranici trenera Borisa Gavrana su eliminisali tim sa „mnogo administrativnih problema“ u susretu u kojem su rivali nastupili u kombinovanim sastavima.

Iako se u prvih 45 minuta igralo između dva šesnaesterca, a domaćin kontrolisao loptu Banjalučani su ni krivi ni dužni stigli do prednosti golom Stefana Dujakovića u prvom minutu sudijske nadoknade.

U drugom poluvremenu Prijedorčani su gospodarili terenom i u 53. minutu stigli do izjednaćenja – 1:1, a pogodio je „iz nemoguće situacije“ Aleksandar Jovičić uz pomoć golmana Banjalučana. Do kraja domaćin je imao šanse preko Nevena Adžića i Rastka Rokvića da stigne do trijumfa, ali su odlučivali penali. Trenutak odluke desio se u trećoj seriji kada je Stefan Herak uhvatio „živu“ loptu Siniši Dujakoviću.

Isti rivali će u subotu igrati za bodove u BH Telecom Premijer ligi BiH takođe na terenu Gradskog stadiona u Prijedoru uz direktan TV prenos na BHT1.

„Rudar-Prijedor“ – „Borac“ 1:1 (0:1) – penalima 5:3
? &

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 03 okt 2013, 18:36

Koliko je ulaz sada u subotu?
TREĆI PUT ČASTIMO

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 03 okt 2013, 20:32

Isto kao u kupu
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 03 okt 2013, 23:25

borac_sampion je napisao/la:Koliko je ulaz sada u subotu?
5 km za goste (navijace)... Ako na to mislis. Ovako ti je istok 2 km, zapad tribina a 4 km, krov 6 km, tribina c 4 km ;)
? &

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 04 okt 2013, 11:34

Mikić: Bod nam ništa ne znači, Borac pada u Prijedoru

Za sastav Rudar Prijedora utakmica protiv Borca ima ogromnu težinu, a to je pokazao još prije sedam dana trener Boris Gavran koji je na Koševu čuvao neke od igrača za subotnju meč.

Goran Kotaran će sigurno biti starter, a od povrtede se oporavio i golman Boriša Bodiroga, tako da bi i on mogao da se vrati na gol crtu.

U dosadašnjem toku sezone Rudar je ostvario samo jednu pobjedu i sa samo sedam bodova prijedorski klub nema izbora u ovom susretu.

"Cilj je jasan, a to je osvajanje sva tri boda. Nama se pobjeda nameće kao imperativ i svaki drugi rezultat osim našeg trijumfa bio bi ravan porazu. Bod nam ništa ne znači i zato ćemo morati da pobijedimo lidera", optimist je najbolji igrač Rudara Borislav Mikić i dodao:

"Puno smo bodova prosuli na našem terenu u proteklim utakmicama i zato ćemo sad morati da ih što prije nadoknadimo, jer opstanak nam je jedini cilj."
? &

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 04 okt 2013, 16:03

svaka cast fk rudar prijedor koji prvi put od kako se igraju utakmice ova 2 kluba odlucio da ne postuje reciprocitet i planira naplatiti ulaz gostujucim navijacima za ono sranje od skele!
nemam rijeci!

Милош Обилић
Kontakt:

Post Postao/la Милош Обилић » 04 okt 2013, 16:12

¥ ? ?? :roll: Права сте &.
? & ?, & $ " ње...

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 04 okt 2013, 17:29

Normalno, naplatiti stoki ulaz, ionako bude 1.000 KM stete svaki put kad napustite tribinu... Palite sve, rusite ogradu... Nije niko budala vise da pusta stoku dzaba... :lol:
? &

worchester
Kontakt:

Post Postao/la worchester » 04 okt 2013, 17:35

posto sam bio u prijedoru na stadionu pa znam kako ta skela izgleda,objasni mi samo kako se na toj skalameriji moze napraviti 1000 maraka stete?
iskreno se nadam da si se salio sa ovom izjavom

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 04 okt 2013, 17:37

worchester je napisao/la:posto sam bio u prijedoru na stadionu pa znam kako ta skela izgleda,objasni mi samo kako se na toj skalameriji moze napraviti 1000 maraka stete?
iskreno se nadam da si se salio sa ovom izjavom
Skrsili ono drvo gdje se stoji sve, odvalili citavu ogradu kasnije ovi varili, popalili ne znam ni ja sta vatrogasna intervenisala... Ja gdje god sam isao na utakmicu na gostovanje platio sam 5 KM, ne kontam sta se bunite? Pa u Bijeljini 5 KM za goste protiv Mladosti VO...
? &

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 04 okt 2013, 17:40

Prijedor je napisao/la:Normalno, naplatiti stoki ulaz, ionako bude 1.000 KM stete svaki put kad napustite tribinu... Palite sve, rusite ogradu... Nije niko budala vise da pusta stoku dzaba... :lol:

prvo, stoka te napravila.

drugo, da li si ikad platio ulaz u BL? tj, da li si ikad bio u BL na tekmi sa gostujucim navijacima...

a o kakvoj steti govoris, ono djubre gdje smjestate sve navijace ne vrijedi 100 kerma, prema tome...

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, James1987, rishovski i 31 gost.