FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Tkanton
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Tkanton » 01 okt 2013, 23:17

ultrasstyle_tz je napisao/la:upravo, koliku podrsku lokalne zajednice imaju rivali mi se dobro i drzimo..pa Gracanica daje vise para za svoj klub nego Tuzla i to znacajno, o Jedinstvu i Bihacu da ne govorim itd itd..a nasi hajd sto ne pomazu vec i odmazu na svakom koraku...Svevisnji Jasmin nece ni da primi cojka a kamo li da pomogne.

a inace dje god je SDP tu je kolaps i tako je vec godinama, izgleda da je samo Selim bio donekle izuzetak
U Gracanici je SDP :D pa se sport razvija.....
A nemoj tako Tuzla ima fontane, a nema sporta, Gracnica nema fontane al ima sporta jbg, nemoze sve :lol: :lol: :lol:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 02 okt 2013, 11:44

http://fksloboda.ba/vijesti/434-husi-mi ... iti-rezove" onclick="window.open(this.href);return false;
Kao sto sam i rekao, nista se nece mijenjati do kraja jesenjeg dijela....
🔴⚫️

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 02 okt 2013, 11:53

Skver je napisao/la:http://fksloboda.ba/vijesti/434-husi-mi ... iti-rezove
Kao sto sam i rekao, nista se nece mijenjati do kraja jesenjeg dijela....
Drago mi je da se i predsjednik oglasio i covjek je svjestan da ne igraju najbolje, al eto dao im je do znanja u 8 kola 18 bodova ili ih nece biti i to je posteno, al realno gledajuci u ovih 8 kola bi trebali uzeti svih 24 boda s obzirom da nam dolazi period laksih gostovanja. Druga je sad stvar sto Jedinstvo ima ludu seriju kao Radnicki prosle sezone ali i to jednom mora stati

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 02 okt 2013, 12:05

ma pojacavaju se ljudi i organizaciono i igracki , jbg kad se stoji iza njih...Azmir je ovo izmedju redova porucio, dokle god ja sam dajem pare ja sam i odredjujem kad ce i kakvi ce rezovi biti i kakve ambicije.
Postavljeni imperativ je minimalan, 18 b iz 8 kola od toga 4 domace . Sve tekme se mogu svesti pod relativno lagane, ako ovaj imperativ ne mogu dostici na terenu onda bolje nek okoncaju svoje karijere i ne zovu se vise fudbalerima( a nece uspjeti bez zakulisnih radnji 100%).

bez 20+b iz ovih 8 kola do kraja i radikalnih promjena na zimu konkurenti ce nam previse odmaci.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 02 okt 2013, 12:20

Samo ne vjerujem da ce uspjeti sa ovom ekipom i trenerom, plus Sloboda je trn u oku svim ovim ekipama, posebno su su motivirani kad igraju protiv nas, a vidimo da imamo i opstrukcije sa raznih strana u gradu, pogotovo od Jasmina i ekipe jer Azmir nije njihov, ne mogu imati talove na koje su navikli
🔴⚫️

tomos
Kontakt:

Post Postao/la tomos » 02 okt 2013, 12:24

Hoće li se sloboda ikad vratit u I ligu baš me zanima i čudno mi čemu mržnja tolika prema klubovima iz SA itd nešto sam čitao, to nije fer i nije sportski, da se okrenete malo svom klubu i poboljšanju oko svega, a manje mržnjom možda bi imali i uspjeha.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 02 okt 2013, 12:30

tomos je napisao/la:Hoće li se sloboda ikad vratit u I ligu baš me zanima i čudno mi čemu mržnja tolika prema klubovima iz SA itd nešto sam čitao, to nije fer i nije sportski, da se okrenete malo svom klubu i poboljšanju oko svega, a manje mržnjom možda bi imali i uspjeha.
Sloboda ce se vratiti sigurno tamo gdje joj je i mjesto, dakle u vrh bosansko-hercegovackog fudbala ili nogometa, ne mrzimo nikoga, naprotiv svi su dobrodosli u Tuzlu, pa i vi iz Sarajeva
🔴⚫️

