FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Head
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Head » 02 okt 2013, 00:41

slika
8-)
1946

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 02 okt 2013, 00:47

Bordo Nikola :D Steta pa ne moze igrati Bilbija, bio bi to paklen tandem. Samo da hoce ostati neko duze vrijeme kod nas :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

onako
Kontakt:

Post Postao/la onako » 02 okt 2013, 07:13

Pitanje za ovog Tv, zasto bi drzava pravila nesto sto je vase, kad se dicite nas stadion, nas stadion, onda ga pravite? Evo i meni je kuca srusena u ratu, a drzava mi nije marke dala, al ne zivim u rusevini.
since 1973

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 02 okt 2013, 08:15

Tačno da je projekat UEFE, ali sarajevo je jedan od rijetkih klubova iz lige koje je uspjelo obezbjediti participaciju općine što je jedan od uslova za apliciranje za sredstva. SVAKA ČAST ZA UPRAVU KLUBA

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 02 okt 2013, 08:44

Šef akademije Cardiffa krajem oktobra u posjeti Sarajevu.
Šef akademije engleskog Cardiff Cityja Richard Bate dolazi krajem oktobra u posjetu Fudbalskom klubu Sarajevo. :D

Ubrzo ce i akademija. ;)

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 02 okt 2013, 09:29

U petak se donosi odluka o nasoj zalbi.
1946

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 02 okt 2013, 09:37

Head je napisao/la:U petak se donosi odluka o nasoj zalbi.

Ma daj Boze da od zalbe bude ista.Vrana,vrani ne vadi oci.Mafija je to. :!: Mi jednostavno nemamo nikog ko bi stitio interese FK.Sarajevo.U zadnje 2-3 godine,ja se ne sjecam da je donesena odluka u našu korist. :oops:

TvBHT
Kontakt:

Post Postao/la TvBHT » 02 okt 2013, 10:03

onako je napisao/la:Pitanje za ovog Tv, zasto bi drzava pravila nesto sto je vase, kad se dicite nas stadion, nas stadion, onda ga pravite? Evo i meni je kuca srusena u ratu, a drzava mi nije marke dala, al ne zivim u rusevini.
Naravno da bi drzava trebala ucestvovati u obnovi, jer to je i za njihovu korist, ali kako da ti objasnim ako ti to ne kontas.
I vi ste trebala odrzavati stadion sve ove godine, a ne da se raspadne do sad, pa da opet centar za rekraciju trazi pare da se obnovi to. To ti je isto kad iznajmis stan, unistis toalet, a onda zoves gazdu stana da ti to napravi ? To ti je jasno ?

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 02 okt 2013, 10:28

TvBHT je napisao/la:
onako je napisao/la:Pitanje za ovog Tv, zasto bi drzava pravila nesto sto je vase, kad se dicite nas stadion, nas stadion, onda ga pravite? Evo i meni je kuca srusena u ratu, a drzava mi nije marke dala, al ne zivim u rusevini.
Naravno da bi drzava trebala ucestvovati u obnovi, jer to je i za njihovu korist, ali kako da ti objasnim ako ti to ne kontas.
I vi ste trebala odrzavati stadion sve ove godine, a ne da se raspadne do sad, pa da opet centar za rekraciju trazi pare da se obnovi to. To ti je isto kad iznajmis stan, unistis toalet, a onda zoves gazdu stana da ti to napravi ? To ti je jasno ?

Haj ti malo na temu malenih i tamo smaraj,kako ne kontas da te ovde niko ne benda ni 1%. :idea:

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 02 okt 2013, 10:57

Jes' vala, smor si pravi. Jel trebamo peticiju pisati da više ne dolaziš na temu?
4.10.2009.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 02 okt 2013, 10:58

Nije lik dobro dosao ni na jednoj temi. Nema covjek pametnija posla nego da smara svakoga svojim postovima.

Ignorisanje je rjesenje. :idea:
#divovi

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 02 okt 2013, 10:59

TvBHT je napisao/la:
Totalno nisi u pravu!
FK Sarajevo nije unistilo stadion.Nemoguce je to uciniti svakih 15 dana za 90 min. Drugo,Sarajevo ne moze uloziti novac u stadion vec je duzan onaj ko je vlasnik istog te od Sarajeva naplacuje iznajmljivanje za trening i utakmicu.Trece,za bilo kakvo ulaganje potreban je tender po zakonu,FKS ga ne moze raspisati jer nije vlasnik. Mi godinama predlazemo da se stadion ustupi nama na koristenje i upravljanje,sto bi naravno znacilo i ulaganje i odrzavanje.
Naravno da ce CSR ulagati jer upravlja i ubire profit od istog kako od tekmi tako i od Halida,Merlina i drugih koji uniste travnjaki ostalo.

