Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Arsenal
J*bo te zivot, kako je ovaj Arsenal postao uzivancija za gledati a doveo se samo jedan WC igrac. Arsene, dovedi jos jednog klasnog (krilnog) napadaca i golmana i udari na sve frontove.
Zabari su rutinski odradjeni. Mislim da su mogli proci puno gore ali eto, Arsenal se zadovoljio sa dva razlike. Napoli je simpatican klub i od klubova iz Italije koji nastupaju u LP su mi najsimpaticniji. Zao mi je sto AC Penal nije u grupi sa Arsenalom, da prime peticu. Nista bolje nebi prosli ni u Dortmundu.
Simpaticno pitanje je postavio jedan mali topnik a Wenger jos bolje odgovorio.

Zabari su rutinski odradjeni. Mislim da su mogli proci puno gore ali eto, Arsenal se zadovoljio sa dva razlike. Napoli je simpatican klub i od klubova iz Italije koji nastupaju u LP su mi najsimpaticniji. Zao mi je sto AC Penal nije u grupi sa Arsenalom, da prime peticu. Nista bolje nebi prosli ni u Dortmundu.

A zbog cega da dovedemo golmana?
Zato sto se bojim greske u velikim utakmicama, kad ne smijes pogrijesiti..... Wojo je sklon greskama, slomiti igraca, dobiti crveni, skriviti penal. Inace, ako to ne racunamo, dobar je golman.
Wojo je dobro za sada branio s toga nema uopce potrebe za tim, a pored toga je Arsen doveo Viviana. Znaci sa Fabianskim imamo 3 golmana koji konkurisu za prvi tim, tako da se dovođenje novog može zaboraviti. Najranije na ljeto jer bi tada istekao ugovor Fabianskom i posudba Emilianu.
Kada bi sastavljao sad neku listu zelja tu bi vidio igrace koji su se ranije spominjali sa prelaskom, dakle Bender, Draxler i Reus. I zanimljivo svi su igraci iste repke.
Kada bi sastavljao sad neku listu zelja tu bi vidio igrace koji su se ranije spominjali sa prelaskom, dakle Bender, Draxler i Reus. I zanimljivo svi su igraci iste repke.

Hhehe, ovo je i mene oduvjek kopkaloSamoZeljo je napisao/la:

Nisam mnogo aktivan na forumu zbog obaveza, cesto samo uletim da vidim sta se pise... ovo sto cu reci je vjerovatno vec ranije receno ali cu ipak dati svoj doprinos

Primjetio sam da neki neopravdano kritikuju po Aronu i Arteti. Navodno prvi nema zadnji pas a drugi dodaje najblizem igracu...Vas problem je sto previse ocekujete od ovih pojedinaca, ocekujete da u svakom segmentu igre igraju vrhunski a takvih je igraca izuzetno malo u svijetu fudala... Svi bi mi da imamo u timu barem po jednog igraca koji je radilica na terenu da trci i trci, koji uz to dobro dribla i daje dobre pasove, dobro izvodi slobodnjake a zna i diktirati i citati igru itd, ipak svjet je mnogo realniji od ovakvih mastarija i svaki igrac ima svoje slabosti i mane...Aron dok god igra ovak kako igra, cak i da nije dao onoliko golova fantastican je, ja nikad ne bih mjenjao Arona radilicu za Arona koji zna podvaliti zadnji pas, za to su zaduzeni neki drugi igraci u timu...Za Artetu isto vazi, on doprinosi donoseci stabilnost i sigurnost svojim pasovima. Moze on sigurno igrati kao i one prve sezone, nije se ta njegova vjestina nigdje izgubila, stvar je u tome sto mu je takav stil igre sigurno nametnuo Wenger, on je na to pristao za dobro tima i prihvatio tu ulogu jer bi bilo ludo gurati ga u ofanzivu pored toliko ofanzivnih igraca u timu...Kao sto guner vec rece, wenger vjestinu svakog igraca uklapa u tim i to se za sada vraca dobrim igrama...
Ajde neka neko izvještava o mladimaa ... Kakva je situacija na terenu ?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Vode 1:0 akpom dao
2:0 Lipman.
EDIT : Već je 3:0 opet Lipman.
EDIT : Već je 3:0 opet Lipman.
Szczesny ' I watched the game like a fan '

4:0 Akpom
@PIKE
Imal brate šta večeras ?
ja više pao parova, nego što sam skino

Imal brate šta večeras ?
ja više pao parova, nego što sam skino

jedan na računu, jedan vako

Slika Girouda za jedan francuski kalendar ccc

- frankqqqqq
- Kontakt:
A ja hurije 

A jbte dan sta i ti zagledas 

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
naletih slucajno na fb hahahahahabega_afc je napisao/la:A jbte dan sta i ti zagledas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.