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 02 okt 2013, 12:38

Skver je napisao/la:
tomos je napisao/la:Hoće li se sloboda ikad vratit u I ligu baš me zanima i čudno mi čemu mržnja tolika prema klubovima iz SA itd nešto sam čitao, to nije fer i nije sportski, da se okrenete malo svom klubu i poboljšanju oko svega, a manje mržnjom možda bi imali i uspjeha.
Sloboda ce se vratiti sigurno tamo gdje joj je i mjesto, dakle u vrh bosansko-hercegovackog fudbala ili nogometa, ne mrzimo nikoga, naprotiv svi su dobrodosli u Tuzlu, pa i vi iz Sarajeva
Mos mislit za ovo drugo...... zadnja gostovanja zelje i sarajeva zavrsena su ganjanjem navijaca po Slatini, jedino si ti mozda mislio na Olimpic, mada ti ni ovo prvo bas nije realno

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 02 okt 2013, 12:40

2. oktobra 1943.TUZLA je bila najveći oslobođeni grad u porobljenoj Evropi.

Znaci Azmir hoce 18 bodova iz 8 meceva,vidjecemo hoce li mutavi i njegova pojacanja uspjeti to odradit,mada sumnjam.. ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 02 okt 2013, 13:12

De ti Tkanton napisi nekad nesto korisno i konstruktivno.. pises neke stvari koje nemaju veze sa temom i mjesas se gdje ti nije mjesto, stalno!
075

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 02 okt 2013, 15:32

Azmir trazis 18b kao uslov do kraja polusezone i to znaci ostanak Smajla, realno gledajuci raspored Jedinstva veliki su izgledi da bi oni uz ovakav ambijent i moral ekipe i svu podrsku mogli osvoniti 21b, sto znaci da bi imali -9 na polusezoni. Eh sad ako se Jedinstvo nastavi pojacavati tesko da cemo ih stici u drugoj polusezoni, jer uz ovih 18b nam ostaje i Smajl, a on nemoze postat bolji trener i vjerovatno ni on sam nezna koga bi doveo ni sta mu treba. Uz nekih 15 b do kraja i hajmo reci neko iznenadenje pa da nam Jedinstvo bude na - 10, onda bi nam trebao neki vrhunski strucnjak i mnogo dobra pojacanja pa da krenemo ih ganjat, al i tako bi bile slabe sanse jer nece ni oni sjedit skrstenih ruku i sigurno ce se jos pojacat. Vjerovatno i Azmir taktizira jer covjek sam daje pare u Slobodu i to mu je samo minus, vjerovatno ceka taj sastanka sa Jasminom i skupstinom da vidi da barem opstina poveca davanja, jer ovdje nije hajmo samo uci u Pl, Pl donosi vec troskove a i skuplje igrac treba dovesti. Sto za Azmira znaci jos veci minus a nikakve koristi, a opstina neda ni marke. Ipake je on biznismen i treba i njeg razumjeti, i sigruno bez vecih primanja od opstine i jos nekih sponzora, ni njemu nije u interesu na ho ruk uci u PL, pa samo mnogo para baciti a ako nebude jakih pojacanja eto nas opet u prvoj, sto znaci opet na istom i nista nije uradeno. Ovo je neko moje razmisljanje, za nadat se ja da bude bolje

Jedinstvo37
Kontakt:

Post Postao/la Jedinstvo37 » 02 okt 2013, 15:58

Kroz 2-3 kola bi se trebalo već znati ko će se boriti za PL..

Jedinstvo pobjedom protiv Bratstva i ako uzmemo bod/ove u Gabeli zasigurno će biti teško stići i imaćemo ogromnu prednost. (Iskreno ja mislim da u Gabeli doživljavamo svoj prvi poraz ove sezone). Zatim dolazi Budućnost, pa idemo u Sanu kod Podgrmeča gdje svi očekujemo lagana 3 boda.

