Kakav crni potencijal, sa 22 godine biti treći golman Dortmunda bez minute za prvi tim.Ako je to potencijal onda ja ne znam šta je.JTS je napisao/la:sigurno najveći golmanski potencijal kojeg imamo u evropi .. nije mala stvar biti dio prvog tima Dortmunda![]()
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
DRUG NEBI TI PUNCA
- Goalgetter
- Kontakt:
Uostalom, ovo ljeto su ga se mislili ionako rijesiti.
pa ne znam ko je veći od potencijal od njega .. onaj iz Bayerna, Husić?
ili onaj iz Austrije, Hadžikić ili kako već 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Goalgetter
- Kontakt:
Mladi su oni jos da bi se to procjenilo. Po meni, onaj iz Bayerna izgleda kao najveci potencijal, ali rijetko kod kojeg golmana sa 18-19-20 mozes reci ovaj ce biti jednom veliki golman, zasad su jos potencijali. Trebas se ti prvo probiti do prvog tima, trnovit je put..JTS je napisao/la:pa ne znam ko je veći od potencijal od njega .. onaj iz Bayerna, Husić?ili onaj iz Austrije, Hadžikić ili kako već
pa zato sam i rekao da je ovaj najveći trenutno .. u prvom timu Dortmunda, pa i ne mora uspjeti u Dortmundu, dovoljno da ostane u Bundesligi, pa u bilo kom timuGoalgetter je napisao/la:Mladi su oni jos da bi se to procjenilo. Po meni, onaj iz Bayerna izgleda kao najveci potencijal, ali rijetko kod kojeg golmana sa 18-19-20 mozes reci ovaj ce biti jednom veliki golman, zasad su jos potencijali. Trebas se ti prvo probiti do prvog tima, trnovit je put..JTS je napisao/la:pa ne znam ko je veći od potencijal od njega .. onaj iz Bayerna, Husić?ili onaj iz Austrije, Hadžikić ili kako već

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Nije ni tako ispalo,jer je vec bio pozivan i za A repku BIH pa mu obezbjedjenje na pripremama pravilo probleme,nije ga htjelo pustiti jer ga niko nije skontao.bavarian_bk je napisao/la:Nikad nije rekao da neće da igra za nas već je rekao da će igrati za one koji ga prvi pozovu. Ne znam , meni je to pošteno . . .zgembo89 je napisao/la:Ovaj Gordan BUnoza od 10 utakmica ove sezone 900minuta na terenu lijevi bek,znam da je onda bil priča kako neće za nas da igra iako je igrao za mladu rep..

Kako rece drugacije se on ''odrazio''.kao ako ga Hrvatska pozove,ima sansu da zaigra za njih,jer nije k'o fol zvanicno odigrao minutu sa BIH repkom.U smislu ,ako ga se sjete,nek mu selam uruce.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Bunoza nam nije neophodan, ali ne bi ga bilo loše imati jer onda bi imali dva lijeva beka (Seo i Bunoza), a ne da se Sejo i Lule žrtvuju na toj poziciji
čak pokriva i poziciju stopera, dakle pozvati ga umjesto Šunjića
a na stoperima svakako imamo Spahu, Solomona, Ogija, Zukanovića, Pandžu i Bunoza bi bio po potrebi

a na stoperima svakako imamo Spahu, Solomona, Ogija, Zukanovića, Pandžu i Bunoza bi bio po potrebi

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Samo Leovac u ovom trenu konkurise za momcilukov backup...JTS je napisao/la:Bunoza nam nije neophodan, ali ne bi ga bilo loše imati jer onda bi imali dva lijeva beka (Seo i Bunoza), a ne da se Sejo i Lule žrtvuju na toj pozicijičak pokriva i poziciju stopera, dakle pozvati ga umjesto Šunjića

Igrati nulu(0-0) u gostima pa jos u takmicenju kakvo je LP, nije mala stvar...

