nemoj zajebavat i iznosti lažne podatke, od Autrije su izgubili 6:0Batko je napisao/la:Kevin je napisao/la:vama je najveći problem što on dolazi iz Širokog Brijega...samson je napisao/la:Za Karacica se od ciklusa do ciklusa govori kako je dobar, a izigrava nas kako ko stigne ...
prvi je uveo (2x) U19 u elitnu skupinu..gdje su do tad bili?
šta je s ovim U17, on ništa nije napravio, apsolutno ništa pa je i dalje tu..tako da..
okanite se Tonija..dobar je on čovjek i trener sigurno..
ne ne ne ne ne. Upravo ti samo gledas tako. Za mene je Toni trener kao i svi ostali i sve trenere nogometnih selekcija gledam istim ocima a ti gledas Tonija drugim ocima jer je iz Sirokog Brijega i svaki put se ovdje pojavis kad ga se kritikuje. Kod tebe je problem!!!! Za tebe Toni i Jagodic nisu isti a meni jesu.
Mi ovdje kritikujemo sve selektore kada za to ima osnova, ok neki malo pretjeruju ali vecinom je to tu negdje dok ti patoloski branis svaki potez Karacica iako je recimo itekako zasluzio kritike poslije poraza od Austrije 5:0.

imam pravo da branim koga želim!

pa vidis da ne kritiziram Jagodića kao ni Tonija, kako ih onda gledam razlicito?
zapravo sam jedini koji je jos davno rekao da ćete za par mjeseci svi popljuvat Jagodića