Sloboda ostatak kola ima odlične protivnike, slične što Jedinstvo ima, i mislim da bi Sloboda mogla doći do tih 18 bodova, ako ne i više. Gostuju u Sani,Bugojnu.. Ima još šanse i za Slobodu.

Gošk i Rudar isto nisu za odbaciti...
Zadnja izmjena: Jedinstvo37, dana/u 02 okt 2013, 15:59, ukupno mijenjano 1 put.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 02 okt 2013, 15:58

sloboda od opcine dobije 7000 mjesecno, od omladinskog pogona-clanarina legne jos 15000! ostatak Azmir financira, medjutim problem je sto Azmir daje pare na gluposti! prvo ovu saku jada od igraca non stop izvodi po vecerama, voda ih po bazenima, ne samo ove nase krembile nego i mraku iz Simin Hana al brat bratu tu su negdje po kvaliteti ;) razvlace se po svim mogucim hotelima, prije utakmice u Gabeli frajer kesira hotel u Medjugorju a zna da dole boda ne mozemo uzeti, znaci potpuno bespotrebne stvari mjesto da je doveo 10 top igraca i isao praviti rezultate. moze on njima zvjezde s neba skinuti i praviti porodicno okruzenje do sutra al dzaba kad ljudi nemaju kvaliteta za vise od sredine tabele! i ova njegova izjava ne pije vode kad se zna da ce biti gostujucih bodova al ne po kvaliteti nego po dogovoru, znaci na Smajilu je da pobjedi sve domace utakmice a da ekipu psiholoski pripremi da pobjede neku kupljenu u gostima! zesci seljakluk, nego mi fino trebamo svaku utakmicu Karicu .ebat sve s tribina i to ce ja mislim biti dovoljno da padne otkaz! jer ovaj mutant ko da je kakve sihire bacio na Azmira pa ka ovaj cuva ko posljednjeg medvjeda u tuzlanskom zoloskom vrtu. samo pritisak na Karcia i kad-tad moraju popustiti
Sloboda Tuzla

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 02 okt 2013, 16:41

fukaratz je napisao/la:sloboda od opcine dobije 7000 mjesecno, od omladinskog pogona-clanarina legne jos 15000! ostatak Azmir financira, medjutim problem je sto Azmir daje pare na gluposti! prvo ovu saku jada od igraca non stop izvodi po vecerama, voda ih po bazenima, ne samo ove nase krembile nego i mraku iz Simin Hana al brat bratu tu su negdje po kvaliteti ;) razvlace se po svim mogucim hotelima, prije utakmice u Gabeli frajer kesira hotel u Medjugorju a zna da dole boda ne mozemo uzeti, znaci potpuno bespotrebne stvari mjesto da je doveo 10 top igraca i isao praviti rezultate. moze on njima zvjezde s neba skinuti i praviti porodicno okruzenje do sutra al dzaba kad ljudi nemaju kvaliteta za vise od sredine tabele! i ova njegova izjava ne pije vode kad se zna da ce biti gostujucih bodova al ne po kvaliteti nego po dogovoru, znaci na Smajilu je da pobjedi sve domace utakmice a da ekipu psiholoski pripremi da pobjede neku kupljenu u gostima! zesci seljakluk, nego mi fino trebamo svaku utakmicu Karicu .ebat sve s tribina i to ce ja mislim biti dovoljno da padne otkaz! jer ovaj mutant ko da je kakve sihire bacio na Azmira pa ka ovaj cuva ko posljednjeg medvjeda u tuzlanskom zoloskom vrtu. samo pritisak na Karcia i kad-tad moraju popustiti
Mislim da do pocetka ove sezone da je naprimjer Radnickim, Buducnost ili neko slican ponudio iste uslove nekom igracu kao i Sloboda oni bi odabrali prije njih nego Slobodu ZBOG prica iz prosih sezona kako nema para, kako kasne plate, kako su losi uslovi, i mislim da sad Azmir prvo zeli podici nivo organizacije u klubu, pokazat svima da u klubu su obezbjedjeni svi moguci uslovi, da su plate redovne, i sve to, i mislim da ce sa tim backgroundom biti puno lakse u buducnosti dobovodit igrace, sa tim mislim odmah sad na zimu.
Al nije Azmir dovodio igrace negi Smajil, i samim tim mislim (nadam se) da ce na zimu doc neki priznat i dobar trener koji ce dovest igrace o kojima ti pricas, kvalitetne i iskusne prije svega.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 02 okt 2013, 16:50