TvBHT
Kontakt:

Post Postao/la TvBHT » 02 okt 2013, 11:09

Denizmare je napisao/la:
TvBHT je napisao/la:
Totalno nisi u pravu!
FK Sarajevo nije unistilo stadion.Nemoguce je to uciniti svakih 15 dana za 90 min. Drugo,Sarajevo ne moze uloziti novac u stadion vec je duzan onaj ko je vlasnik istog te od Sarajeva naplacuje iznajmljivanje za trening i utakmicu.Trece,za bilo kakvo ulaganje potreban je tender po zakonu,FKS ga ne moze raspisati jer nije vlasnik. Mi godinama predlazemo da se stadion ustupi nama na koristenje i upravljanje,sto bi naravno znacilo i ulaganje i odrzavanje.
Naravno da ce CSR ulagati jer upravlja i ubire profit od istog kako od tekmi tako i od Halida,Merlina i drugih koji uniste travnjaki ostalo.
Sarajevo duzno sportu i rekreaciji bruku para, ne placate nista zivo. Mislim nije to bitno uopce, niti me zanima, ali procitah jucer neki napisa ovdje Sarajevo ucestvuje u popravkma kao vi dali pare? ma daj :D
Samo zahebi tu pricu, ostalo me ne zanima...

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 02 okt 2013, 11:31

joj dosadnog frajera :lol: :lol: :lol:

Samo mu spucajte ignore i on ce pisati jos koji dan i kad vidi da mu niko ne odgovara nece vise tako da samo ga izbjegavajte ;)

tomos
Kontakt:

Post Postao/la tomos » 02 okt 2013, 12:20

Nije vaš stadion bolan kako vi možete stavljati bordo slova čudi me da se ostali timovi iz sarajeva ne pobune pa ne možete vi raditi šta hoćete i ostali timovi imaju pravo na taj stadion ko i vi nije vam to čačevina.
Pito sam tarika hodžića baš i o vama mišljenje kaže ova dešavanja kod vas neda im bog sve su na tuđoj muci i nesreći stekli i postali i neda bog njima ništa. :lol:

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 02 okt 2013, 12:21

http://fanshop.fcsarajevo.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;

Posjetite malo stranicu ;)

A ove gore djecije gluposti zanemarite

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 02 okt 2013, 12:39

Kakav lik majko drago hahahahahahhaha.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 02 okt 2013, 12:43

tomos je napisao/la:Nije vaš stadion bolan kako vi možete stavljati bordo slova čudi me da se ostali timovi iz sarajeva ne pobune pa ne možete vi raditi šta hoćete i ostali timovi imaju pravo na taj stadion ko i vi nije vam to čačevina.
Pito sam tarika hodžića baš i o vama mišljenje kaže ova dešavanja kod vas neda im bog sve su na tuđoj muci i nesreći stekli i postali i neda bog njima ništa. :lol:

E sad kad bi neko znao skontati,sta si sve ovde napisao,to bi bilo super. :D

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 02 okt 2013, 13:05

TvBHT je napisao/la:Sarajevo duzno sportu i rekreaciji bruku para, ne placate nista zivo. Mislim nije to bitno uopce, niti me zanima, ali procitah jucer neki napisa ovdje Sarajevo ucestvuje u popravkma kao vi dali pare? ma daj :D
Zajebali smo haj vidimo se
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 02 okt 2013, 13:10

hearts je napisao/la:
TvBHT je napisao/la:Sarajevo duzno sportu i rekreaciji bruku para, ne placate nista zivo. Mislim nije to bitno uopce, niti me zanima, ali procitah jucer neki napisa ovdje Sarajevo ucestvuje u popravkma kao vi dali pare? ma daj :D
Zajebali smo haj vidimo se
Ubiše ih kompleksi... :lol:
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: benko21, kogmagie46, napoleon72, riki46, siroliver69, tajsamja i 50 gostiju.