U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

JTS
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la JTS » 02 okt 2013, 17:24

jasmin10 je napisao/la:
JTS je napisao/la:Vlado glupane, zašto nisi Atajića pozvao???
odakle ti to da Atajic nije pozvan :D vidim nije jos objavio spisak :)
1. JAJALO KRISTIJAN GK NK Sesvete (CRO)
2. PIRIĆ KENAN GK FC Gent (BEL)
3. BARIŠIĆ TOMISLAV DF NK Zagreb (CRO)
4. CIMIROT GOJKO DF FK Sarajevo
5. KOVAČEVIĆ ADNAN DF FK Sarajevo
6. JAKUPOVIĆ SEAD DF NK Čelik Zenica
7. ŠPIKIĆ JOZO DF NK Široki Brijeg
8. BEVAB DINO DF NK Zagreb (CRO)
9. LETIĆ BOJAN DF FK Velež Mostar
10. GRAHOVAC SRĐAN MF FK Borac Banjaluka
11. ČAJIĆ ALDIN MF FC Teplice (CZE)
12. KRUNIĆ RADE MF FK Donji Srem Pedinci (SRB)
13. PRCIĆ SANJIN MF FC Sochaux (FRA)
14. DULJEVIĆ HARIS MF FK Olimpic Sarajevo
15. ZAKARIĆ GORAN MF NK Široki Brijeg
16. KVESIĆ MARIO MF RNK Split (CRO)
17. SUBIĆ ALEKSANDAR MF FK Borac Banjaluka
18. MALETIĆ MARKO FW FC Oss (HOL)
19. MEŠANOVIĆ JASMIN FW NK Čelik Zenica
20. BEKIĆ AMER FW HŠK Zrinjski Mostar
fanatic je napisao/la:
JTS je napisao/la:Vlado glupane, zašto nisi Atajića pozvao???
Zato sto je taj Atajic dobar, al' samo u medijima..na terenu je bio ubjedljivo najlosiji igrac gore u madjarskoj, a u Ze opet ispod prosjeka(doduse tad je vecina zakazala). Da je umjesto njega bio bilo koji u21 igrac iz nase lige, vjerovatno bi odnijeli 3 boda iz madjarske - nevjerovatno sta je momak ful'o
znači na osnovu dvije tekme došlo se je do zaključka da Atajića ne valja .. profulao dvije šanse i ne valja :lol: a u Zenici ne znaš ko je bio gori :lol:

znaš kakav je debio imao Lulić protiv Milana? tri lopte vodio i sve tri mu pobjegle, što u aut, što u gol aut .. i navijači odmah pisali da je flopčina, ismijavali ga, itd .. a danas druga priča ;)

ali dobro, samo u BiH ima da procjeniš da igrač ne valja jer je profualao dvije dobre šanse, a u drugoj tekmi su igrali kako bismo mogli odigrati i mi sa foruma .. toliko
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 okt 2013, 17:24

Atajic je vec bolji od Ibrahimovica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 02 okt 2013, 17:27

Cartman je napisao/la:Atajic je vec bolji od Ibrahimovica.
definitivno imaš potencijala da radiš kao komičar

NON MOLLARE MAI

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 02 okt 2013, 17:29

a atajic sigurno nije ni losiji od maletica. sreca pa je tu mesanovic. :D

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 okt 2013, 17:32

jasmin10 je napisao/la:a atajic sigurno nije ni losiji od maletica. sreca pa je tu mesanovic. :D
Atajic je bio medju najgorim na terenu u svakoj utakmici sto je odigrao.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 02 okt 2013, 17:34

koliko je odigrao? u svakoj tekmi ulazio sa klupe .. nakon CG ste pisali da je imao dobrih poteza .. protiv Mađarske fulao dobre šanse i odmah nevalja :lol: pa to samo u BiH ima :lol: a što se Zenice tiče, kako sam rekao, svi do jednog su podbacili i takvu tekmu bismo mogli odigrati i mi sa foruma

NON MOLLARE MAI

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 02 okt 2013, 17:37

Cartman je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:a atajic sigurno nije ni losiji od maletica. sreca pa je tu mesanovic. :D
Atajic je bio medju najgorim na terenu u svakoj utakmici sto je odigrao.
protic crne gore i nije bio los. trudio se, borio. protiv madjara je vise igrao krilo. sigurno je da bi bio bolji da je igrao klasicnog napadaca.
protiv spanaca treba krenuti samo sa mesanovicem, jer je maletic beskoristan.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 okt 2013, 17:40