TRUST je napisao/la:Azmir trazis 18b kao uslov do kraja polusezone i to znaci ostanak Smajla, realno gledajuci raspored Jedinstva veliki su izgledi da bi oni uz ovakav ambijent i moral ekipe i svu podrsku mogli osvoniti 21b, sto znaci da bi imali -9 na polusezoni. Eh sad ako se Jedinstvo nastavi pojacavati tesko da cemo ih stici u drugoj polusezoni, jer uz ovih 18b nam ostaje i Smajl, a on nemoze postat bolji trener i vjerovatno ni on sam nezna koga bi doveo ni sta mu treba. Uz nekih 15 b do kraja i hajmo reci neko iznenadenje pa da nam Jedinstvo bude na - 10, onda bi nam trebao neki vrhunski strucnjak i mnogo dobra pojacanja pa da krenemo ih ganjat, al i tako bi bile slabe sanse jer nece ni oni sjedit skrstenih ruku i sigurno ce se jos pojacat. Vjerovatno i Azmir taktizira jer covjek sam daje pare u Slobodu i to mu je samo minus, vjerovatno ceka taj sastanka sa Jasminom i skupstinom da vidi da barem opstina poveca davanja, jer ovdje nije hajmo samo uci u Pl, Pl donosi vec troskove a i skuplje igrac treba dovesti. Sto za Azmira znaci jos veci minus a nikakve koristi, a opstina neda ni marke. Ipake je on biznismen i treba i njeg razumjeti, i sigruno bez vecih primanja od opstine i jos nekih sponzora, ni njemu nije u interesu na ho ruk uci u PL, pa samo mnogo para baciti a ako nebude jakih pojacanja eto nas opet u prvoj, sto znaci opet na istom i nista nije uradeno. Ovo je neko moje razmisljanje, za nadat se ja da bude bolje
Dobro razmisljanje. Najveci problem je trenutno u opstini koja opstruira preporod Slobode i ne zeli povecati transu.
Jasmin Imamovic vise potrosi za svoje knjizevne susrete nego za izdvajanja FK Slobodi.
Azmir bi vjerovatno ulozio vise, al' klub nije njegov privatni, nego udruzenje gradjana tj.opstinski.
Iz prazne se ne puca!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 02 okt 2013, 16:54

evo Rudar Bukinje slavi 60 godina za rodjendan su pozvali Celik da igraju prijateljsku a Sloboda im pred nosom medjutim slabo smo mi kome vise interesantni(da su neka prosla vremena bila bi im najveca cast da ugoste Slobodu al sad su samo jedan rang ispod nas) :lol: da nije smjesno bilo bi zalosno
Sloboda Tuzla

