FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

xaviesta
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la xaviesta » 02 okt 2013, 00:38

Moglo se primijetiti i po izjavama pred susret da je Tata posvetio dosta pažnje i čuvanju vlastitog gola, tako da se nije mnogo rizikovalo i prekidi su svedeni na minimum, i to je skoro u potpunosti uspjelo pa ovi osim one jedne prilike nisu napravili skoro ništa.
U napadu je to bilo dosta jalovo, možda bi to bolje izgledalo sa Neymarom, Alexisom ili nekim drugim u sredini ali opet trener zna najbolje.
Uostalom mnogo bolje nego prošle godine, kada je i Messi bio tu. ;)
Don't hate what you don't understand.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 02 okt 2013, 09:11

Iduće kolo Milan u gostima, a 3-4 dana poslije toga je El-Clasico?

Braveheart23
Kontakt:

Post Postao/la Braveheart23 » 02 okt 2013, 09:50

Ma kakav faul i kakvo udaranje brown-a? Samo jos jedan dokaz kakvi ste cigani, i da je neymar u pravi klub dosao... jer je isti takav. Ne mogu vjerovati do kad ce se barci takve stvari tolerisati, treba ih poceti kaznjavati za ovakva izmotavanja i ciganluk :evil:

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 02 okt 2013, 10:37

Braveheart23 je napisao/la:Ma kakav faul i kakvo udaranje brown-a? Samo jos jedan dokaz kakvi ste cigani, i da je neymar u pravi klub dosao... jer je isti takav. Ne mogu vjerovati do kad ce se barci takve stvari tolerisati, treba ih poceti kaznjavati za ovakva izmotavanja i ciganluk :evil:
Oprosti nam jarane, oprosti sto ranije nismo obratili paznju na tebe. Reci nam koji je tvoj problem u zivotu? Mozemol' sta pomoc'? Ako sta treba, tu smo...
Zadnja izmjena: YaSSaL, dana/u 02 okt 2013, 10:42, ukupno mijenjano 1 put.

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 02 okt 2013, 10:40

mandraX je napisao/la:Iduće kolo Milan u gostima, a 3-4 dana poslije toga je El-Clasico?
Kako Milan "igra" pod vodstvom vrlog stručnjaka Allegria , Barca komotno može poslati B tim i opet biti favorit.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 02 okt 2013, 10:45

YaSSaL je napisao/la:
Braveheart23 je napisao/la:Ma kakav faul i kakvo udaranje brown-a? Samo jos jedan dokaz kakvi ste cigani, i da je neymar u pravi klub dosao... jer je isti takav. Ne mogu vjerovati do kad ce se barci takve stvari tolerisati, treba ih poceti kaznjavati za ovakva izmotavanja i ciganluk :evil:
Oprosti nam jarane, oprosti sto ranije nismo obratili paznju na tebe. Reci nam koji je tvoj problem u zivotu? Mozemol' sta pomoc'? Ako sta treba, tu smo...
Bolest inferiornosti je neizljeciva. Tu nema pomoci i ne pokusaji ga razumjeti....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Braveheart23
Kontakt:

Post Postao/la Braveheart23 » 02 okt 2013, 10:52

Ma i sami ste svjesni u kakav ste se tim pretvorili, nekada se ste stvarno bili zanimljivi i simpaticni kad su prave zvijezde igrale za barcu. Ali sada sve cigan do cigana... svaka cast messiju!
Ali dobro, spustili smo vas prosle sezone malo na zemlju, gdje sam prvi put vidio barcu da ne padaju na svaki kontakt, jer nisu imali kad ni razmiljati o simulacijama ili slicnome, jer je bilo prosto, rastavljanje na faktore...

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 02 okt 2013, 11:06

Braveheart23 je napisao/la:Ma i sami ste svjesni u kakav ste se tim pretvorili, nekada se ste stvarno bili zanimljivi i simpaticni kad su prave zvijezde igrale za barcu. Ali sada sve cigan do cigana... svaka cast messiju!
Ali dobro, spustili smo vas prosle sezone malo na zemlju, gdje sam prvi put vidio barcu da ne padaju na svaki kontakt, jer nisu imali kad ni razmiljati o simulacijama ili slicnome, jer je bilo prosto, rastavljanje na faktore...
Prvi boldani dio , još uvijek igraju zvijezde u Barci.
Drugi boldani dio , na koga misliš kad kažeš "spustili smo vas " !? Ti si to član neke ekipe , igraš za neki klub ili ?
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 02 okt 2013, 11:09

DesimaL je napisao/la:Jasno se vidi udraca Browna i naravno zasluzeni crveni karton.
A reakcija Browna dosta doga objasnjava.Nije se ni sekunde bunio,jer mu je jasno sta je uradio.
[youtube][/youtube]
RickBlaine je napisao/la:Ko je Iniesti dao pravo da udara van 30 metara od gola? :kava:
Nema Messia,mogu raditi sta hoce :mrgreen:
jeste ga udario, ali mi ide na qrac kako ovi moderni igrači bukvalno plaču prilikom svakog ovakvog kontakta :roll:
naprijed rejal