JTS je napisao/la:koliko je odigrao? u svakoj tekmi ulazio sa klupe .. nakon CG ste pisali da je imao dobrih poteza .. protiv Mađarske fulao dobre šanse i odmah nevalja :lol: pa to samo u BiH ima :lol: a što se Zenice tiče, kako sam rekao, svi do jednog su podbacili i takvu tekmu bismo mogli odigrati i mi sa foruma
Koliko treba da odigra da se dokaze taj mega-talenat? Uopste ne igra za Celtic, pruzao katastrofalne partije u reprezentaciji, sasvim ok sto ga nema na spisku. Da je velik talenat, dali bi mu priliku u Skotskoj ligi gdje Celtic moze pobjedit i sa C-ekipom.

Uostalom je moguce i da je povrijedjen. A Jagodica je izgleda dosta poremetilo ovo sto se desava u Celiku. Ima problema i tamo i tamo. Nadam se da ce bit malo vise para u savezu ako se plasiramo na SP, da nam selektori mlade repke mogu vodit samo reprezentaciju, a ne i klub uz to jer je placa mizerna.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 02 okt 2013, 17:53

Ti si se prikačio toga što je po net portalima proglašen velikim talentom, da bi sada stalno predbacivao njegove partije ispod očekivanja. Također, generaliziraš, ako je par forumaša bilo drago to što je on pozvan i u njemu vidjeli nekog velikog igrača u budućnosti, ne mora da znači da je to opće mišljenje na topicu.

Što se mene tiče, mnogo toga u ovoj selekciji ne štima da bi se igrač, koji je još uvijek poprilično anoniman, digao iznad svega, i opravdao net - status mega talenta koji mu je prišiven.

Na stranu ti članci o tome ko ga hoće, želi, nuđenje po novinama, ipak vjerujem da bi ova selekcija u drugim okolnostima imala puno više koristi od njega. Ova mlada selekcija je trenutno nezdrava sredina, priznali to mi ili ne, to se vidi, i jako je očito.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 02 okt 2013, 18:02

3 lijeva beka na spisku :roll:

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 02 okt 2013, 19:42

Cartman je napisao/la:
JTS je napisao/la:koliko je odigrao? u svakoj tekmi ulazio sa klupe .. nakon CG ste pisali da je imao dobrih poteza .. protiv Mađarske fulao dobre šanse i odmah nevalja :lol: pa to samo u BiH ima :lol: a što se Zenice tiče, kako sam rekao, svi do jednog su podbacili i takvu tekmu bismo mogli odigrati i mi sa foruma
Koliko treba da odigra da se dokaze taj mega-talenat? Uopste ne igra za Celtic, pruzao katastrofalne partije u reprezentaciji, sasvim ok sto ga nema na spisku. Da je velik talenat, dali bi mu priliku u Skotskoj ligi gdje Celtic moze pobjedit i sa C-ekipom.

Uostalom je moguce i da je povrijedjen. A Jagodica je izgleda dosta poremetilo ovo sto se desava u Celiku. Ima problema i tamo i tamo. Nadam se da ce bit malo vise para u savezu ako se plasiramo na SP, da nam selektori mlade repke mogu vodit samo reprezentaciju, a ne i klub uz to jer je placa mizerna.
pa on ipak ponekad uđe sa klupe .. mislim da niko ne očekuje da izbaci Samarasa iz ekipe .. drugi napadač je Stokes koji je dobar napadač, zabija golove i on sa Samarasom čini napadački dvojac .. a tu je sad i Temu Pukki na posudbi iz Schalkea, mlad i dobar napadač .. tako da vjerovatno neće ni zaigrati u prvom sastavu Celtica, nego dobivati šansu sa klupe

pametno bi mu bilo da potraži novi klub, posudba ili transfer .. a i dalje tvrdim da je morao biti na spisku selektora :D

NON MOLLARE MAI

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 02 okt 2013, 19:45

Modic igra za Milan U19 u LP, gube 1:0 protiv Ajaxa..