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
nisam ni znao da je iz BiHgringobih je napisao/la:Samo Leovac u ovom trenu konkurise za momcilukov backup...JTS je napisao/la:Bunoza nam nije neophodan, ali ne bi ga bilo loše imati jer onda bi imali dva lijeva beka (Seo i Bunoza), a ne da se Sejo i Lule žrtvuju na toj pozicijičak pokriva i poziciju stopera, dakle pozvati ga umjesto Šunjića
a na stoperima svakako imamo Spahu, Solomona, Ogija, Zukanovića, Pandžu i Bunoza bi bio po potrebi![]()
Igrati nulu(0-0) u gostima pa jos u takmicenju kakvo je LP, nije mala stvar...

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Nije isto donijeti nulu iz gostiju u LP i donijeti nulu od Korone...JTS je napisao/la:nisam ni znao da je iz BiHgringobih je napisao/la:Samo Leovac u ovom trenu konkurise za momcilukov backup...JTS je napisao/la:Bunoza nam nije neophodan, ali ne bi ga bilo loše imati jer onda bi imali dva lijeva beka (Seo i Bunoza), a ne da se Sejo i Lule žrtvuju na toj pozicijičak pokriva i poziciju stopera, dakle pozvati ga umjesto Šunjića
a na stoperima svakako imamo Spahu, Solomona, Ogija, Zukanovića, Pandžu i Bunoza bi bio po potrebi![]()
Igrati nulu(0-0) u gostima pa jos u takmicenju kakvo je LP, nije mala stvar...ma nema neke razlike između njih dvojice, a generalno niti između Austrijske i Poljske lige .. pa čak obojica igraju za vjerovatne najveće klubove u tim državama, Wisla i Austria
Austriji se potrefilo da uđu u LP, ali nebitno .. poenta je da bih ja pozvao klasičnog lijevog beka umjesto Šunjića, pa bio on Leovac ili Bunoza
Leovac je istakao kandidaturu...A jos nema ni nastupe za druge repke, pa se ne moraju moliti Paltinjevcici sekretari...
Jednostavno, prosta stvar...

pa i kod Bunoze je ista stvar 

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- legenda reala
- Kontakt:
Ne znam šta igra Bunoza nisam ga gledo, baš ću pogledati Wislu za vikenda, ali on je igro za mladu repku uvijek stopera, i nešto ne bi rekao da on može kvalitetno odgovoriti na beku ali vidjećemo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
pa čovjek je lijevi bek, što nam i treba
a može igrati i kao stoper, što je dodatan plus ..

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- legenda reala
- Kontakt:
on je stoper, a može igrati lijevog beka iako sa njegovom visinom meni se to ne sviđa, imamo takvog beka kao on u Zukanoviću
frajer visok 195 đe to visina za jednog beka kojeg ćeš koristiti u oba pravca
frajer visok 195 đe to visina za jednog beka kojeg ćeš koristiti u oba pravca
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Goalgetter
- Kontakt:
@Gringo

Leovac je prije 2 godine uzeo Austrijski pasos i drzavljanstvo, i kao sto je sam rekao, da je presretan sto je Austrijanac, stime on nema sanse da igra za nas.

Leovac je prije 2 godine uzeo Austrijski pasos i drzavljanstvo, i kao sto je sam rekao, da je presretan sto je Austrijanac, stime on nema sanse da igra za nas.
Sportista je i ima i te kako dobre razloge da ponovo trazi nase papire...Goalgetter je napisao/la:@Gringo
Nadam se da mu je cilj napredak u karijeri....
Osim ako se jednom promjenjeno drzavljanstvo vise ne moze mjenjati....

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
sretno mu bilo, imamo mi na toj poziciji da forsiramo neke mladje igrace
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Npr?Bosniacum Lilium je napisao/la:sretno mu bilo, imamo mi na toj poziciji da forsiramo neke mladje igrace

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Prvi Dino Bevab, samo mi zao sto ce sada kuburiti u 2. HNL ligi. Sasvim solidan backup močiluku. A i vidjet cemo sta biti od Kvesica. Prakticki su ga dani dijelili od debitovanja za A tim. Valjda ce nastaviti tamo gdje je stao.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
O kad iskopaju neke anonimuse kao ovog Leovca. Lik koji je odigrao citave dvije utakmice u ligi prosle sezone, a rekord mu je 18. Igracina nema sta. Jos nema BH pasos, ma odlican kandidat.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Proximic i 15 gostiju.