Braveheart23
Kontakt:

Post Postao/la Braveheart23 » 02 okt 2013, 11:14

Ma ne nego sam u udruzenju navijaca FC Bayerna, pa tako da mi inace kad govorimo o klubu FC Bayern kazemo "MI"... a ja mislim da su navijaci dio kluba, tako da jedan dio zasluge ide i nama, i mozemo s pravom tako govoriti...oprosti ako ti smeta!
P.S. Cujem da je kompanija "PEPSI" koja proizvodi gazirano bezalkoholno pice "7UP" poslala zahvalnicu FC Barceloni, jer im se prodaja poslije susreta (Bayern-Barca) istog proizvoda povecala drasticno ;)

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 02 okt 2013, 11:37

Svaka cast, razvalili ste nas, spustili na zemlju, postali ste kasnije prvaci Evrope, zasluzeno, skidam kapu...

Samo te Pepsi i 7up furke bih razumio u narednih mjesec dana nakon utakmice, ali proslo je toliko vremena, a ti jos uvijek upaljen...

Osim toga, imate svoju utakmicu veceras, miljama daleko od bilo cega vezano za Barcu. Zar ti nije zao trositi dragocjeno vrijeme na nas ovdje?

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 02 okt 2013, 13:36

Braveheart23 je napisao/la:Ma ne nego sam u udruzenju navijaca FC Bayerna, pa tako da mi inace kad govorimo o klubu FC Bayern kazemo "MI"... a ja mislim da su navijaci dio kluba, tako da jedan dio zasluge ide i nama, i mozemo s pravom tako govoriti...oprosti ako ti smeta!
P.S. Cujem da je kompanija "PEPSI" koja proizvodi gazirano bezalkoholno pice "7UP" poslala zahvalnicu FC Barceloni, jer im se prodaja poslije susreta (Bayern-Barca) istog proizvoda povecala drasticno ;)
a pazi djecijih fora :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 02 okt 2013, 13:48

a ne mogu da vjerujem, šta ima sidrane :lol: :lol: :lol: :lol:
naprijed rejal

Braveheart23
Kontakt:

Post Postao/la Braveheart23 » 02 okt 2013, 13:50

jasmin10 je napisao/la:
Braveheart23 je napisao/la:Ma ne nego sam u udruzenju navijaca FC Bayerna, pa tako da mi inace kad govorimo o klubu FC Bayern kazemo "MI"... a ja mislim da su navijaci dio kluba, tako da jedan dio zasluge ide i nama, i mozemo s pravom tako govoriti...oprosti ako ti smeta!
a pazi djecijih fora :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
djecije nego sta ;) Osjecam se jos kao dijete :D

Braveheart23
Kontakt:

Post Postao/la Braveheart23 » 02 okt 2013, 13:52

A vi jos uvijek kao popisani :lol:

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 02 okt 2013, 14:06

Braveheart23 je napisao/la:A vi jos uvijek kao popisani :lol:
:) Bas ko popisani ...Uopste ne mislimo o vama. Kad bi ti rekao da vas se bojimo ko i Reala ne bi mi vjerovo. Da dobijete 10 tekmi za redom, vi sa strahom ulazite u tekmu a mi se ne bojimo. To je ta velicina Blaugrane.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 02 okt 2013, 14:41

Kako imate obraza pricati sa covjekom koji vas je spustio na zemlju prosle sezone? Iskreno, mene stid pravo.

Braveheart23
Kontakt:

Post Postao/la Braveheart23 » 02 okt 2013, 14:51

bparena je napisao/la:
:) Bas ko popisani ...Uopste ne mislimo o vama. Kad bi ti rekao da vas se bojimo ko i Reala ne bi mi vjerovo. Da dobijete 10 tekmi za redom, vi sa strahom ulazite u tekmu a mi se ne bojimo. To je ta velicina Blaugrane.
Da Bog da mi svaku tekmu ulazili sa strahom i dobijali vas, mozeeee :lol:
Al opet valjda manji klub se uvijek boji veceg, a ovom slucaju je ipak bayern veci :D

Samir1989
Kontakt:

Post Postao/la Samir1989 » 02 okt 2013, 15:16

Braveheart23 je napisao/la:
bparena je napisao/la:
Da Bog da mi svaku tekmu ulazili sa strahom i dobijali vas, mozeeee :lol:
Al opet valjda manji klub se uvijek boji veceg, a ovom slucaju je ipak bayern veci :D
Ma Bayern je veći klub on Barcelone,Real Madrida,Milana,Uniteda,Arsenala i Chelsea zajedno ;)
A ove sezone Bayern igra ko racku ;)

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 02 okt 2013, 15:17

Mozgovi koji su planirali smjenu predsjednika nisu uspjeli skupiti minimalan broj potpisa od članova kluba, toliko o nepovjerenju.
Očekivano, lafo mu zamjeraju potpisivanje sa Qatarom a odluka izglasana od svih članova skupštine.
Don't hate what you don't understand.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.