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 02 okt 2013, 19:45

Pu **** ti Kvesic,Jajalo,Krunic i Barisic mater,nikako ti doci do pameti.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 02 okt 2013, 19:51

Kevin je napisao/la:
samson je napisao/la:Za Karacica se od ciklusa do ciklusa govori kako je dobar, a izigrava nas kako ko stigne ...
vama je najveći problem što on dolazi iz Širokog Brijega...
prvi je uveo (2x) U19 u elitnu skupinu..gdje su do tad bili?

šta je s ovim U17, on ništa nije napravio, apsolutno ništa pa je i dalje tu..tako da..

okanite se Tonija..dobar je on čovjek i trener sigurno.. 8-)

Ma, bas me briga odakle je. Moze i Posusje .. I, ne zanimaju me toliko igra i taktika, spiskovi su kao iz Avaz Sporta. I nije jedini. Oduvijek bilo .. Zbog cega, ne bih znao i ne zanima me. Stvar saveza .. Prijatno ..

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 02 okt 2013, 20:01

Subic dobio poziv.Momak je zasluzio svojom igrom do sada.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 02 okt 2013, 20:31

HzSM je napisao/la:Pu **** ti Kvesic,Jajalo,Krunic i Barisic mater,nikako ti doci do pameti.
jedino se slazem za Barisica jer koliko vidim ne igra u Zagrebu

koje su to alternative izuzev mozda Atajica koji je cesto na klupi jednog velikog kluba,ne vidim da BIH ima mnogo boljih igraca od ovih pozvanih a da imaju pravo igranja za U21 ili da zele da igraju za istu(Besic)

mogao bi recimo ovaj Tino-Sven Susic ali je pitanje ima li sportsko drzavljanstvo jer je igrao za mladje belgijske selekcije

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 02 okt 2013, 21:12

pazzarac je napisao/la:
HzSM je napisao/la:Pu **** ti Kvesic,Jajalo,Krunic i Barisic mater,nikako ti doci do pameti.

koje su to alternative izuzev mozda Atajica koji je cesto na klupi jednog velikog kluba,ne vidim da BIH ima mnogo boljih igraca od ovih pozvanih a da imaju pravo igranja za U21 ili da zele da igraju za istu(Besic)

mogao bi recimo ovaj Tino-Sven Susic ali je pitanje ima li sportsko drzavljanstvo jer je igrao za mladje belgijske selekcije
Recimo da pozove Runica iz Borca.Ne znam zasto bjezi i od Radovca.Momak ima 17 godina,ali igra PL i standardan je u Sarajevu.Travancic u posljednje vrijeme opet igra.Za Hodzica ili Bajica bi takodje trebalo biti mjesta.Zatim imas Merajica i Rahmanovica iz Olimpica koji su sigurno bolji od pola igraca sa ovog spiska.To je sto se tice PL.Pod hitno vratiti Besica u repku.Nije mi jasno ni nepozivanje Atajica.Kasumovic iz Hanovera je u prvoj ekipi,ali igra za drugu.Ima igraca koliko hoces...

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 02 okt 2013, 22:53

Odzvonilo je JAgodicu treba amo neko doci ko ce napraviti bolju selekciju igraca i posloziti kockice u ekipi

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 03 okt 2013, 02:40

Ovo je jagodicu zadnje sazivanje ja se bar nadam.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 03 okt 2013, 08:55

HzSM je napisao/la:
pazzarac je napisao/la:

Recimo da pozove Runica iz Borca.Ne znam zasto bjezi i od Radovca.Momak ima 17 godina,ali igra PL i standardan je u Sarajevu.Travancic u posljednje vrijeme opet igra.Za Hodzica ili Bajica bi takodje trebalo biti mjesta.Zatim imas Merajica i Rahmanovica iz Olimpica koji su sigurno bolji od pola igraca sa ovog spiska.To je sto se tice PL.Pod hitno vratiti Besica u repku.Nije mi jasno ni nepozivanje Atajica.Kasumovic iz Hanovera je u prvoj ekipi,ali igra za drugu.Ima igraca koliko hoces...
šta fali Kvesiću..igra u RNK SPlit, gledao sam par utakmica, isto i zabija..zna s loptom..po meni sasvim opravdan poziv..
a Radovac, pa nemože čovječe igrat i u U19 i u U21, jeste likovi..najbolje da igra i za U17, U19 i U21 :roll:
isto i za Runica..neka prodje svoje kategorije prvo, ima vremena do U21
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 40 gostiju.