Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bagrcavi
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la bagrcavi » 01 okt 2013, 23:05

JTS je napisao/la:sigurno najveći golmanski potencijal kojeg imamo u evropi .. nije mala stvar biti dio prvog tima Dortmunda :D
Kakav crni potencijal, sa 22 godine biti treći golman Dortmunda bez minute za prvi tim.Ako je to potencijal onda ja ne znam šta je.
DRUG NEBI TI PUNCA

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 01 okt 2013, 23:08

Uostalom, ovo ljeto su ga se mislili ionako rijesiti.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 01 okt 2013, 23:09

pa ne znam ko je veći od potencijal od njega .. onaj iz Bayerna, Husić? :D ili onaj iz Austrije, Hadžikić ili kako već :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 01 okt 2013, 23:14

JTS je napisao/la:pa ne znam ko je veći od potencijal od njega .. onaj iz Bayerna, Husić? :D ili onaj iz Austrije, Hadžikić ili kako već :D
Mladi su oni jos da bi se to procjenilo. Po meni, onaj iz Bayerna izgleda kao najveci potencijal, ali rijetko kod kojeg golmana sa 18-19-20 mozes reci ovaj ce biti jednom veliki golman, zasad su jos potencijali. Trebas se ti prvo probiti do prvog tima, trnovit je put..

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 01 okt 2013, 23:18

Goalgetter je napisao/la:
JTS je napisao/la:pa ne znam ko je veći od potencijal od njega .. onaj iz Bayerna, Husić? :D ili onaj iz Austrije, Hadžikić ili kako već :D
Mladi su oni jos da bi se to procjenilo. Po meni, onaj iz Bayerna izgleda kao najveci potencijal, ali rijetko kod kojeg golmana sa 18-19-20 mozes reci ovaj ce biti jednom veliki golman, zasad su jos potencijali. Trebas se ti prvo probiti do prvog tima, trnovit je put..
pa zato sam i rekao da je ovaj najveći trenutno .. u prvom timu Dortmunda, pa i ne mora uspjeti u Dortmundu, dovoljno da ostane u Bundesligi, pa u bilo kom timu :D

NON MOLLARE MAI

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 okt 2013, 23:20

bavarian_bk je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:Ovaj Gordan BUnoza od 10 utakmica ove sezone 900minuta na terenu lijevi bek,znam da je onda bil priča kako neće za nas da igra iako je igrao za mladu rep..
Nikad nije rekao da neće da igra za nas već je rekao da će igrati za one koji ga prvi pozovu. Ne znam , meni je to pošteno . . . :)
Nije ni tako ispalo,jer je vec bio pozivan i za A repku BIH pa mu obezbjedjenje na pripremama pravilo probleme,nije ga htjelo pustiti jer ga niko nije skontao. :lol:
Kako rece drugacije se on ''odrazio''.kao ako ga Hrvatska pozove,ima sansu da zaigra za njih,jer nije k'o fol zvanicno odigrao minutu sa BIH repkom.U smislu ,ako ga se sjete,nek mu selam uruce.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 01 okt 2013, 23:24

Bunoza nam nije neophodan, ali ne bi ga bilo loše imati jer onda bi imali dva lijeva beka (Seo i Bunoza), a ne da se Sejo i Lule žrtvuju na toj poziciji :D čak pokriva i poziciju stopera, dakle pozvati ga umjesto Šunjića

a na stoperima svakako imamo Spahu, Solomona, Ogija, Zukanovića, Pandžu i Bunoza bi bio po potrebi :D

NON MOLLARE MAI

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 01 okt 2013, 23:34

JTS je napisao/la:Bunoza nam nije neophodan, ali ne bi ga bilo loše imati jer onda bi imali dva lijeva beka (Seo i Bunoza), a ne da se Sejo i Lule žrtvuju na toj poziciji :D čak pokriva i poziciju stopera, dakle pozvati ga umjesto Šunjića

a na stoperima svakako imamo Spahu, Solomona, Ogija, Zukanovića, Pandžu i Bunoza bi bio po potrebi :D
Samo Leovac u ovom trenu konkurise za momcilukov backup... ;)
Igrati nulu(0-0) u gostima pa jos u takmicenju kakvo je LP, nije mala stvar... ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 01 okt 2013, 23:48

gringobih je napisao/la:
JTS je napisao/la:Bunoza nam nije neophodan, ali ne bi ga bilo loše imati jer onda bi imali dva lijeva beka (Seo i Bunoza), a ne da se Sejo i Lule žrtvuju na toj poziciji :D čak pokriva i poziciju stopera, dakle pozvati ga umjesto Šunjića

