Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
He score's when he wants.nerkolfc je napisao/la:Ne znam jestel' vi primjetili to da je Sule imao dvije razlicize majice ispod dresa sa natpisom za sina za svako poluvrijeme . Lik kao da je znao da ce dat' dva gola .
To je posao defanzivnih veznih igrača, a oni ga ne rade dovoljno dobro, i baš zato tu škripimo.Da Mignolet nije u ovako dobroj formi, te da nam odbrana ne funkcioniše solidno, mi bi bili mnogo slabije plasirani.Zadnji vezni je definitivno prioritet za januar.nerkolfc je napisao/la: Mi smo klub koji je primio najvise suteva prema golu do sad . Mislim , ciji je posao da to malo smanji![]()
400 pobjeda u EPL-u . 2 mjesto . Sljedeca Palace bez Lucasa , kako cemo bez njega ja ne znam .
Sto znaci da Lucas ne radi svoj posao kako treba !? Mislim toliko je ocigledno da nam je on najslabija tacka u ekipi da mi nije jasno otkud pohvale neke za njega . Gotivio sam ga kao igraca prije povrede jer je bio bedem . Al' nakon povrede to je drugi igrac i nazalost po svemu do sad prikazanom nedovoljno kvalitetan za prvi tim Liverpoola .Shanks je napisao/la:To je posao defanzivnih veznih igrača, a oni ga ne rade dovoljno dobro, i baš zato tu škripimo.Da Mignolet nije u ovako dobroj formi, te da nam odbrana ne funkcioniše solidno, mi bi bili mnogo slabije plasirani.Zadnji vezni je definitivno prioritet za januar.nerkolfc je napisao/la: Mi smo klub koji je primio najvise suteva prema golu do sad . Mislim , ciji je posao da to malo smanji![]()
400 pobjeda u EPL-u . 2 mjesto . Sljedeca Palace bez Lucasa , kako cemo bez njega ja ne znam .
Jednostavno, Lucas i Gerrard ne mogu da iznesu cijelu utakmicu.Leiva u principu jedini igra klasičnog DM, ali on je od one povrede toliko ofalio da mu Gerrard mora stalno pomagati i trošiti svoju energiju.Onda Stevie ne može dovoljno da pomaže u napadu, pa nam fali kreativnosti i teže je igrati itd...
Sve je to jedan veliki začarani krug.
ne bi im 3-eg nasao nigdjePonos Torina je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
Ne, nego ne igramo LPAggerYNWA je napisao/la: Sta je ovo kod nas pravo zatisje( do kakvog poraza, a onda pocinje pljuvanje Lage)
Trenutno korisnika/ca: LiverpoolREDS i 4 gosta.