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 02 okt 2013, 17:00

klasik je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:sloboda od opcine dobije 7000 mjesecno, od omladinskog pogona-clanarina legne jos 15000! ostatak Azmir financira, medjutim problem je sto Azmir daje pare na gluposti! prvo ovu saku jada od igraca non stop izvodi po vecerama, voda ih po bazenima, ne samo ove nase krembile nego i mraku iz Simin Hana al brat bratu tu su negdje po kvaliteti ;) razvlace se po svim mogucim hotelima, prije utakmice u Gabeli frajer kesira hotel u Medjugorju a zna da dole boda ne mozemo uzeti, znaci potpuno bespotrebne stvari mjesto da je doveo 10 top igraca i isao praviti rezultate. moze on njima zvjezde s neba skinuti i praviti porodicno okruzenje do sutra al dzaba kad ljudi nemaju kvaliteta za vise od sredine tabele! i ova njegova izjava ne pije vode kad se zna da ce biti gostujucih bodova al ne po kvaliteti nego po dogovoru, znaci na Smajilu je da pobjedi sve domace utakmice a da ekipu psiholoski pripremi da pobjede neku kupljenu u gostima! zesci seljakluk, nego mi fino trebamo svaku utakmicu Karicu .ebat sve s tribina i to ce ja mislim biti dovoljno da padne otkaz! jer ovaj mutant ko da je kakve sihire bacio na Azmira pa ka ovaj cuva ko posljednjeg medvjeda u tuzlanskom zoloskom vrtu. samo pritisak na Karcia i kad-tad moraju popustiti
Mislim da do pocetka ove sezone da je naprimjer Radnickim, Buducnost ili neko slican ponudio iste uslove nekom igracu kao i Sloboda oni bi odabrali prije njih nego Slobodu ZBOG prica iz prosih sezona kako nema para, kako kasne plate, kako su losi uslovi, i mislim da sad Azmir prvo zeli podici nivo organizacije u klubu, pokazat svima da u klubu su obezbjedjeni svi moguci uslovi, da su plate redovne, i sve to, i mislim da ce sa tim backgroundom biti puno lakse u buducnosti dobovodit igrace, sa tim mislim odmah sad na zimu.
Al nije Azmir dovodio igrace negi Smajil, i samim tim mislim (nadam se) da ce na zimu doc neki priznat i dobar trener koji ce dovest igrace o kojima ti pricas, kvalitetne i iskusne prije svega.
Azmir ima dobre namjerei vidi se da covjek voli Slobodu cim daje svoje pare..... al radi to na pogresan nacin, razbacuje se sa parama na bezvezne stvari, on sam to nece dugo moc podnijet koliko god bio bogat, ovaj tempo nece sigurno drzat i sledecu sezonu dok jos svakavi budalastina prodje sa klubom, trebalo je unutra sredit stvari, ne trosit pare na prisilan ulazak u Premier ligu, sredit fino klub i ulazak ce sam doc....... Jos se nijednom nije culo da je rijeseno neko opterecenje kluba, bilo ono malo sa Transturistom i to je to, a ostali milioni duga??? i vidi se da ima u nekog povjerenje a da taj neko izigrava to njegovo povjerenje pocevsi od trenera pa unutra do koga sve ne

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 02 okt 2013, 17:02

Smajlu i vecini igraca po nekoj logici ce biti zahvaljeno na saradnji na kraju jesenjeg dijela.
🔴⚫️

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 02 okt 2013, 17:22

Skver je napisao/la:Smajlu i vecini igraca po nekoj logici ce biti zahvaljeno na saradnji na kraju jesenjeg dijela.
Mislim da bi to bila ogromna šteta za klub iz Rudarske 2. Ipak je još 8 utakmica do kraja...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 02 okt 2013, 17:25

Skver je napisao/la:Smajlu i vecini igraca po nekoj logici ce biti zahvaljeno na saradnji na kraju jesenjeg dijela.
I ja sam istog misljenja. Znaci, ako imamo izglede za ulazak u PL dolaze pojacanja, a ako ne, onda sopstvenim igracima i domacim kadrom dovodimo kraju prvenstvo.
Ipak mislim da Jedistvo nece bas tako daleko odmaci drugima.
Ne treba zaboraviti da se ima igrati itekako jos dosta.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Kompromis i 2 gosta.