Igrati nulu(0-0) u gostima pa jos u takmicenju kakvo je LP, nije mala stvar... ;)
nisam ni znao da je iz BiH :D ma nema neke razlike između njih dvojice, a generalno niti između Austrijske i Poljske lige .. pa čak obojica igraju za vjerovatne najveće klubove u tim državama, Wisla i Austria :D Austriji se potrefilo da uđu u LP, ali nebitno .. poenta je da bih ja pozvao klasičnog lijevog beka umjesto Šunjića, pa bio on Leovac ili Bunoza

NON MOLLARE MAI

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 01 okt 2013, 23:52

JTS je napisao/la:
gringobih je napisao/la:

nisam ni znao da je iz BiH :D ma nema neke razlike između njih dvojice, a generalno niti između Austrijske i Poljske lige .. pa čak obojica igraju za vjerovatne najveće klubove u tim državama, Wisla i Austria :D Austriji se potrefilo da uđu u LP, ali nebitno .. poenta je da bih ja pozvao klasičnog lijevog beka umjesto Šunjića, pa bio on Leovac ili Bunoza
Nije isto donijeti nulu iz gostiju u LP i donijeti nulu od Korone...
Leovac je istakao kandidaturu...A jos nema ni nastupe za druge repke, pa se ne moraju moliti Paltinjevcici sekretari...
Jednostavno, prosta stvar... ;)
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 01 okt 2013, 23:57

pa i kod Bunoze je ista stvar :D

NON MOLLARE MAI

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 01 okt 2013, 23:58

Ne znam šta igra Bunoza nisam ga gledo, baš ću pogledati Wislu za vikenda, ali on je igro za mladu repku uvijek stopera, i nešto ne bi rekao da on može kvalitetno odgovoriti na beku ali vidjećemo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 02 okt 2013, 00:01

pa čovjek je lijevi bek, što nam i treba :D a može igrati i kao stoper, što je dodatan plus ..

NON MOLLARE MAI

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 02 okt 2013, 00:10

on je stoper, a može igrati lijevog beka iako sa njegovom visinom meni se to ne sviđa, imamo takvog beka kao on u Zukanoviću

frajer visok 195 đe to visina za jednog beka kojeg ćeš koristiti u oba pravca
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 okt 2013, 00:16

@Gringo

slika

Leovac je prije 2 godine uzeo Austrijski pasos i drzavljanstvo, i kao sto je sam rekao, da je presretan sto je Austrijanac, stime on nema sanse da igra za nas.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 02 okt 2013, 00:23

Goalgetter je napisao/la:@Gringo

slika

Leovac je prije 2 godine uzeo Austrijski pasos i drzavljanstvo, i kao sto je sam rekao, da je presretan sto je Austrijanac, stime on nema sanse da igra za nas.
Sportista je i ima i te kako dobre razloge da ponovo trazi nase papire...
Nadam se da mu je cilj napredak u karijeri....

Osim ako se jednom promjenjeno drzavljanstvo vise ne moze mjenjati.... :?

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 02 okt 2013, 00:40

sretno mu bilo, imamo mi na toj poziciji da forsiramo neke mladje igrace
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 02 okt 2013, 01:01

Bosniacum Lilium je napisao/la:sretno mu bilo, imamo mi na toj poziciji da forsiramo neke mladje igrace
Npr? :?

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 02 okt 2013, 01:10

Prvi Dino Bevab, samo mi zao sto ce sada kuburiti u 2. HNL ligi. Sasvim solidan backup močiluku. A i vidjet cemo sta biti od Kvesica. Prakticki su ga dani dijelili od debitovanja za A tim. Valjda ce nastaviti tamo gdje je stao.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 okt 2013, 01:33

O kad iskopaju neke anonimuse kao ovog Leovca. Lik koji je odigrao citave dvije utakmice u ligi prosle sezone, a rekord mu je 18. Igracina nema sta. Jos nema BH pasos, ma odlican kandidat.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza, kogmagie46, NebeskaSila96, Quartararo, riki46, UtdBiH21, Zglavkar i 88 gostiju.